Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Jesle

Městské části:

Odkazy v kategorii Jesle v Brno-střed

  • Dětská skupina a miniškolka ČLOVÍČEK, Brno - střed

    Lidická 28 - Dětská skupina, Letní školka, Víkendová, Večerní a Noční školka pro děti od 12 měsíců do 7 let, Miniškolka a programy Moje teta a Moje dobrá víla pro děti od 6 měsíců. Pravidelná i nepravidelná docházka, ceny dle zvoleného programu a pravidelnosti docházky. Kontakt: CAV(zavináč)alfadeck.cz, 608 608 011

    Odkaz: www.ALFADECK.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Beránek

    Agentura Beránek byla založena s cílem poskytnout rodičům malých dětí alternativu ke klasickým mateřským školkám a jeslím. Soukromá školka a jesle se nachází na ulici Antonína Slavíka nedaleko parku Lužánky. Jesle nabízí rodičům hlídání dětí již od 6 měsíců do 2,5 let. Na jednu pečovatelku v jeslích připadají nejvýše 4 děti, maximální počet dětí v jeslích je 8. Hlavním cílem v jeslích je vyhovět základním potřebám svěřených dětí a zaručit jim plnohodnotný den podle rytmu každého dítěte. Hra zůstává v jeslích hlavním prostředkem, kterému přizpůsobujeme všechny naše aktivity a činnosti v bezpečném, přívětivém a tvořivém prostředí, s kvalifikovaným a laskavým personálem. Radost a rozvoj dětí nám udávají směr a přijmout dítě u nás do jeslí znamená přijmout i jeho rodinu.Od 2,5 let se o děti postará sousední školka.

    Odkaz: www.agentura-beranek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jesličky MIMI Kometka – nabídka pro rodiče nejmenších dětí

    Od ledna 2018 připravila MŠ KOMETKA novou šanci pro rodiče dětí od 1 roku. Kapacita nejmenší třídy s rodinnou atmosférou je 6 dětí a její provoz splňuje kritéria mikrojeslí. Vzhledem k tomu, že mnozí rodiče rádi využijí nabídky třeba jen dvoudenní docházky v rámci týdne, dětí může být zapsáno i více. O nejmenší děti pečuje kvalifikovaný 2 – 3členný personál. MIMI Kometka nabízí útulné kreativní prostředí v nově zrekonstruovaných prostorách na ulici Drobného 30, otevřenou náruč kvalifikovaných zkušených tet, hřejivou rodinnou atmosféru a přátelskou pozitivní energii.
    Jesličky MIMI Kometka dávají rodičům jedinečnou šanci seznámit se s kvalitou značky sportovní a anglické školky KOMETKA Brno od A do Z. V případě spokojenosti nabízí možnost absolvovat v dalších třídách nejkreativnější předškolní období včetně odborné sportovní průpravy.
    Kontakt: MŠ Kometka, Střední 26, 602 00 Brno, mskometka(zavináč)kometagroup.cz,
    tel.:739 219 156, ředitelka školy Mgr. Lenka Řeholová

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena