Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Mateřská centra

Městské části:

Odkazy v kategorii Mateřská centra

  • SPOLEK ČIPEROVÉ - PROSTOR PRO CELOU RODINU

    Jsme spolek pro všechny čiperné dětičky, holčičky i chlapečky, maminky i tatínky, babičky i dědečky! Naším hlavním cílem je nabídnout všem těmto kategoriím možnost trávit volný čas aktivně v rámci svých možností: Zdravým pohybem – dětská jóga, cvičení maminek s dětmi, cvičení ve vodě Zdravým vařením a zdravým životním stylem – kulinářské workshopy pro děti od 3 let, workshopy pro dospělé o výživě Relaxací – kurzy baby masáží Odpočinkem – hlídání dětí Aktivní společná dovolená se sportovním a tvořivým programem – pobyty pro rodiny s dětmi Prázdniny na čerstvém vzduchu s dostatkem pohybu – tábory pro děti už od 4 let Chceme být inspirací a impulsem prarodičům, rodičům i dětem jak prožít život hravě zdravě, v souladu s přírodou a úctou ke své rodině.

    Odkaz: WWW.CIPEROVE.COM

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub maminek Salesianskeho strediska mladeze v Brne-Zabovreskach

    nabizi cviceni, vytvarne hratky, hudebni klub, anglictinu pro rodice s detmi, volne dopoledni hrani pro nejmensi, pohadkove dopoledne atd. Krouzky se konaji v Salesianskem stredisku mladeze, Foerstrova 2, Brno-Zabovresky, tf. 541 213 110

    Odkaz: brno.sdb.cz/stredisko/aktivity/klub-maminek

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Loučka

    Mateřské centrum Loučka, Botanická 16, budova kina Art, 1. patro, 602 00 Brno. Mateřské centrum je v provozu každý všední den od 7:30 do 16:30 (odpoledne a večer dle rozvrhu kroužků) Každé dopoledne můžete navštívit výtvarné,hudební či pohybové kroužky, které jsou určeny pro rodiče s dětmi již od 1,5 roku.Odpoledne si jistě vyberete z kroužků jako je Hokus Pokus či Muzikohrátky. V Loučce si každá maminka navštěvující kroužek může vypít dobrou kávu a děti si pohrají v herničce. Aktuální rozvrh naleznete na www.louckavbrne/rozvrh. Současně zde funguje hlídání dětí v dětské skupině Palouček. Poskytujeme pravidelné i nepravidelné hlídání dětí od 1 roku. V Paloučku naleznete rodinné, kreativní prostředí.O děti se starají kvalifikované chůvy. Naší prioritou je individuální přístup ke každému dítěti.Bližší informace naleznete na webových stránkách nebo na telefonu P.Loučková: 777 82 77 81.

    Odkaz: www.louckavbrne.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 8 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum volného času Mateřídouška, Brno-Řečkovice

    Gromešova 1, Brno-Řečkovice. Kontakty: Ing. Karla Psotová, ◦tel.: 732 325 457, Mgr. Daniela Pospíšilová, tel.: 739 283 230. Klub Rákosníček pro děti ve věku od 2 do 5 let s programem v dopoledních i odpoledních hodinách. Dále nabízí kroužky pro rodiče s dětmi - jednoduché pohybové hry, písničky , říkadla, cvičení na nářadí, keramika.

    Odkaz: www.ddmhelceletova.cz/materidouska/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena