Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Pro rodiče

Nalezené podkategorie:

Městské části:

Odkazy v kategorii Pro rodiče

  • AQUAEROBIC PRO MAMINKY S HLÍDÁNÍM, KAŽDÉ ÚTERÝ V PLAVÁČCÍCH

    Kurz cvičení ve vodě pro maminky s hlídáním probíhá každé úterý od 8.45 do 9.30 hod. Hlídání je v ceně lekce. Přidejte se k nám! Jedná se o kondiční cvičení ve vodě o příjemné teplotě 30°C. Kurz má 10 lekcí, cena kurzu je 1100,-. Možno zakoupit si i jednotlivou lekci za 150,- Kč. Cvičení bude probíhat na tř. Generála Píky, kde je hloubka bazénu 120 cm. Již nyní se můžete hlásit na info(zavináč)plavacci.com.

    Odkaz: www.plavacci.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plaváčci s.r.o.

    Více podrobností a přihlášku získáte u Plaváčků: 604 344 219 nebo 728531755 (cvičitelka), info(zavináč)plavacci.com. Cvičení pro maminky probíhá v sále, kde je zároveň uspořádán koutek s hračkami pro děti. Během cvičení mají tedy maminky své děti u sebe. Nabízí se i možnost hlídání v dětském koutku za poplatek. Cvičíme v sále AC Fitness, Merhautova 224, Brno – Černá pole . Každou středu v 9h v sále AC Fitness na ulici Merhautova. Samotný obsah cvičení je sestaven tak, aby odpovídal specifickým potřebám maminek. Jedná se především o zmírnění svalových dysbalancí (způsobených nošením dítěte na jedné ruce apod.) a posílení svalů pánevního dna a svalů břišních (ochabnutí svalstva pánevního dna a svalstva břišního, způsobené těhotenstvím a porodem, je častý „spoluviník“ při bolestech zad). Nejde tedy o žádné skákání a tvrdé posilování celého těla, neboť maminky toho naposilují víc než dost J. Naopak, základem každé hodiny bude důkladný strečink, zaměřený mj. na velký problém maminek – zádové svalstvo. Dále cviky na posílení pánevního dna, šikmých a přímých břišních svalů a další cviky přizpůsobené individuálním problémům přítomných maminek.

    Odkaz: plavacci.com/cviceni-deti-miminek-maminek.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.4/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kadeřnictví Táňa Kmenta

    Křenová 8, Brno -střed Údajně tam mají i dětský koutek.

    Odkaz: www.tana-kmenta.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • HENNÉRIA - MALOVÁNÍ HENNOU na tělo, workshopy, rituály a ženské kruhy.

    Nezapomínejte, že jste víc než jen máma. Hlavně jste žena, tak podpořte samu sebe a svoji krásu dočasným henna tetováním. Navštivte Hennérii v Řečkovicích a nechte se pohýčkat od Kristýny. A nebo si toto dávné umění rovnou vyzkoušejte na vlastní kůži. Na dopolední workshopy můžete dorazit i s malými dětmi.

    Odkaz: kristynapekarkova.cz/malovani-hennou/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Studio Divoká vařečka Brno

    Pekárenská 6, Brno. Nabízí dopolední předváděcí kurzy vaření (JAK NA TO), klasické kurzy vaření zaměřené na konkrétní téma, netradiční kurzy vaření , školku vaření pro děti od 5 do 10 let, školu vaření pro mládež od 11 do 16 let, službu kuchař do domu, teambuilding, atd. V dopoledních předváděcích kurzech šéfkuchař uvaří jídlo pod vaším dohledem, zodpoví vám všechny všetečné otázky a poradí triky z profesionální kuchyně, na závěr hotový pokrm společně ochutnáte. Doba trvání předváděcího kurzu: 1,5 hodiny. Témata: mění se každý týden.Např. Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík, steak z lososa, listový špenát, grilovaná zelenina a bylinkové máslo, španělský ptáček, variace rýží, domácí vývar, játrové knedlíčky a domácí nudle, Honzíkovy buchty, Horká čokoláda. Cena za jeden předváděcí kurz: 300 Kč vč. DPH na osobu.

    Odkaz: www.divoka-varecka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Seberozvojový program pro maminky na mateřské dovolené \\

    \\\"Na víkend bezdětná\\\" - jedná se o víkendový sebezkušenostní zážitkový kurz určený pro maminky, které by se rády alespoň na malou chvíli věnovaly svým koníčkům, odpočinku, navazování nových kontaktů a přátelství a to vše v krásném prostředí Moravského krasu. Koncept projektu je ojedinělý, s důrazem kladeným zejména na kvalitně prožitý volný čas maminek, a to v rámci aktivit spojených s uměním - kresba, hudba, tanec, relaxace apod. V případě zájmu, prosím, navštivte webové stránky projektu: zde naleznete všechny důležité informace včetně představení členek organizačního týmu, a také odkaz na přihlášku do programu. Datum konání akce : 30.3.-1.4.2012 Cena : 500 Kč/víkend Místo konání : EVC Švýcárna (u Adamova) Počet účastnic : 20 Kontakt : Jitka Nedomová tel.: 739 332 543 nedomova.jitka(zavináč)centrum.cz

    Odkaz: navikendbezdetna.blogspot.com/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum vzdělávání všem

    Centrum vzdělávání všem informuje o nabídce kurzů dalšího vzdělávání v Jihomoravském kraji a poskytuje služby bezplatného kariérního poradenství. Kariérní poradenství mohou využít například ti, kteří mají problém vrátit se po rodičovské dovolené do zaměstnání či najít vhodné uplatnění. Kariérní poradenství je dostupné každému formou jednorázových či dlouhodobých konzultací.

    Odkaz: www.vzdelavanivsem.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Ateliér fotografické praxe

    Brno-Štýřice, Vídeňská 68. Ateliér fotografické praxe nabízí kurzy amatérské i profesionální fotografie, Zoneru a Photoshopu v Brně a v Praze. Lektory jsou významné osobnosti v oboru - Vít Mádr , Kamil Rodinger. Nabízí kurz Fotografujeme děti aneb portrétní foto pro každého: Popis: Obsahem kurzu je množství užitečných rad a tipů pro práci s cenově dostupnou technikou v přirozeném prostředí a improvizovaném domácím studiu. Lektorovy cenné zkušenosti si také na místě vyzkoušíte i za přítomnosti krásné modelky. Cíl kurzu: Lektor Kamil Rodinger Vás přesvědčí, že důležitější, než vlastnit drahou fototechniku, je mít tu svou zcela pod kontrolu a osvojit si pár jednoduchých technických vědomostí. Fotograf by měl umět světlo přizpůsobit svým představám a potřebám. A neméně důležitý je také vhodně zvolený úhel pohledu, póza a správné nastavení fotoaparátu. Po absolvování kurzu proto pro vás už nebude problém vytvářit působivý portrét vašich blízkých a přátel, či zaznamenat prchavé okamžiky a proměny drahé ratolesti! Komu je kurz určen: Kurz je určen všem příznivcům fotografie, kteří se chtějí zdokonalit v pořizování portrétních fotografií. Je koncipován jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé. Cena: 2 390,00 Kč.

    Odkaz: afop.cz/fotograficke-kurzy/kategorie/portretni-foto-pro-kazdeho/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Gravid yoga a poporodní terapie

    Lekcemi Vás provede zkušená certifikovaná lektorka Gravid yogy Jana Dvorská, která ráda předává ostatním co má sama na sobě vyzkoušeno a v čem se utvrdila během letité praxe s mnoha ostatními klientkami. Klidné, zdravé miminko a radost maminky je nejhezčí odměnou každé těhotné ženy po příchodu děťátka na svět. To nejdůležitější se však pro miminko odehrává již v prenatálním období, proto je přínosné naučit se relaxovat, správně dýchat, porozumět svému tělu i miminku již v období těhotenství. Gravid yogu i poporodní terapii doprovází v mém podání aromaterapie, která blahodárně působí nejen na emoce ženy, ale i miminka. Na lekce je nutné si předem rezervovat místo mailem či telefonicky. Aktuálně probíhající lekce i kontakt naleznete na www.pure4you.cz

    Odkaz: www.pure4you.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kurz první lžička

    Kurz První lžička je o výživě dětí, od prvních příkrmů až po pevnou stravu – přehledně a srozumitelně. Netápejte v začátcích stravování vašeho děťátka a přijďtese nechat inspirovat. 29.1. 2019 v 9:30 až 11:30. Centrum pro rodinu a sociální péči, Biskupská 7, Brno. Cena: 400kč.

    Odkaz: www.crsp.cz/poradame/kurzy-a-vzdelavani/kurz-prvni-lzicka/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Otevřená rodičovská skupina pro rodiče hyperaktivních a neklidných dětí

    Středa 16:00-18:30 v níže uvedených termínech. Otevřená rodičovská skupina pro rodiče hyperaktivních a neklidných dětí je otevřené setkání rodičů, kde mohou na konkrétní téma sdílet své zkušenosti, dozvědět se nové informace a načerpat inspiraci od sebe navzájem i přítomného odborníka, který setkání vede. Témata setkání jsou vždy z oblasti ADHD a neklidu v různých souvislostech. Skupina poskytuje podpůrné a bezpečné prostředí pro sdílení rozličných výchovných situací. Setkání vede Mgr. Tatiana Jopková. Kapacita každého setkání je 10 rodičů, je nutné se předem přihlásit. NENÍ NUTNÉ ABSOLVOVAT VŠECHNA SETKÁNÍ.
    27. 2. 2019 Jak se domluvit s neklidným dítětem?
    20. 3. 2019 Potřeby neklidných dětí v různých vývojových obdobích
    17. 4. 2019 Přidružené potíže u ADHD a jak na ně?
    22. 5. 2019 Jak poskytovat dítěti zpětnou vazbu k jeho chování?
    12. 6. 2019 Praktické pomůcky pro péči o neklidné dítě
    Cena 240 Kč.

    Odkaz: www.neklidne-deti.cz.uvirt73.active24.cz/otevrena-rodicovska-skupina/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Anglictina v zabkach - anglictina pro rodice a deti

    Mate uz po krk stereotypnich cinnosti a citite, ze po par mesicich doma by zase bylo potreba zapojit trosku oprasit anglictinu nebo s ni treba poprve v zivote zacit? Pojdme se ucit anglicky spolecne, v pohodovem tempu a bez sevreneho zaludku pred kazdou hodinou. Kurzy probihaji v centru Brna za pritomnosti deti, ktere mohou vyvadet dle libosti a nejmensi miminka zatim odpocivat u maminky, v kocarku nebo na dekach. Zaciname v zari, prihlasky prave spusteny. Nejste si jista, ktery kurz by pro vas byl nejlepsi nebo se chcete jen na neco zeptat, pripadne se rovnou domluvit na lekcich? Zavolejte mi nebo napiste: gromanovapavlina(zavinac)gmail.com, 774 711 222.

    Odkaz: www.anglictinavzabkach.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Soukroma porodni asistentka Mgr. et Bc. Petra Urbankova,DiS., clenka UNIPA

    Zdrave tehotenstvi a prirozeny porod.

      Poskytuji zdravotni peci v porodni asistenci:
    • zajisteni nezbytneho dohledu pred porodem v I. dobe porodni u Vas doma
    • poskytovani pece a rady zenam behem tehotenstvi, pri porodu a sestinedeli, pokud probihaji fyziologicky
    • vedeni fyziologickeho porodu v porodnici ve Vyskove
    • doprovod k porodu po cele Jizni Morave
    • poskytovani pece o novorozence (odber novorozeneckeho screeningu)
    • laktacni poradenstvi
    • tehotenske masaze
    • predporodni priprava
    • poporodni obnovu ( ritual s bylinnymi koulemi)
    • bylinna naparka

    Odkaz: www.doprovodykporodu.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jazykova skola Light Point s r.o.-Jazykova skola pro deti: The adventures of Hocus and Lotus

    Jazykova skola se zameruje na cizojazycne vzdelavani deti od batolat a to diky metodice Hocus a Lotus, ktera je zpracovana v 5 jazycich (AJ, NJ, FR, SP, IT). Soucasne nabizime pro deti do 3 let English-DinoPlaygroup pod vedenim rodile mluvci, PO a ST 8:00-12:00 hod. V ramci anglicke miniskolky Dino Playgroup je mozne si domluvit individualni nebo skupinovou vyuku s rodilou mluvci, pripadne vyuzit prostory jazykove skoly jako coworkingove centrum pro splneni pracovnich ukolu. Jazykova skola sidli v Brne-Cernovicich a disponuje i krasnou zahradou v japonskem stylu, kde deti i rodice najdou misto pro relax i zabavu. Vice informaci vam radi sdelime osobne nebo na nasem webu. Kontaktni osoba:Veronika Kolbl,kolbl(zavinac)lightpoint.cz, Tel:603-848281

    Odkaz: www.brno.hocus-lotus.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • STUDIO BIANCA - Centrum vývojových a nápravných cvičení

    STUDIO a AGENTURA BIANCA - Bc. Blanka Roháčková - Vranovská 19, Brno. Rehabilitační cvičení kojenců a batolat. Fitball dospělí - Power Yoga, Pilates. Taneční kurzy pro předškolní děti a juniory. Individuální výuka tanců pro dospělé. Poradna, semináře, školení. UMĚLECKÁ AGENTURA BIANCA - zábavné pořady pro děti.

    Odkaz: www.StudioBianca.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jóga pro mami a mimi

    Jóga pro mami a mimi v sále. Každý úterý 10:00 - 11:00, Dominikánské náměstí, studio S lehkou hlavou , cvičení vede Tereza Kolářová . Jóga s dětmi v sále je pro všechny maminky s dětmi do 1 roku věku. Lekce probíhají jako klasická hodina power jógy s tím rozdílem, že můžete mít své miminko či batole u sebe. Pro děti je to velký zážitek. Mohou sledovat maminky při cvičení, mají možnost kontaktovat ostatní děti a místy se i zapojit... Na lekcích je třeba počítat s tím,že nebude panovat úplně klidová atmosféra, ale třeba nás děti překvapí. Hodiny však budou také dávat tu jedinečnou možnost seznámit se s ostatními maminkami, vzájemně sdílet radosti, které sebou život s mimčem přínáší a brát události kolem s lehkou hlavou.

    Odkaz: www.slehkouhlavou.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Poradenství a fyzioterapie pro ženy a děti

    V příjemném a klidném prostředí v centru města nabízím individuální fyzioterapii a poradenství v oblasti volby pohybu pro děti a ženy (též pro těhotné a ženy po porodu). Věnuji se cvičení pánevního dna (relaxace/posílení), po zjištění příčiny navrhuji řešení potíží s bolestmi zad a pohybového aparátu v těhotenství, po porodu (včetně rozestupu břišních svalů) i mimo tato období. Kromě toho se specializuji na řešení neplodnosti páru neinvazivními metodami (nejen metodou Ludmily Mojžíšové). Pro děti nabízím návrh cvičení při vadném držení těla či plochých nohou, při sportovní zátěži navrhuji kompenzační cvičení na míru a učím rodiče jak masírovat své miminko již od narození (individuální či skupinovou formou). Těším se Vás! Kontakt: Mgr. Pavla Zachová, telefon: 774 502 466, web: www.fyziofemina.cz, www.fyziojunior.cz

    Odkaz: www.fyziofemina.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Studio Jóga Eva - jóga pro těhotné, poporodní cvičení pro maminky a miminka a jóga pro maminky s dětmi

    Studio Jóga Eva nabízí KURZY JÓGY PRO TĚHOTNÉ, POPORODNÍ CVIČENÍ PRO MAMINKY A MIMINKA a JÓGU PRO MAMINKY S DĚTMI v zrcadlovém sále KC Semilasso (Palackého třída 126, Brno-Královo Pole). Kurzy probíhají každé úterý dopoledne i večer. Lekce vede Eva Hrdličková, lektorka jógy a dvojnásobná maminka. Studio dále pořádá semináře zaměřené na jógu a cvičení v těhotenství a po porodu. Další aktivity: skupinové lekce jemně dynamické jógy, individuální lekce jógy, víkendové pobyty s jógou. Kontakt: Eva Hrdličková - 608 050449, efilipkova(zavináč)seznam.cz, www.facebook.com/jogaeva

    Odkaz: www.jogaeva.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • JÓGA PRO DĚTI, JÓGA PRO MAMINKY S MIMINKY - YOGA LOKAH

    YOGA LOKAH, Zelný trh 11, Brno-střed, www.yogalokah.cz. Kontakt: Marta Zabloudilová, 737 051 705. V úterý odpoledne zveme děti ve věku 4-7 let na dětskou jógu s s vyprávěním příběhů, pohádek, básniček. Zaměřujeme se na správné dýchání, posílení a protažení svalů, správný tělesný vývoj, koncentraci, spolupráci. Děti se učí uvolnění a uvědomění si sebe samotných, což vede k tělesné i psychické rovnováze. Ve středu dopoledne probíhá jóga pro maminky s miminky, která se zaměřuje jak na maminky, tak na děti. Maminkám nabízí zlepšení tělesné kondice po těhotenství a porodu, miminkům pomáhá při jejich růstu a vývoji. Vzájemný kontakt upevňuje vazby mezi děťátkem a maminkou, podporuje vývoj miminek, zklidňuje jejich nervový systém a posiluje obranyschopnost.

    Odkaz: www.yogalokah.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Laskavé rodičovství

    Laskavé rodičovství je jedinečný online projekt u nás. Jestli chcete vědět jak s dětmi komunikovat, pracovat na zkvalitnění vztahu, hledáte cesty jak mít doma pohodu a vychovat zodpovědné děti, tak se podívejte na 3 videa ZDARMA. Laskavé rodičovství je o tom, jak budovat a zkvalitňovat vztah mezi dětmi a dospělými (především rodiči), jak s dětmi efektivně komunikovat, jak důsledně stanovovat hranice. Laskavé rodičovství nabízí vzdělávací videa a články, jejichž cílem je podpořit rodičovské kompetence. Dále Laskavé rodičovství přináší 10 týdenní Trénink rodičovských dovdností, který vychází z Filiální terapie, což je světově uznávaný, praxí i výzkumy ověřený koncept. Program je určen rodičům, lidem pracujícími s dětmi, ale i všem ostatním, protože mnohé komunikační techniky a dovednosti pro zkvalitnění vztahů lze využít v každodenním kontaktu s lidmi. Z praxe i osobní zkušenosti vím, jak je pro nás dospělé obtížné vhodně řešit konflikty s dětmi, určovat jasné hranice, komunikovat o potřebách a prožitcích dětí. Cílem tréninku je, aby se především rodiče naučili zvládat každodenní situace s dětmi a využívali metody, které dětem dávají lásku a nevyvolávají strach či dokonce působí traumata.

    Odkaz: www.laskaverodicovstvi.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • POWER JÓGA PRO MAMINKY s možnosti hlídání dětí s Blankou Pioreckou

    PONDĚLÍ 15.00 - 16.00 v Mateřském centru Loučka, Botanická 16, Brno . Začínáme 1.5., prosím rezervujte si místa. Cena 150,- včetně hlídání a 110,- bez Cvičení je určené všem maminkám, které potřebují odplout myšlenkami od dětí ke svému tělu a řádně je protáhnout, posílit a zrelaxovat. S sebou pouze pohodlné oblečení, podložky jsou na místě k dispozici. Lektorka je cvičitelkou power jógy, vinyas jógy a jógy pro těhotné.

    Odkaz: www.louckavbrne.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Family friendly angličtina

    Chcete zlepšovat svou angličtinu a nemáte hlídání pro své dítě? Vezměte ho s sebou! Učíme se na zemi na koberci, děti jsou spolu s námi v jedné místnosti, zatímco my diskutujeme v angličtině o zajímavých tématech, bleskově oprašujeme gramatiku a neustále pracujeme na slovní zásobě. Kurzy začínají vždy v září, v lednu a v dubnu. V pondělky v rodinném centru Lemur a v úterky v jógové domácnosti Jako doma. Více informací na www.familyfriendlyanglictina.cz či u lektorky Martiny Holkové (holkova.martina(zavináč)email.cz)

    Odkaz: www.familyfriendlyanglictina.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 13 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • namOMent

    Údolní 16, 602 00 BRNO – střed, kontakt: Lucie Chlubná, tel.: +420 604 506 082, e-mail: namoment@namoment.cz . Nabízí dopolední hernu pro děti, jógu pro těhotné, jógu pro maminky s dětmi v sále, individuální lekce pro 1-3 osoby (cvičení pro děti, cvičení pro těhotné, cvičení pro maminky s dětmi v sále, cvičení po porodu, kompenzační cvičení), konverzační angličtinu v přítomnosti dětí do 3 let. Herna je otevřena každý všední den 9.00 – 12.00. Součástí dětské dopolední herny v PO,ÚT,ČT je Jóga a Pilates pro maminky s dětmi v sále a ve středu konverzační angličtina pro maminky všech pokročilostí . Lekce probíhají také za přítomností dětí do 3 let . Nabízíme i zajímavé akce jako Muzikohrátky,Baby masáže, Terapie něhou apod. Chcete si u nás zarelaxovat při klasické masáži a nemáte nikoho na hlídání dětí? domluvte se 2 kamarádky na masáž a pohlídejte si navzájem děti u nás v herně .

    Odkaz: www.namoment.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 16 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Viktorie Sieczková

    Viktorie Sieczková nabízí individuální i skupinovou přípravu k porodu, doprovod u porodu, cvičení v těhotenství, plavání pro těhotné, cvičení po porodu, cvičení kojenců i batolat, masáže těhotných, kurzy baby masáží, cvičení SM systému (i v těhotenství a po porodu), cvičení a terapii dle Mojžíšové, míčkování, dále pomoc při kojení a v období šestinedělí. tel. 774300773.

    Odkaz: viktoriesieczkova.cz/kurzy/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.5/5) - hodnoceno 14 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • MAJDA AGENCY – POHYBOVÉ STUDIO

    Gorkého 8, Brno. e-mail: sarka(zavináč)majda–agency.cz , tel. : 543 240 222, 543 247 345. Pohybové studio s více než 15-ti letou tradicí nabízí příjemné prostory 3 cvičebních sálů v blízkosti centra města s bohatou nabídkou pro pro maminky i táty s dětmi. V letních měsících je k dispozici zahradní atrium pro venkovní pohybové aktivity , pro maminky ( táty) s dětmi je připraveno bezplatné parkování v prostorách pohybového studia ! Nabídka aktivit pro rodiče s dětmi : 1) kurzy gravidjógy pro nastávající maminky , 2) dopolední cvičení power yogy a pilates pro mámy + mimi ( cvičení probíhá společně s dětmi v sále) , 3) dopolední kurzy power yogy pro maminky ( táty) se zajištěným hlídáním dětí chůvičkou , které probíhá ve vedlejší dětské herně, 4) kurzy dětské jógy – společné pro maminky a děti již od 1 roku , Happy jóga pro děti již od 3 let , DANCE + JÓGA SMILE pro děti od 6 let , 5) souběžně probíhající odpolední kurzy dětské jógy a kurzy Power yogy pro mámy (táty) – rodiče mohou čas čekání na dítě strávit cvičením ! , 6) příměstské tábory v Brně s jógou , pohybovými aktivitami, tenisem , taneční průpravou i angličtinou pro děti ve věku 5 – 12 let , 7) víkendové i týdenní pobytové cvičební programy pro maminky ( táty) + speciální samostatný program pro děti - Jeseníky, Vysočina . !!! Těšíme se na všechny malé i velké !!!

    Odkaz: www.majda-agency.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti (JŠ Astra), cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, předporodní kurzy , ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Sportpark Balkán

    Jugoslávská 5 , Brno-Černá Pole, tel. 731 240 850, 603 129 561 Nabízí: Cvičení pro maminky s hlídáním dětí, aerobic, zumbu, pilates, masáže, tai chi, stolní tenis, zdravotní cvičení a další.

    Odkaz: www.sportparkbalkan.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Pastelka o.s.

    nám. Karla IV. 4, Brno-Líšeň, klub navíc nabízí cvičení pro těhotné, cvičení s kojenci a batolaty, kroužky pro maminky a miminka, předškoláky i školáky

    Odkaz: www.pastelka.net

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Green fitness

    ul. Řezáčova, Brno-Komín, web: www.dotela.cz

    Odkaz: www.dotela.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Draken Brno

    spinningové a squashové centrum na Kraví hoře, web: www.dotela.cz

    Odkaz: www.dotela.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • WEISSER SPORT centrum

    Hrnčířská 6 (SFINX), Brno- Královo Pole, web: http://www.weissersportcentrum.cz/

    Odkaz: www.weissersportcentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska Brno o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti (JŠ Astra), cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, předporodní kurzy, ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mamicentrum - centrum porodních asistentek

    Předporodní kurzy, Předporodní kurzy pro ženy, které už rodily, Cvičení v těhotenství, Těhotenská poradna, Masáže těhotných, Doprovod k porodu - první část porodu doma, Komplexní péče porodní asistentky v těhotenství, při porodu a po porodu, laktační poradkyně, kontaktní osoba: Ladislava Ryšavá, tel.: 731 78 26 78, rysava@mamicentrum.cz , Brno, Bakalovo nábřeží 1

    Odkaz: www.mamicentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum Devítka Brno

    nabízí jednak cvičení na posílení pánevního dna, dále pak tzv. kočárkování - cvičení venku, přičemž miminko je v kočárku, cvičí se v parku na Špilberku, Údolní 5, Brno, telefon: 776 141 060,

    Odkaz: www.devitkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Větrník

    Nerudova 7 (6.patro), Brno, další informace viz. www.agenturavetrnik.cz, tf. 541 552 211, mobil: 606 837 536 (8:00 -12:00), e-mail:agentura.vetrnik@centrum.cz

    Odkaz: www.agenturavetrnik.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum pro rodinu a sociální péči

    Josefská 1, Brno , tf.(na recepci CRSP) 542 217 464,

    Odkaz: www.crsp.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.67/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum naděje a pomoci (CENAP)

    Vodní 13, Brno-střed, od 6 týdnů do 6 měsíců po porodu, pomáhá k návratu organismu do stavu před porodem a k formování pěkné postavy. Miminko může mít maminka u sebe.

    Odkaz: www.cenap.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Orlíček

    Mendlovo nám. 2a (budova Orlovny), Brno- organizují cvičení pro maminky s hlídáním miminek, kontakt: tel: 604 806 928

    Odkaz: www.orlicek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské a mateřské centrum Duhový ráj

    Brno - Lesná na ulici Okružní 1: K dispozici je herna s možností občerstvení se zázemím, herna je otevřena Po-Ne 10- 17 hod. Pro miminka a batolata s maminkami, děti i dospělé se pořádají různé kroužky a přednášky: předporodní kurzy, cvičení pro těhotné, gravidjóga, cvičení pro ženy po porodu, cvičení s miminky, výtvarné hrátky pro děti ve věku 2-3 roky, zpívánky a hrátky pro děti ve věku 3-4 roky, keramika pro děti, angličtina pro děti, italština pro děti, pohádky pro děti ve věku 3-6 let hravou formou prostřednictvím loutkového divadla, italština a francouzština pro dospělé.
    www.facebook.com/duhovyraj

    Odkaz: www.duhovyraj.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena