Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Soukromé a alternativní školky

Městské části:

Odkazy v kategorii Soukromé a alternativní školky

  • ŠKOLKA SPIELBERK

    Školka Spielberk je soukromá dětská skupina s prvky Montessori a angličtiny pro děti ve věku od 2 let až do 1. třídy. Nachází se v Brně - centru / Štýřicích, na ulici Holandská, ve vile mezi novou Náplavkou a AZ Tower, v prémiovém office parku Spielberk. Máme k dispozici soukromou zahradu s hřištěm, preferujeme přírodní materiály, pastelové barvy, a kvalitní pomůcky ve skandinávském stylu, které vozíme z Dánska, Nizozemí, nebo USA. Rozvíjíme v dětech všestrannost a zvídavost, školku vedeme s úsměvem, láskou, a respektem. Pravidelně k nám dochází paní logopedka, navštěvujeme solnou jeskyni, užíváme si Kids Masterchef - kurzy vaření, dětskou jógu, fyzio, canisterapii, hru na klavír a kytaru, nebo divadlo. Ve školce se podává zdravější strava částečně v BIO kvalitě, neslazené nápoje, a ovoce a zeleniny z farmářských bedýnek. Ve veliké třídě s dostatkem denního světla a výhledem do zeleně a na jezírka se věnují dětičkám 3 pedagogové. V průměru vychází pouze 5-6 dětí na jednoho pedagoga, což zajišťuje individuální přístup a bezpečí. Plenky vůbec nevadí, jsme otevření barefoot botičkám, a poskytujeme adaptační program ve formě postupného zvykání dle domluvy s rodiči. Školka je otevřena v pracovní dny 8-17 hodin, je pár zastávek od Hlavního nádraží, a krátkodobé parkování pro rodiče je možné přímo před okny vily. Výborná dopravní dostupnost převážně pro rodiny z Bohunic, Moravan, Rajhradu, Modřic, Želešic, Heršpic, Komárova a Brno-jih, centra, Starého a Nového Lískovce. Více detailů na našem webu: www.skolkaspielberk.cz, pro více informací prosíme o vyplnění nezávazného formuláře v sekci Pro zájemce.

    Odkaz: www.skolkaspielberk.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školka Vlněnka

    Školka Vlněnka je soukromá dětská skupina s prvky Montessori a angličtiny pro děti ve věku od 2 let až do 1. třídy. Nachází se v Brně - centru, hned vedle Vaňkovky, v prémiovém office parku Vlněna. Máme k dispozici soukromou zahradu s hřištěm přímo před našimi okny. Školku vedeme s úsměvem, láskou, a respektem. Zaměřujeme se na přírodní materiály, pastelové barvy, a kvalitní pomůcky ve skandinávském stylu, které vozíme z Dánska, Norska, Nizozemí, nebo USA. Pravidelně k nám dochází paní logopedka, navštěvujeme solnou jeskyni, užíváme si Kids Masterchef - kurzy vaření, dětskou jógu, divadlo, canisterapii, nebo živou hudbu. Ve školce se podává zdravější strava částečně v BIO kvalitě, neslazené nápoje, a farmářské bedýnky. V prostorných třídách s dostatkem denního světla a výhledem do zeleně se věnují dětičkám 3 pedagogové, v průměru vychází pouze 5-6 dětí na jednoho pedagoga, což zajišťuje individuální přístup a bezpečí. Plenky samozřejmě nevadí, jsme otevření barefoot botičkám, a poskytujeme adaptační program ve formě postupného zvykání dle domluvy s rodiči. Školka je otevřena v pracovní dny 8-17 hodin, je asi pět minut od Hlavního nádraží nebo Zvonařky, a krátkodobé parkování pro rodiče je možné na školkových místech v garáži. Výborná dopravní dostupnost převážně pro rodiny z centra, Černovic, Komárova, Brno-jih, Židenic, Černá pole, Veveří, Heršpic, Králova pole, případně pracující v okolí.Více detailů na našem webu, pro více informací prosíme o vyplnění nezávazného formuláře v sekci Pro zájemce.

    Odkaz: www.skolkavlnenka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školka Jarní

    Školka Jarni je detska skupina s prvky Montessori a anglictiny pro deti ve veku od 2 do 6 let. Sidlime v mestske casti Brno - Malomerice a Obrany u Stare osady pod Hadeckou vyhlidkou, jen 10 minut od centra Brna. Primo pred nasi kancelarskou budovou je moznost parkovani. Mame k dispozici velkou soukromou zahradu, kde se krome hry s detmi ucime zahradnicit a kompostovat. Skolku vedeme s usmevem, laskou, a respektem. Zamerujeme se na prirodni materialy, pastelove barvy, kvalitni hracky a rozmanite aktivity, napr. canisterapii, muzikoterapii, detskou jogu, nebo vaznou hudbu hrou. Preferujeme zdravejsi stravu, castecne v BIO kvalite, dovazime farmarske bedynky, nabizime neslazene napoje - vodu a caj Sonnentor. Skolka je otevrena v pracovni dny od 7:00 do 16:00 hodin, a skolne zacina od 4 000 Kc/mesic. Na kazdeho pedagoga vychazi pouze 4-6 deti. Jsme otevreni barefoot botickam, plenky nam nevadi :) Napiste nam na skolkajarni(zavinac)gmail.com a radi Vas a Vasi rodinu uvitame pri osobni schuzce!

    Odkaz: www.skolkajarni.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školka Orlí

    Školka Orlí je detska skupina s prvky Montessori a anglictiny pro deti ve veku od 2 do 6 let. Sidlime v samem centru Brna, na rohu ulic Josefska a Orli, 3 minuty chuze od Hlavniho nadrazi. Mame k dispozici soukromy dvur a bezpecnou klasterskou zahradu se vzrostlymi stromy, kde si s detmi hrajeme a zahradnicime. Skolku vedeme s usmevem, laskou, a respektem. Zamerujeme se na prirodni materialy, pastelove barvy, kvalitni hracky a rozmanite aktivity, napr. canisterapii, muzikoterapii, detskou jogu, nebo vaznou hudbu hrou. Preferujeme zdravejsi stravu, castecne v BIO kvalite, dovazime farmarske bedynky, nabizime neslazene napoje - vodu a caj Sonnentor. Skolka je otevrena v pracovni dny od 7:30 do 16:30 hodin, a skolne zacina od 4 490 Kc/mesic. Mame dve velike herny s dostatkem denniho svetla (70 a 100 m2), kazdou o 12 detech, kdy na kazdeho pedagoga vychazi pouze 4-6 deti a tedy se muzeme detickam opravdu venovat. Jsme otevreni barefoot botickam, plenky nam nevadi :) Napiste nam na skolkaorli(zavinac)gmail.com a radi Vas a Vasi rodinu uvitame pri osobni schuzce!

    Odkaz: www.skolkaorli.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Elanek skolky a jesle

    Elanek je moderni koncept soukromych materskych skolek a jesli. K 1.9.2019 otevirame jiz 8. provozovnu v Brne (Bystrc I,Bystrc II, Kralovo Pole, Zabovresky, Reckovice, Bohunice, Sadova I a Sadova II) a tesime se na deti jiz od 12ti mesicu. V mikrojeslich ve Zline, ktere byly otevreny od 1.7. 2019, nabizime prostory pro deti od 6 mesicu do 4 let veku. Nase pobocky slibuji krasne prostory, moderni vybaveni, vlastni zahradku ci terasu vice nez 250m2, kazdodenni vyuku anglictiny a logopedie, zajmove krouzky a mnoho dalsiho. Nekrotte elan svych deti, rozvinte ho! Prihlasky prijimame po cely rok :-)Tesi se na Vas tym Elanku!

    Odkaz: www.elanek.eu

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.33/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školička Happi kyds – Minská 4, Brno-Žabovřesky

    Naše dopolední školička nabízí pravidelnou, nepravidelnou i jednorázovou profesionální péči o děti od 2 let s bohatým programem. V odpoledních hodinách u nás probíhají rozmanité kurzy a kroužky pro školkáčky i školáky (angličtina, tvořeníčko, veselé pokusy pro malé vědce, kroužek předškoláka, háčkování, quilling, footbag freestyle) Více na našich stránkách. Těšíme se na Vás i Vaše děti :).

    Odkaz: www.happikyds.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jesle a školka SMART baby

    Jesle a školka SMARTbaby, Kuřimská 2, 621 00 Brno – Řečkovice.Jesle od 6 měsíců a mateřská školka all inclusive SMARTbaby v Brně – Řečkovicích přijímají děti celoročně. Výhodou je dobrá dostupnost MHD i autem včetně parkování, velká zahrada, nové, příjemné a moderní prostřední, malý počet dětí ve třídě (max. 15) a dlouhá provozní doba 7-19 hodin pondělí – pátek včetně prázdnin a státních svátků. Vzdělaný a zkušený personál se o umí postarat už o ty nejmenší děti. Pravidelné aktivity: sauna, plavání, solná jeskyně, canisterapie; odpolední kroužky: jóga, výtvarná dílna, angličtina, taneční kroužek, zpívánky s pohybem a možnost dalších dle zájmu rodičů Pravidelné návštěvy divadel, jízda na koni a další akce a výlety - toto vše v rámci školného. Pro předškoláky je samozřejmostí školní příprava. Nabízíme individuální docházku dle potřeb rodičů. Možné je také občasné nebo pravidelné hodinové, dopolední nebo odpolední hlídání. Naším cílem je spokojené, šťastné a šikovné dítě, které se rozvíjí přiměřeně svému věku, je kamarádské, sebevědomé a vnímavé ke svému okolí, zdravé a plné elánu a chuti objevovat svět a má radost z poznání. Více informací Vám poskytneme na tel. 606 666 483, na info(zavináč)smartbaby.cz Přijďte se k nám podívat a zeptat se na vše, co Vás zajímá.

    Odkaz: www.smartbaby.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Beránek

    Agentura Beránek byla založena s cílem poskytnout rodičům malých dětí alternativu ke klasickým mateřským školkám a jeslím. Soukromá školka a jesle se nachází na ulici Antonína Slavíka nedaleko parku Lužánky. Velký důraz klade školka na individuální přístup k dítěti, integrované učení, respektování osobnosti jednotlivců. Snaží se dodržovat tradice a naučit děti způsobu zdravé stravy a chování k přírodě, kterou máme rádi, ve které žijeme. Školka nabízí kvalitní standardní i širokou paletu nadstandardní péče pro všechny děti školky - zájmové kroužky, sportovní a kulturní akce, pravidelná setkávání s rodiči, pravidelné lekce angličtiny, pobyt v solné jeskyni 1 x měsíčně. Školka je určena pro děti od 2,5 let.http://www.orologirepliche.it

    Odkaz: www.agentura-beranek.cz.

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.67/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školka Dům pod Hvězdami, Kraví hora, Brno

    Dům pod Hvězdami na rohu ulice Kraví hora a Náhorní je první veganskou školkou v Brně. Pečujeme o děti ve věku od 2 do 7 let. Nabízíme každodenní, dlouhodobé i nárazové hlídání dětí v malé skupince. Do programu dětí je zařazeno každodenní cvičení jógy, výuka angličtiny, výtvarné, hudební a jiné aktivity. Pořádáme semináře, kroužky, komunitní táboráky a víkendové akce pro celou rodinu. Tvoříme tak prostor, kde se každé dítě cítí jako doma. Dům pod hvězdami se nachází v krásném prostředí zahrádkářské kolonie na Kraví hoře. Součástí centra je rozlehlá zahrada, kde děti tráví většinu času a mohou tak po celý den ochutnávat plody, které jim zahrada přináší. Zrekonstruovaný prostor budovy je vytvořený pro tělesný i duševní rozvoj našich dětí. Budova také splňuje všechny bezpečnostní a hygienické normy. Veškeré informace, ceník a fotogalerii najdete na webových stránkách školky.

    Odkaz: WWW.DUMPODHVEZDAMI.CZ

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Miniškolka Pupálek, Gebauerova 18, Brno-Židenice

    Miniškolka Pupálek nabízí dětem podnětné prostředí. Naše miniškolka je určena maximálně 12 dětem od dvou do šesti let. Výchovný plán sestavujeme na základě inspirace v různých alternativních pedagogických směrech, jako je program Začít spolu, Respektovat a být respektován, program Marie Montessori či principy zážitkové pedagogiky. Chceme, aby u nás byly děti šťastné. Ke každému dítěti přistupujeme individuálně. Podporujeme jejich zdravé sebevědomí a trénujeme samostatnost. Učíme děti říct si, co potřebují a respektujeme jejich pocity. S dětmi máme partnerský přístup a to samé očekáváme od rodičů. Chceme objevovat svět v přirozeném prostředí, a to za pomoci všech smyslů. Proto trávíme čas venku nebo na různých výletech.

    Odkaz: www.pupalek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 6 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětská skupina Meteorka, Brno-Židenice

    Meteorka je dětská skupina s kapacitou 12 dětí od 1 do 6 let, která umožňuje individuální přístup. Nachází se v Brně-Židenicích na ulici Skorkovského 159 v příjemném prostředí rodinného domu s malou zahrádkou. Nabízíme široké sportovní vyžití přiměřené věku, výuku angličtiny hrou, aktivity na rozvoj komunikace, slovní zásoby a výslovnosti, součástí denního programu budou výtvarné a hudební aktivity a pobyt venku. Provozní doba zařízení je od 7.30 do 17.00 hod od pondělí do pátku. Docházku dětí si můžete zvolit podle sebe. Meteorka startuje v září 2017 a to v nově zrekonstruovaném a vybaveném domečku. Můžete nám napsat na meteorkaskolka(zavináč)seznam.cz, více informací naleznete na webových stránkách nebo na facebooku.

    Odkaz: www.meteorkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Veselá školka v Brně-Židenicích

    Milí rodiče, navštivte novou soukromou školku, umístěnou v příjemném prostředí moderně zařízeného objektu se zahradou, v klidné části Židenic, na ulici Kuklenská 38, Brno. Rádi Vám zodpovíme všechny otázky a ukážeme, v jakém prostředí mohou Vaše děti prožívat krásné a pohodové chvíle předškolního období. Školka je určena pro děti od 18 měsíců do 6 let a otevřena celoročně od 7:00 do 17.00 hod. Děti přijímáme v průběhu celého školního roku. Školné od 40 Kč/hod. Nabízíme nepřetržitý provoz i o víkendech, svátcích a nočních hodinách. Zaměřujeme se na zdravý životní styl a lásku k přírodě. Stravování je zajištěno pestrou a vyváženou stravou obohacenou o produkty zdravé výživy a biopotravin. Školka nabízí zájmové kroužky a další aktivity pro děti a rodiče. Kontakt: Kuklenská 38, Brno-Židenice, 615 00, e-mail: info(zavináč) veselaskolkabrno.cz, tel.:777 112 787, 733 512 061.

    Odkaz: www.veselaskolkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.25/5) - hodnoceno 12 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lesní mateřská školka Sýkorka- nejdéle působící lesní mateřská školka v Brně

    Mokrá Hora 77, Brno – Řečkovice, Mokrá Hora. Pro velký zájem letos otevírá ještě jednu pobočku - v prostorné zahradě na Medláneckém kopci. Lesní mateřská školka SÝKORKA je nejdéle působící lesní mateřskou školkou v Brně. Od března 2011 nabízíme celodenní vzdělávací a výchovnou péči dětem ve věku 3-7 let zaměřenou na zdravý tělesný i duševní rozvoj pobytem v přírodě. Provozujeme jednu třídu pro 16 dětí, každý pracovní den od 8.00 do 16.30 hodin. Pestrý a vyvážený program probíhá na velké zahradě s vytápěnou zděnou chatou a v blízkém lese. Odpoledne zájmové kroužky, šestkrát do roka slavnosti pro děti, rodiče a příznivce, pro předškoláky každý týden předškolní příprava. Zkušení pedagogové s respektujícím přístupem. Pro zájemce možnost návštěvního dne. www.facebook.com/skolkasykorka

    Odkaz: sykorka.frankbold.org

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 12 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Nejkrásnější svět

    NEJKRÁSNĚJŠÍ SVĚT S.R.O., adresa: RYBNICKÁ 46,BRNO, NOVÝ LÍSKOVEC, tel.: 739426007, e-mail: nejkrasnejsisvet(zavináč)seznam.cz . Naše školka je určena dětem již od 1 roku a měla by prioritně pomoci maminkám, které se musí vracet brzy po narození dítěte zpět do práce. Předpokládáme nejvíce dětí kolem 2 let, které vytvoří spolu s ostatními dětmi věkově smíšenou skupinku 12 dětí. Základní myšlenkou a podstatou naší školky je respektující přístup k dítěti a jeho potřebám. Pro Vaše děti je u nás připraveno vlídné a bezpečné prostředí, ve kterém budou navazovat přátelství, poznávat nové věci a radovat se z maličkostí.

    Odkaz: www.nejkrasnejsisvet.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3.17/5) - hodnoceno 6 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školička Betty

    Školička Betty sídlí v Brně na ulici Svitavská 33, v domě s dvorkem se zahrádkou, v klidné části Husovic 5 minut od centra. Nově zrekonstruované prostory splňují veškeré hygienické normy, školka slouží pro děti od 2 let. Školka je nově vybavena velkým množstvím hraček a didaktických pomůcek. Našim záměrem je nastavit podmínky ve školce tak, aby pobyt u nás byl pro děti příjemným zážitkem, chceme je hravou formou vést k tvůrčí činnosti. V rámci denního programu máme pro děti připravené rozmanité kroužky: sportovní, hudební, kreativní, dramatický, přírodovědný, etiketa pro nejmenší. V druhém pololetí plánujeme výuku základů plavání na Kraví Hoře. Nabízíme hlídání dětí o víkendech a přes noc. Náš tým se skládá z vystudovaných pedagogů a zdravotníků. Preferujeme individuální a partnerský přístup. Podporujeme děti na jejich cestě k poznání. Kontakt Mgr. Alžběta Tobiášová – ředitelka školičky ,tel: 776119841 , e-mail: a.bourkova(zavináč)centrum.cz

    Odkaz: www.skolickabetty.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.25/5) - hodnoceno 4 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Česko-anglická Mateřská škola Didaktis (akreditovaná MŠMT)

    Brno-Trnitá, Mlýnská 44, provozní doba od 7.00 do 17.00 – školka v centru Brna s pohodlným parkováním přímo u školy. V MŠ Didaktis se cítí dobře děti i rodiče. Vytváříme otevřené a vstřícné prostředí, připravujeme bohatou nabídku vzdělávacích aktivit a komplexně rozvíjíme také nadané děti. O skupinu max. 15 dětí pečují 2 učitelky. Průběžně sledujeme harmonický rozvoj předškolní zralosti a rodičům nabízíme pravidelné konzultace. Zajišťujeme každodenní výuku angličtiny hravou formou a logopedickou péči, pořádáme také četné výlety. Nově zařízené prostory jsou nadstandardně vybaveny hračkami, intelektově podnětnými hrami a informačními technologiemi. Předškoláci mohou navázat v ZŠ Didaktis. Kontaktujte nás, rádi se s Vámi domluvíme na návštěvě naší školky.

    Odkaz: www.zsdidaktis.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 4 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Česko-anglická Mateřská škola Fantazie, akreditovaná Ministerstvem školství (MŠMT)

    Brno – Žabovřesky, Voroněžská 5, PSČ: 616 00, provozní doba od 7:00 do 17:00 Česko-anglická mateřská škola Fantazie akreditovaná MŠMT je určená dětem od 2,5 roku do7 let. Jsme moderně zařízená mateřská škola s nadstandardně vybavenými třídami (vč. interaktivní tabule) a zahradou o rozloze 4.000 m2. Vašemu dítěti poskytujeme systematické vzdělávání dle RVP, máme speciální vzdělávací program pro budoucí prvňáčky – vč. interaktivní tabule a vzdělávacích programů, jsme součástí školského komplexu na Mendlově náměstí v Brně www.skolskykom­plex.cz což umožňuje návaznost na naši Anglickou ZŠ, dále máme pro budoucí prvňáčky edukativně-stimulační skupiny – více na našem webu. Děti jsou ve třídách rozděleny podle věku, angličtina je standardem vzdělávacího programu (celodenní česko-anglický program každý den), 2x týdně mají děti individuální logopedii a každý měsíc máme pro děti připravený velmi bohatý doprovodný program (kulturní akce, cvičení, plavání, flétna, divadla, hvězdárna, Lipka,…). Školka má zcela nově vybavené prostory, které splňují přísné normy dle MŠMT a naši učitelé jsou kvalifikovaní pedagogové. Do 31.3.2014 přijímáme přihlášky pro školní rok 2014/2015. Pro individuální schůzku a prohlídku naší školky volejte nebo pište. Více informací se dozvíte na našich webových stránkách nebo na telefonu: 603 970 516.

    Odkaz: www.msfantazie.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.67/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětská skupina a miniškolka ČLOVÍČEK, Brno - střed

    Lidická 28 - Dětská skupina, Letní školka, Víkendová, Večerní a Noční školka pro děti od 12 měsíců do 7 let, Miniškolka a programy Moje teta a Moje dobrá víla pro děti od 6 měsíců. Pravidelná i nepravidelná docházka, ceny dle zvoleného programu a pravidelnosti docházky. Kontakt: CAV(zavináč)alfadeck.cz, 608 608 011

    Odkaz: www.ALFADECK.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • SOUKROMÁ MATEŘSKÁ ŠKOLA ŠTÍSTKO v Brně - Tuřanech

    Jsme prestižní a moderní mateřská škola. Dětem nabízíme nadstandardní, bezpečné, podnětné a zábavné prostředí, ve kterém mohou prožívat plnohodnotné, radostné dětství se svými kamarády a profesionálními pedagogy. Díky nízkému počtu dětí a vzdělaným pedagogům je vytvořeno prostředí, ve kterém mohou být mnohem více, než ve většině mateřských škol respektovány zájmy dětí, jejich individuální potřeby a kde mají všechny děti příležitost- komunikovat, prožívat, zkoumat, tvořit, učit se, radovat se, sportovat, rozvíjet logické a technické myšlení aj. Posilujeme schopnosti každého dítěte! Vedeme děti k samostatnosti, k samostatnému rozhodování a ke spolupráci s ostatními. Nabízíme dětem : pouze to nejlepší z alternativních programů, hrátky s angličtinou, sportovní a tenisovou abecedu, vodní radovánky, školy v přírodě, lyžování, logopedickou prevenci a prevenci spec. poruch učení, divadelní představení v prostorách mateřské školy, program na podporu a rozvoj technického myšlení, hudební, pohybové, dramatické a výtvarné aktivity, individuální pohovory s rodiči a tvorbu individuálních programů, přípravu předškoláka, program pro děti mimořádně nadané, komplexní péči o dítě – náš Školní vzdělávací program vychází z Rámcového vzdělávacího programu pro předškolní vzdělávání. Snažíme se o to, aby si každý den děti prožily pocit úspěchu a aby se cítily dobře a byly spokojené. Jako nadstandardní služby nabízíme noční hlídání, rozvoz dětí a další služby na přání klientů.

    Odkaz: www.ms-stistko.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 7 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Montessori vzdělávací rodinné centrum - školička

    Montessori – vzdělávací rodinné centrum v Brně Řečkovicích, Ječná 29a. Dopolední školička pro děti 3-6 let :čtvrtek 8:30-12:30 (14:30) pro děti 3-6 let , pátek 8:30-12:30 pro děti 3 -5 let . Dopolední pobyt ve školičce umožňuje dětem uskutečnit první samostatné krůčky v kolektivu vrstevníků. Děti se učí samostatnosti a sebeobsluze v šatně, při přípravě jídla, během stolování, samy si vybírají činnosti během celého dopoledne. Kromě práce s pomůckami si může vybrat i praktické činnosti jako krájení ovoce či zeleniny, louskání ořechů, vytírání, utírání prachu, péče o květiny a další. Následuje společná práce, při které děti získávají poznatky o světě kolem nás a jeho zákonitostech. Poznávají naši planetu, živočišné, rostlinné i lidské tělo, zákony přírody atd. Znalosti získávají prožitkovou formou, aktivně a v pohybu. Rozšiřují slovní zásobu jak v českém, tak v anglickém jazyce. Součástí programu je také pobyt venku. Děti pozorují přírodu, sportují na hřišti a také pečují o terasu (zametání, vytrhávání plevele, hrabání listí a trávy). Za příznivého počasí probíhá v přírodě také část výukového programu. Naším cílem je, aby od nás odcházely děti samostatné.

    Odkaz: www.montessori-brno.cz/co-nabizime/programy/skolicka.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • International School of Brno (ISB)

    International School of Brno, Čejkovická 10, Brno-Vinohrady. Mezinárodní školka v Brně s výukou plně v angličtině pro děti z celého světa od 3 do 6 let. Mezinárodně uznávaný vzdělávací program „Cambridge International Programme“ – špičkové britské kurikulum, které klade velký důraz na komunikaci, kreativitu, samostatnost a motivaci. Školka a její vzdělávací program má přímou návaznost na školu. Pro české děti je zajištěna potřebná výuka v češtině pro případný snazší přechod dítěte do české školky nebo školy. více informací najdete na webových stránkách školky.

    Odkaz: www.isob.cz/cs/anglicka-skolka-brno/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Anglická školka Ponny Brno

    Krondlova 1, Brno -Žabovřesky. Je určena pro děti od 2 do 7 let Učitelé mluví s dětmi pouze anglicky.Systém výuky je sestaven dle Early Years Foundation Stage. Hlavním způsobem práce anglické školky PONNY je tzv. projektová výuka a učení skrze hru. Každý měsíc je zvoleno téma, kterým jsou děti motivovány. Děti jsou při aktivitách rozděleny do dvou až tří skupin dle věku. Děti mají možnost využít aktivit jak v budově školky, tak na dvoře školky, popřípadě mimo školku. Aktivity mimo školku jako je plavání, tenis a jízda na koni vedou kvalifikovaní instruktoři.

    Odkaz: www.ponny-brno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský lesní klub Šiška – lesní mateřská školka v Kohoutovicích

    Šiška je lesní klub pro děti ve věku 3 až 7 let inspirovaný myšlenkou lesních mateřských školek,jejichž kolébkou jsou skandinávské země. Zajišťujeme komplexní a plnohodnotné vzdělávání předškoláků. Většina aktivit se odehrává v lese nebo na zahradě, za každého počasí. Nabízíme volbu docházky 2,3 nebo 4 dny, menší kolektiv 15 dětí na 2 pedagogy, učení prožitkem a spontánní hrou, pedagogické přístupy respektující osobnost dítěte, podporu kreativity a samostatnosti, práci s přírodními materiály, kvalifikované pedagogy, partnerskou spolupráci s rodiči, vyvážené a zdravé stravování, odpolední tématické kroužky, (výtvarný, hudební, dramatický), předškolní přípravu, letní příměstské tábory, klub pro rodiče s mladšími dětmi. Zázemí máme na zahrádce u obory Holedná. Výborná dostupnost MHD - 10 minut z centra Brna - zastávka Libušina třída. Kontakt: lesniklubsiska(zavináč)email.cz, tel.: 728272470

    Odkaz: www.lesniklubsiska.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Anglická mateřská škola Kindergarten Brno Campus

    Netroufalky 797/5 , 62500, Brno. Kindergarten Brno Campus je soukromou anglickou mateřskou školou, která má více jak 20 poboček po celé ČR a v samotném Brně je již druhou pobočkou. Je určena pro děti od 18 měsíců do 7 let. Celodenní výuka probíhá v anglickém jazyce a je vedena rodilými mluvčími. Školka má akreditaci MŠMT a splňuje tak všechny požadavky zajišťující bezpečnost a kvalitní péči o předškolní děti. Nejdůležitějším bodem v celém dni je ranní okruh, tzv.Circle time, což je edukativní program, během kterého se děti učí nová anglická slovíčka formou říkanek, básniček, písniček a pohybových činností. Pro děti nabízíme široký výběr mimoškolních aktivit – jízda na koni, fotbalová přípravka, spolupráce s Lidovou školou umění, tématické celky dle ročního období, letní a zimní školu v přírodě atd. Všechny aktivity jsou zahrnuty v ceně programu All inclusive. Stravování zajišťuje firma Lakšmanna, která je jedním z nejvyhlášenějších dodavatelů stravy pro předškolní děti. Od 1.7.2013 startuje Letní prázdninová školka, kde jsou srdečně zvány všechny děti, které si chtějí naplno užít prázdniny a zažít spoustu legrace. Zveme také rodiče a děti ke Dni otevřených dveří, který proběhne 18.5.2013 od 13-18 hodin. Pro děti je připravený bohatý program – soutěžení s klaunem, minidiskotéka, skákací hrad a spousta dobrot. Vše rádi sdělíme na tel.č.774 222 060 a emailu:campus(zavináč)kindergarten.cz

    Odkaz: www.kindergarten.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Česko-anglická školka Kinder-City

    Vybrat tu nejlepší školku pro Vaše malé zlobidlo není nic snadného, že? Měla by být moderní, ale zároveň bezpečná, zábavná a přitom i naučná, paní učitelky by měly být nejen hodné, milé a pozorné, ale i kvalifikované. Nezoufejte! My jsme ji pro Vás našli. Kinder-city nabízí vše a mnohem víc. Díky dvojjazyčné výuce ušetříte Vašemu zlatíčku roky trápení s angličtinou na škole. Navíc se společně s ním můžete zúčastnit slavností zaměřených na cestování po světě, které školka pořádá pro celou rodinu. Kinder-city = školka, kterou si Vy i Váš milovaný drobeček zamiluje! Školka sídlí na Černovické terase (na křižovatce ulic Těžební a Olomoucká). Je určena dětem od 2 do 6 let. Více informací se dozvíte na tel. 606 771 669 nebo na webu kinder-city.cz

    Odkaz: www.kinder-city.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.71/5) - hodnoceno 7 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Miniškolka Ententýky

    Miniškolka Ententýky - soukromá mateřská školka pro děti od 2 - 6 let. Školka je provozována v rodinném domě se zahradou a bazénem - Brno - Jundrov, Veslařská 90. Rodinné prostředí, individuální přístup, kreativní program. Možnost odpoledních kroužků.

    Odkaz: www.miniskolka-ententyky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský lesní klub Mariánka

    Brno-Líšeň, na konci ulice Samoty, doprava- bus č. 58, zastávka Kubelíkova. Kontakt: tel. 777 145 343, info(zavináč)lesnimarianka.cz . Nabízí pravidelné celoroční předškolní vzdělávání pro skupinku dětí ve věku 3-7 let (max. 15 dětí). Vychází z konceptu Respektovat a být respektován, využívají prvky Montessori a Waldorfské pedagogiky. Program se realizuje převážně v přírodě za přítomnosti dvou pedagogů. Zázemí lesního klubu tvoří rozlehlá zahrada a dřevěná chata kousek od lesa. Lesní klub je pro děti otevřen každý všední den 7:30-16:00.

    Odkaz: www.lesnimarianka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.4/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské studio Žabka

    Studio nabízí školičku založenou na principech Montessori pedagogiky. Od září bude Školička probíhat na Charbulove 13. Provoz od září vždy v úterý a pátek. (při velkém zájmu také v pondělí) Je zde připravena jedna třída pro děti od (1 roku do 3,5 let). Od prosince nabízíme celodenní provoz Školičky (na Táborské). Budou připraveny dvě třídy, jedna od 1 roku do 2 let, druhá od 2 do 6 let. Dále studio nabízí Montessori dílničky pro rodiče a děti, pro děti od 3 do 6 let angličtinu s Go Kids !, kurzy znakování (baby signs) pro rodiče s batolaty, angličtinu s Go Kids pro miminka od 6 měsíců a pro batolata od 18 měsíců.

    Odkaz: www.studiozabka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřská škola Malý strom

    Žilkova 40a, Brno-Řečkovice, tel: 608050806. Mateřská škola Malý strom nabízí dětem přátelské prostředí, kde si mohou hrát, učit se novému, malovat, zpívat, tancovat, skotačit, objevovat nové přátele. To vše vždy s ohledem na jejich individuální potřeby. Školka je určena pro děti od 3 do 6 let. Otevírací doba je od 7:30 do 17:30 a máme otevřeno celoročně. Školka je situována na okraji lesoparku, využíváme tedy myšlenky Lesní mateřské školky a jsme s dětmi denně v lese. Nabízíme také dětem bohatý program, denně se učíme anglicky formou hry, zpíváme, malujeme, sportujeme, děláme předškolní průpravu, jednou týdně chodíme plavat, hrát tenis, každé odpoledne máme kroužky, jezdíme s dětmi do divadla, na výlety a na lyžařský kurz. Všechny aktivity jsou zahrnuty do ceny školného. Máme smíšenou třídu maximálně pro 20 dětí, o které se starají 3 tety. Snažíme se používat respektující přístup k dětem podle metody Respektovat a být respektován.

    Odkaz: www.malystrom.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • GoKids! Centrum Brno

    GoKids! Centrum, Zábrdovická 2 , Brno,kontakt : Ivana Procházková, tel.723 367 829, brno(zavináč)gokids.cz Nabízíme kvalitní certifikované kurzy a semináře pro rodiče a děti (0-6 let). V centru probíhá i celodenní Montessori školička/jesle pro děti od 1 roku do 4 let. Během celého dne si pak můžete vybrat z kurzů jako Znakování BabySigns, GoKids! English pro děti už od 6ti měsíců do 6ti let, dále se specializujeme na výuku francouzštiny jak pro děti, tak pro dospělé všech pokročilostí. Dále nabízí hudební kroužky pro děti Yamaha, kroužek Poznáváme svět pro děti od 1,5 roku do 3 let s rodičem. Nechybí ani vzdělávací přednášky či semináře na různá témata týkající se převážně výchovy a rodiny.

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školka tety Lenky

    Heyrovského 32, Brno-Bystrc. Soukromá školka rodinného typu s celodenním provozem. Nabízíme pravidelnou i nepravidelnou docházku. Individuální přístup k potřebám dětí. Ve školce děti přivítá teta Lenka a strejda Roman.

    Odkaz: www.skolkatetylenky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lesní školka Rybička

    Lesní školka Rybička je předškolní zařízení vycházející z myšlenek lesních mateřských školek, zároveň integruje do programu anglický jazyk hravou formou. Nachází se v blízko centra v Brně Žabovřeskách na Královopolské 74. Programově nepoužíváme technologické novinky, ale vracíme se s dětmi k vesnickému způsobu života, většinu času děti tráví v nedalekém lese nebo na zahradě s králíky a na záhonku s rostlinkami. Dva pedagogové pečují celkem o 14 dětí ve věku 2,5 až 7 let. Používáme prvky zážitkového a projektového vyučování, enviromentální výchovu, angličtinu, výtvarné, hudebně dramatické, pohybové a zoologické aktivity. Spolupráce s rodiči je naší prioritou. Kontakt Mgr.Lýdie Kubíčková – ředitelka školky, tel: 776334421, email: lydie.kubickova(zavináč)gmail.com , www.rybicka.info

    Odkaz: www.rybicka.info

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lesní mateřská škola Sedmikrásek v Babicích nad Svitavou

    Sedmikrásek je lesní mateřská škola sídlící v Babicích nad Svitavou (nás na louce u lesa za fotbalovým hřištěm). Od září 2015 provázíme a inspirujeme děti ve věku 3 až 6 let a objevujeme společně krásy Krasu. Skupinu nejvíce 12 dětí provází 2 zkušení, citliví a respektující průvodci. Zřizovatelem je nezisková organizace Sedmikrásek, z. s., která všechny příjmy z provozu lesní školky investuje zpět do jejího udržitelného rozvoje. Nabízíme laskavou a respektující péči zaměřenou na harmonický rozvoj dětské osobnosti s ohledem na individuální potřeby každého dítěte; vedení dětí v lásce k lásce, poznání sebe sama, respektu k sobě, druhým a přírodě, ke svobodě, odpovědnosti a vědomému žití; pestrý a vyvážený program v naší přírodní zahradě a přilehlém lese se zázemím ve vytápěné jurtě a maringotce s toaletou a tekoucí pitnou vodou; podněty pro všestranný rozvoj (hudební, výtvarné, dramatické aktivity, ochrana přírody, příprava na vstup do školy); oběd dle zásad zdravé výživy s ohledem na individuální stravovací potřeby dětí. Provoz 5 dní v týdnu od 7.45 do 16.30. Email: 7krasek(zavináč)gmail.com, tel: 605 377 577.

    Odkaz: www.sedmikrasek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lesní školka Šemíček v Bílovicích nad Svitavou

    Nabízí:

    • Celodenní i polodenní programy pro děti ve věku 2,5-7 let (zážitková pedagogika)
    • Výuka anglického jazyka
    • Kompletně vybavený stan Jurta vhodný i pro pobyt v zimním období
    • Školková zahrada (permakultura)
    • Využití areálu jezdecké školy a jeho klubovny
    • Lezecký kroužek pro nejmenší (od 4 let)
    • Přírodní dětské hřistě
    • Jezdecká školička pro nejmenší
    • Hipoterapie

    Odkaz: www.skolkasemicek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Miniškolka Maceška

    Nejrozsáhlejší síť miniškolek pro předškolní děti v městě Brně a okolí. Jako jediný projekt tohoto druhu má vypracovány standardy a školní vzdělávací program. Rozvíjející program je určen pro děti od 2 let v dopoledních hodinách. Doba provozu je dopoledne 4 hodiny. Tématicky zaměřený program obsahuje pohybové cvičení, zážitkové učení, hudební a výtvarnou činnost. Program probíhá ve vyhrazené místnosti, která je vhodná k činnosti pro malé děti. V jedné skupině je vždy maximálně 15 dětí, o které se starají dvě lektorky, z nichž alespoň jedna má pedagogické vzdělání. S dětmi také chodíme pravidelně ven. Vstupné: 250Kč/ dopoledne. Maceška se nachází na 8 místech v Brně a blízkém okolí:
    · SVČ Lužánky - pracoviště Lata - Žabovřesky Plovdivská 8, 616 00 Brno
    · SVČ Lužánky - pracoviště Lány - Bohunice Lány 3, 625 00 Brno
    · SVČ Lužánky - pracoviště Legato - Kohoutovice Stamicova 7
    · SVČ Lužánky - pracoviště Louka - Vinohrady Bzenecká 23, 628 00 Brno
    · KCL Kotlanka - Líšeň Kotlanova 7, 628 00 Brno
    · CVČ Botanka - Brno-Střed Botanická 13, 602 00 Brno
    · MŠ Family - Juliánov Mazourova 2, 636 00, Brno
    · Fara - Šlapanice Římskokatolická farnost Šlapanice u Brna Masarykovo náměstí 546/9, Šlapanice
    Veškeré informace: Lužánky – středisko volného času Brno, příspěvková organizace Lidická 50, 658 12 Brno www.luzanky.cz tel.: 547 240 937 e-mail: petra(zavináč)luzanky.cz www.maceska.luzanky.cz FB/luzanky.maceska .

    Odkaz: www.maceska.luzanky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Anglicko-česká mateřská škola Safirka - Brno-Kohoutovice

    Pavlovská 16, Brno-Kohoutovice 62300, tel: 607 733 055. Safirka dává dětem jedinečnou příležitost pobývat v anglicko-českém prostředí, kde se mohou společně učit, smát a hrát si a přitom rozumět jeden druhému. tag heuer replica Současně je zapsána v rejstříku škol České republiky a tudíž garantuje kvalitu a kontinuitu vzdělávání. Školka byla vybudována v areálu ZŠ Pavlovská v Kohoutovicích dle nejnovějších trendů a bezpečnostních požadavků pro výchovu dětí předškolního věku.

    Odkaz: www.safirka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 22 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský lesní klub V závětří

    V závětří je dětský klub inspirovaný myšlenkou lesních mateřských škol. Nabízí plnohodnotné celodenní předškolní vzdělávání pro děti od 3 do 7 let. Sídlíme v klidném údolí mezi bystrckým sídlištěm Kamechy a Žebětín v prostorách krásné přírodní zahrady – bývalého ovocného sadu. Součástí rozsáhlého areálu je mj. i vlastní louka na které stojí dvě indiánská týpí, les a potůček. Klub má také dva mobilní domky pro případ špatného počasí a kompletní hygienické zázemí. Nabízíme volbu docházky dva, tři a především pět dnů v týdnu v malém kolektivu 15 dětí se dvěma pedagogy od 7:00 do 16:30 hod. Východiska pedagogické koncepce: výchovný přístup Respektovat a být respektován, prvky waldorfské a montessori pedagogiky,environmentální výchova. V kolektivu mužský vzor. Při školce funguje i Klub maminek pro mladší děti. Veškeré informace na www.vzavetri.cz. Kontakt: skolka.v.zavetri@gmail.com.

    Odkaz: www.vzavetri.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kids Garden

    Gajdošova 7, Brno-Židenice - provoz školky 7,30-17,30, výuka pouze v angličtině

    Odkaz: www.kidsgarden.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lesní mateřská školka Lesní skřítci

    Lesní skřítci jsou dětský klub inspirovaný myšlenkou lesních mateřských škol. Nabízí plnohodnotné celodenní předškolní vzdělávání pro děti od 3 do 7 let. Sídlí na zahradě se zděnou chatou na Husově ulici v Bílovicích nad Svitavou, poblíž lesa, 3 km severovýchodně od Brna. Východiska pedagogické koncepce: Woodcraft neboli Liga lesní moudrosti, zážitková pedagogika podle Josepha Cornella, enviromentální výchova, výchovný přístup Respektovat a být respektován, prvky waldorfské a montessori pedagogiky,ekonaratologie. Zřizovatelem Lesních skřítků je občanské sdružení Lesní Bílovice.

    Odkaz: www.lesniskritci.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Viki Kids Club

    Centrum Viktoria, Vodařská 2, Brno- Komárov Nadstandardní soukromá školka, která má 4 třídy: jesličkovou třídu pro děti ve věku 2-3 roky, českou třídu pro děti od 3 do 6 let ( školné 5000,-, což je jedna z nejlevnějších soukromých školek v Brně), anglickou třídu s celodenní angličtinou od 2 do 6 let, Montessori třídu pro děti od 3 do 6 let, ve všech třídách kvalifikované pedagožky. Provoz od 7.00 do 18h i v létě o prázdninách, nabízí prázdninovou školku pro děti z jiných školek, když mají zavřeno. Školka se nachází kousek od centra Brna, s velmi dobrou dostupností a pohodlným parkováním. Zájmové kroužky přímo v místě : tenis, squash, sportíček, wellness (sauna, pára, vířivka), výtvarná a kreativní dílna, taneční kroužek, hudebně-dramatický kroužek s logopedickými provky, další jazyky, na přání rodičů zorganizujeme i další kroužky v rámci možností areálu. V létě: sportovně-jazykový příměstský tábor i pro školní děti. Krédem provozovatele školky je spokojenost dětí a rodičů. Bohatá fotogalerie na facebooku : Viki Kids Club

    Odkaz: www.vikikidsclub.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Babyboomer (www.babyboomer.cz)

    Miniškolka s výukou angličtiny,provoz po-pá 7-18 hod. dále nabízí hlídání, dopravu dítěte na kroužky či k babičce (baby taxi), školka se nachází v ulici Na vyhlídce 41 v Moravanech u Brna (blízko OC Futurum).

    Odkaz: www.babyboomer.cz/index.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Denní centrum pro děti Vesněnka

    na Údolní ul. 10 vzniklo za finanční podpory MMB nové denní centrum pro děti od 1 do 5 let. Zařízení nabízí možnost pravidelného hlídání dětí v krátkodobém režimu a je určeno pro rodiče, kteří nechtějí ztratiti po dobu rodičovské dovolené kontakt se zaměstnáním, studují , popř. se sami starají o děti a nemají možnost zajištění hlídání dětí. Kontakt: tel. 774 545 365, 606 729 929,

    Odkaz: vesnenka.webnode.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kindergarten - soukromá jazyková školka

    Viniční 204, Brno- Židenice, tel.: 734 484 388, výuka v angličtině rodilými mluvčími, pestré odpolední aktivity a další, přijímají děti od 18 měsíců do 6 let

    Odkaz: www.kindergarten.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Creative Kids - mateřská školka Brno

    Poděbradova 127, Brno-Královo Pole. Osvojování si angličtiny přirozeným způsobem, základní jazyk je čeština. Rozvíjení tvořivosti, fantazie, samostatnosti, zodpovědnosti a spolupráce hravou a poutavou formou. Atmosféra respektu. Učitel je rádce, rovnocenný partner. Kvalifikovaný a přátelský tým. Rodinné prostředí v centru Brna s velkou zahradou. Možnost výběru dne docházky, individuální přístup k přáním rodičů.

    Odkaz: www.creativekids.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.83/5) - hodnoceno 6 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Miniškolka Mary Poppins

    Srbská 30, Brno - provoz školky 7,30 -18,00, 2 třídy po 16 dětech, pedagogové ve školce mluví rusky a anglicky, od 2,5 do 6 let

    Odkaz: www.marypoppins.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Soukromá mateřská školka Emilka

    Zemědělská 76, Brno- Černá Pole

    Odkaz: www.emilyclub.cz/vitejte.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.75/5) - hodnoceno 8 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mezinárodní Montessori Mateřská škola Perlička

    Hlaváčova 6 , Brno-Obřany, česká i anglická třída, od 2 do 7 let, školné 9500 Kč pro děti v anglické třídě a pro děti ve věku 2-3 roky, 4 900 Kč pro děti v české třídě,

    Odkaz: www.msperlicka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Montessori mateřská škola Klíček

    Údolní ulice, Brno -střed, v provozu bude od 1.9.2011, zápis již v březnu, v případě nenaplnění kapacity bude probíhat průběžně.

    Odkaz: www.msklicek.org

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3.71/5) - hodnoceno 7 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Miniškolka Skřítek

    Nestátní jesle a miniškolka pro maximálně 13 dětí ve věku od 1 roku. Miniškolka se nachází na Královopolské 10 v Brně -Žabovřesky.

    Odkaz: www.miniskolka-skritek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Montessori mateřská školka Sluníčko - Brno-Lesná

    Šrámkova 14, Brno-Lesná - provoz školky 6,30-16,30, česká i anglická třída

    Odkaz: www.slunicko-montessori.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Montessori mateřská škola Sluníčko - Brno-Vinohrady

    Bzenecká 23, Brno-Vinohrady - provoz školky 6,30-16,30, česká i anglická třída

    Odkaz: www.slunicko-montessori.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.75/5) - hodnoceno 4 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena