Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Fotoateliéry

Městské části:

Odkazy v kategorii Fotoateliéry

  • BABYATELIER

    Fotoateliér prověřený stovkami spokojených zákazníků konečně i v Brně- na ulici Polní 5 (v areálu Nemocnice Milosrdých bratří). Profesionální fotografie Vašich dětí nebyly nikdy dostupnější. Babyateliér je specializovaný na fotografování miminek a dětí, fotíme také těhotné maminky a další rodinné motivy. Zhotovujeme originální studiové fotografie, disponujeme obsáhlým inventářem rekvizit a oblečků pro děti všech věkových kategorií. V nabídce je aktuálně přes 200 různých motivů, sezónních i celoročních. Všechny fotografie prochází decentní digitální úpravou. Zákazníci si mohou vybrat focení v kteroukoli dobu včetně víkendů a své fotografie si mj. prohlédnout v privátní fotogalerii. Nově nyní ve spolupráci s dětskými plaveckými centry nabízíme natáčení dětí pod vodou (pro více informací klikněte na stránky Babyateliéru) . Druhý fotoateliér máme v Olomouci - ulice Javoříčská 4 (500m od hlavního náměstí, 100m od restaurace Drápal, 50m od restaurace Moritz).

    Odkaz: www.babyatelier.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Andrea Isabella Peloušková - fotograf Brno

    Vídeňská 297/99, Brno 63900.
    Foceni Brno Vam nabizi nadherne fotografie - portrety, modeling, glamour, boudoir, deti, miminka, women, akty, men, newborn, beauty, tehotne, rande, rodiny, business portret a dalsi zakazkove foceni.
    Web 1: https://fotoatelier-fotograf-brno.cz
    Web 2:https://www.atelierperla.cz/
    Kontaktni email: info(zavinac)fotoatelier-fotograf-brno.cz

    Odkaz: fotoatelier-fotograf-brno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • HK-photo, Vaše přirozené foto i v pohodlí vašeho domova.

    Fotograf zaměřující se na těhotenské, dětské, rodinné, ale i portrétní fotografie. Odlišností tohoto fotografa je fakt, že pracuje s klientem přímo v jeho nejpřirozenějším prostředí a to přímo u klienta doma. V případě zájmu, je možné fotografování v exteriéru. Kontakt: Henrich Kubik, tel. +420 776 727 930, mail: hk-photo(zavináč)email.cz

    Odkaz: www.hk-photo.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • FOTOATELIÉR FOTOOKAMŽIKU

    Přemýšlíte-li o zvěčnění svého dítka či sourozenců na fotografii a máte snad trochu obavy z focení, určitě se obraťte na FOTOATELIÉR FOTOOKAMŽIKU. Fotografka se zkušenostmi s dětmi, přístupem k nim vám nabízí své služby, ateliér plný rekvizit, oblečků, množství fotopozadí jak jednobarevné tak vzorové či tématické a v neposlední řadě nepřeberné množství nápadů. Vaše děti budou zaujaty rekvizitami, hrou a fotografování bude pro ně i pro vás příjemným zážitkem. Maminky nezapomente také na sebe: nejen vaše děti si zaslouží krásné fotografie. Nabízím líčení, kadeřnici pro vás nemodelky a samozřejmě rady jak vypadat před aparátem co nejpřirozeněji a krásně. Věřím, že fotografie, které společně uděláme budou pro vás krásnou vzpomínkou, milým překvapením pro partnera nebo vhodným dárkem .Pro recenze od mých zákazníků mrkněte na mé stránky do odkazu o mě. Ceny pro fotografování dětí stanovím i individálně, proto si napište nebo zavolejte o informace. Bude mi ctí zachytit ten váš okamžik!

    Odkaz: www.fotookamziku.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena