Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Vaše komentáře k webu SOUKROMÁ MATEŘSKÁ ŠKOLA ŠTÍSTKO v Brně - Tuřanech

  • Líbí se mi prostory i nabídka školy.

    Hodnotil: Míša

  • Nádherná školka opravdu. Vřele doporučuji nejen vzhledem a vybavením ale i profesionálním přístupem . Můj syn Jakub je v sedmém nebi :-)

    Hodnotil: Jana Krejčí

  • Po prohlídce mateřské školy jsem nadšená. V dnešní době, kdy je nepřeberné množství mateřských škol, má toto zařízení opravdu vysokou úroveň. Škola je výborně a velmi nápaditě vybavena, vše je nové a je perfektní, že paní učitelky hrají na klavír - což není obvyklé ale pro děti velmi důležité. Přečetla jsem si i vzdělávací program školy a je znát, že je vše dobře a systematicky promyšleno. Pro své dítě jsem hledala kvalitu, úroveň a profesionalitu a jsem ráda, že jsem to právě zde našla. JUDr. Dana Juřičková

    Hodnotil: Dana Juřičková

  • Tak má vypadat školka pro fěti

    Hodnotil: Jana

  • Mateřská Škola Štístko si určitě zaslouží ohodnotit ne 5 body ale 10!! Náš syn tuto školičku navštěvuje a musím upřímně napsat že jsme nadšení, nejvíc naše dítko! Přístup a jednání Paní Tamary Černochové je více než profesionální! Jsem moc ráda že máme možnost chodit do této školky, je to moc pěkné prostředí! Rodiče jsou šťastní, když je šťastné jejich dítě!! A TADY SE TO POVEDLO NA 100%! Tímto moc Děkujeme personálu MŠ Štístko!!! Zemánkovi

    Hodnotil: Zemánková Hana

  • Mateřskou školku štístko mohu vřele doporučit - moderně a účelově vybavené prostory, zkušený personál (zejména paní ředitelka Tamara je úžasný člověk a děti ji milují). Dětem je věnována neuvěřitelná péče, díky individuálnímu přístupu jsou rozvíjeny jejich schopnosti a jsou jim nabízeny speciální aktivity jako plavání, tenis aj. Jsem moc ráda, že můj syn navštěvuje právě tuto školku a je v ní šťastný. Mohu srovnávat s jiným zařízením podobného typu a kdybych se mohla znovu rozhodnout, Štístko je pro mě volba č.1.

    Hodnotil: Petra

  • Děkuji za hřejivá slova chvály, která mne opravdu moc těší. Jsem ráda, že jsou děti a jejich rodiče v mém zařízení spokojeni. Také já musím poděkovat rodičům za vstřícnost a pochopení a dětem děkuji za to, že si tak báječně rozumíme :-)

    Hodnotil: Tamara Černochová

Zpět na kategorii odkazů

OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena