Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Hlídání dětí

Městské části:

Odkazy v kategorii Hlídání dětí v Brno-střed

  • Víkendové hlídání dětí a dětský koutek

    Naše dětská skupina Vědomá školka Dům pod hvězdami nabízí víkendové hlídání pro děti od 3 do 10 let. Sídlíme v krásném domě mezi zahrádkami na Kraví hoře v kousku přírody uprostřed Brna. Máme skvělou hernu se spoustou hraček a her, menší stěnou na lezení a klavírem. Dům obklopuje zahrada se skluzavkou, pískem, dřevěným domečkem a vláčkem a spoustou motorek, houpačkou nebo dětmi oblíbenými slackliny. Populární atrakcí dětí jsou také naše slepičky hedvábničky.
    Jsme otevření každou sobotu a neděli od 10.00 do 18.00 hodin. Hlídání je možné od 1 hodiny po celý den. O vaše děti budou pěčovat zkušené chůvičky, které budou mít vždy připraveny kreativní, pohybové a rozvojové aktivity tak, aby děti trávily co nejvíce času na čerstvém vzduchu.
    Více informací a registrace přes www.vedomaskolka.cz/nabizime
    Dětský koutek je přístupný pro děti za doprovodu rodičů ve stejné hodiny. Je k dispozici jak herna, tak venkovní prostory školky. Do dětského koutku není potřeba rezervace.

    Odkaz: www.vedomaskolka.cz/nabizime

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Beránek

    Nabízí profesionální hlídání pro Brno a okolí. Zajišťuje pravidelné i nárazové profesionální hlídání dětí (Brno a okolí). Nejčastěji se pečovatelka stará o dítě u vás doma; pokud vám to z jakéhokoli důvodu nevyhovuje, je vám plně k dispozici soukromá školka a jesle rodinného typu, kterou provozuje agentura v Brně . Samozřejmostí je vyzvedávání dětí z jeslí, školek nebo škol a jejich doprovod do zájmových kroužků, stejně jako procházky s kočárkem s těmi nejmenšími. Služby jsou určeny pro děti bez věkového omezení, agentura zajišťuje i hlídání dětí nemocných nebo handicapovaných. Přidanou hodnotou způsobu péče o děti je skutečnost, že dítě není pouze hlídáno, ale je o něj skutečně odborně pečováno. Pečovatelka, která dítě hlídá, vytváří individuální program tak, aby především podporovala jeho osobnostní rozvoj, a přizpůsobuje se jeho aktuálním potřebám. V případě zájmu ze strany rodičů není problém se domluvit i na doučování dětí v Brně a jeho okolí.

    Odkaz: www.agentura-beranek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jesličky MIMI Kometka – nabídka pro rodiče nejmenších dětí

    Od ledna 2018 připravila MŠ KOMETKA novou šanci pro rodiče dětí od 1 roku. Kapacita nejmenší třídy s rodinnou atmosférou je 6 dětí a její provoz splňuje kritéria mikrojeslí. Vzhledem k tomu, že mnozí rodiče rádi využijí nabídky třeba jen dvoudenní docházky v rámci týdne, dětí může být zapsáno i více. O nejmenší děti pečuje kvalifikovaný 2 – 3členný personál. MIMI Kometka nabízí útulné kreativní prostředí v nově zrekonstruovaných prostorách na ulici Drobného 30, otevřenou náruč kvalifikovaných zkušených tet, hřejivou rodinnou atmosféru a přátelskou pozitivní energii.
    Jesličky MIMI Kometka dávají rodičům jedinečnou šanci seznámit se s kvalitou značky sportovní a anglické školky KOMETKA Brno od A do Z. V případě spokojenosti nabízí možnost absolvovat v dalších třídách nejkreativnější předškolní období včetně odborné sportovní průpravy.
    Kontakt: MŠ Kometka, Střední 26, 602 00 Brno, mskometka(zavináč)kometagroup.cz,
    tel.:739 219 156, ředitelka školy Mgr. Lenka Řeholová

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Denní centrum pro děti Vesněnka

    na Údolní ul. 10 vzniklo za finanční podpory MMB nové denní centrum pro děti od 1 do 5 let. Zařízení nabízí možnost pravidelného hlídání dětí v krátkodobém režimu a je určeno rpo rodiče, kteří nechtějí ztratiti po dobu rodičovské dovolené kontakt se zaměstnáním, studují , popř. se sami starají o děti a nemají možnost zajištění hlídání dětí. Kontakt: tel. 774 545 365, 606 729 929

    Odkaz: vesnenka.webnode.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětská skupina a miniškolka ČLOVÍČEK, Brno - střed

    Lidická 28 - Dětská skupina, Letní školka, Víkendová, Večerní a Noční školka pro děti od 12 měsíců do 7 let, Miniškolka a programy Moje teta a Moje dobrá víla pro děti od 6 měsíců. Pravidelná i nepravidelná docházka, ceny dle zvoleného programu a pravidelnosti docházky. Kontakt: CAV(zavináč)alfadeck.cz, 608 608 011

    Odkaz: www.ALFADECK.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Devítka Brno - Montessori dílničky

    Brno, Údolní 5, pro děti od 1,5 roku do 4 let, od 24.1. 2011 každé pondělí dopoledne (8-12 hod.)

    Odkaz: www.devitkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mamicentrum - centrum porodních asistentek

    Nabízí noční i denní hlídání kojenců, kromě toho také předporodní kurzy, předporodní kurzy pro ženy, které už rodily, cvičení v těhotenství, těhotenská poradna, masáže těhotných, doprovod k porodu - první část porodu doma, komplexní péče porodní asistentky v těhotenství, při porodu a po porodu, laktační poradkyně, kontaktní osoba: Ladislava Ryšavá, tel.: 731 78 26 78, rysava@mamicentrum.cz , Brno, Bakalovo nábřeží 1

    Odkaz: www.mamicentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena