Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Vaše komentáře k webu Family friendly angličtina

  • Naprosto skvěle hodiny s úžasnou lektorkou!!!

    Hodnotil: Vodarna

  • Chtěla bych moc doporučit tento kurz. Pro maminky, které nemají hlídání a chtějí si udržovat svoji úroveň nebo se něco dalšío naučit, je naprosto ideální. Děti se vždycky zabavily buď samy nebo u maminek na klíně a my měly čas na angličtinu. Martinu jako lektorku mám moc ráda, angličtina je s ní je zábavná a pro mě velmi přínosná.

    Hodnotil: Tereza Teclová

  • Angličtinu s Martinou moc doporučujem, je výborná lektorka. Jej lekcie sú prínosné (precvičite si gramatiku, slovnú zásobu alebo sa naučite niečo nové ), prebiehajú v príjemnom prostredí, v malej skupinke a deti sa navzájom vyhrajú.

    Hodnotil: MichaelaSu

  • Ráda bych ohodnotila kurz Angličtiny pro maminky, který jsem navštěvovala na jaře. Probíhal v domácím přátelském prostředí - to jest v pokojíku na koberci bez bot - a hlavní důvod, proč jsem se tam přihlásila bylo, že bylo možné si tam vzít i malého dvouletého synka (výhoda pro ty, co nemají možnosti hlídání). Byla to skupinka od 4-6 maminek s dětmi, děti si tam v klidu hráli a maminky vesele konverzovaly :) Martinu jsem už znala jako lektorku z jazykovky, byla výborná, tak jsem byla nadšená, že mi kamarádka o tomto kurzu řekla a že jsem měla to štěstí na Martinu zase narazit, je výborná lektorka. Hodiny jsou veselé, plné pohody i nových frází a slovíček, Martina je přátelská a vstřícná, používá zábavné metody. Mohu jedině doporučit.

    Hodnotil: Jana Müllerová

  • Jsem moc ráda, že jsem se dozvěděla o možnosti udržovat si trochu angličtinu i v situaci, kdy je člověk na mateřské a má malé děti a nemá hlídání a navíc taky značně malé sebevědomí po dlouhé pauze v užívání cizího jazyka. Martina dokáže vytvořit důvěrné prostředí, kde se člověk nemusí stydět za svoje neznalosti a může se ptát. Aktivity jsou pestré, témata ke konverzacím zajímavá a je to velmi zábavnou formou a to se člověku hned některé věci lépe pamatují. Průběžně se opráší i něco z gramatiky. A domácí úlohy nejsou taky vůbec nudné a hodně se při nich člověk dozví, i když se tedy někdy v sobotu v nočních hodinách celkem zavařují závity, aby to člověk do půlnoci stihnul :) Za mě je to plný počet, jsem moc spokojená a vřele doporučuju.

    Hodnotil: EvaVel.

  • Chtěla bych opravdu všem moc doporučit angličtinu s lektorkou Martinou Holkovou. Martina se mi věnuje, i když nejsem na tak dobré úrovni, jako ostatní v kurzu. Vymýšlí mi individuální úkoly, abych se netrápila a zároveň zapojila tak jako ostatní. Lekce vždy rychle uteče, nestihnete se nudit, je opravdu výživná :-) A hlavně plná konverzace, což je nejvíce potřeba při studiu angličtiny.

    Hodnotil: Pavla

  • Nejvíc nejlepší! Zajímavá témata ke konverzaci a užitečná a frekventovaná gramatika. Asi nejpraktičtější způsob, jak se učit angličtinu na mateřské - konverzační hodina a potom domácí úkoly, které dávají smysl a navazují na hodinu. V hodinách vládne příjemná atmosféra, ale konverzace rozhodně není samoúčelná.

    Hodnotil: Jana Staszeková

  • Paní Martina je člověk, který mi naprosto sedl. Samozřejmě, ne vše člověku vždy plně vyhovuje, (mně by nejspíše také vyhovovala židle a stůl, na kterém bych mohla psát:)) ), každopádně z každé lekce šlo poznat, že byla řádně připravená a promyšlená, a v silné většině veškerá zvolená témata i metodika byly jak šité na míru. Člověk se učí a zároveň ho to baví (alespoň v mém případě), dozvídá se nové věci o světě a životě, nutí jej to přemýšlet v hlubším rozsahu, než jen co se týče angličtiny. Takovéhle způsoby učení mám ráda a moc mi vyhovují.:) Dávám 5 hvězdiček, ony ty polštářky mají přece jen své kouzlo a člověku nakonec jen prospěje, když na chvíli opustí "svou zónu" komfortu a vyzkouší něco nového.

    Hodnotil: Šárka Jursová

  • Anglictinu s Martinou navstevuji uz skoro rok a musim rict, ze citim zmenu :) Zhruba ve tretim kurzu jsem se v tom konecne prestala placat a spousta veci mi "docvakla" Leckdy mam pocit, jak kdybych tyto veci na gymplu v zivote neslysela. Takze jsem vdecna, ze jsem o teto anglictine dozvedel a a odhodlala jsem se chodit! Mohu vsem, kteri vahaji, doporucit, at to zkusi. Za zkousku nic nedate :) Lekce se konaji v mistnosti s kobercem a hrackami, kde si mohou deti hrat, takze neni potreba mit hlidani. Mluvime mezi sebou nebo postupne kazda. Dostavame ukoly slouzici k procviceni slovni zasoby vzdy na dane tema a probrane gramatiky. A Martina je megasympaticka:) Takze za me 5hvezdicek z 5 :)

    Hodnotil: Veronika Juřenčáková

  • Kurz angličtiny s Martinou jsem absolvovala poprvé se svou čtyřměsíční dcerou. S provedením i prostředím jsem byla naprosto spokojená. Určitě budeme pokračovat

    Hodnotil: Lenka Hanáková

  • Po prvom kurze môžem povedať, že to stálo za to a budem rada pokračovať. Martina je skvelá lektorka a hodiny vedie veľmi kreatívne. Dôraz je kladený na konverzáciu a vyberá zaujímavé bežné témy. Berie ohľad na prítomnosť detí. Skvelé sú aj voliteľné domáce úlohy, vždy bola radosť ich doma robiť. K tomu posielala pár viet na preklad, takže angličtinu sme precvičili aj po gramatickej a písomnej stránke. Na lekciách je nás málo, vždy dostane priestor každá a ohromne chválim dĺžku. 45 minút je tak akurát, dostatočne, aby sme niečo prebrali a zároveň to zvládnu vydržať i malé deti. Odporúčam všetkým mainkám na materskej alebo rodičovskej dovolenke, ktoré si chcú precvičiť angličtinu, no žiaľ, nemajú alebo nechcú mať stráženie pre deti.

    Hodnotil: Barbora

  • Je to super!

    Hodnotil: Petra

Zpět na kategorii odkazů

OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena