Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Jesle

Městské části:

Odkazy v kategorii Jesle

  • Montessori mini-jesle Brno - dětská skupina

    Nyní přijímáme přihlášky na školní rok 2023/2024 do nově otevíraných mini-jesliček v Brně. Jesličky se připravují k provozu na adrese Skryjova 6, Brno (rodinný dům). Přijímáme děti od 20.měsíců do 3 let věku (3.roku dosáhne dítě během ledna - srpna 2024, dříve narozené děti nemůžeme přijmout).
    Nabízíme možnost umístit dítě v Montessori mini-jesličkách v Brně v čase 7,30 -15,00 hod. pro děti od 20.měsíců do 3 let věku se stravováním a péči s česky a anglicky mluvícími chůvami. Jesličky jsou prostředí, které funguje jako příprava na vstup dětí do předškolních institucí (mateřských škol, dětských skupin atd.). Jedná se o připravené prostředí s Montessori pomůckami pro děti ve věku od 20.měsíců do 3 let, kam děti docházejí bez rodičů a dochází k postupnému osamostatnění dětí. Jesličky fungují jako "most" mezi kroužky, kde děti tráví čas s rodiči (např. cvičení pro děti s rodiči atd.) a následnou docházkou do školek, kde jsou již bez rodičů. Dítě zde může strávit dopolední čas či i odpolední odpočinek a aktivity, kdy si pomalu zvyká být bez rodičů. Čas strávený v jesličkách mohou rodiče prodlužovat dle uvážení, zda je dítě připravené na delší čas strávený v dětském kolektivu bez rodičů.

    Odkaz: www.montessori-namest.cz/montessori-jesle-brno/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • PRVNI KROK - montessori jeslicky v centru Brna

    Tridy Medunkova, Rozmarynova, Tymianova a Levandulova, ktere najdete na Stefanikove ulici u zastavky tramvaje Pionyrska. Poskytujeme kvalitni montessori vzdelavani pro nejmensi deti ve veku 1-3 roky, ktere individualne rozviji potencial kazdeho ditete.Vlastni vychovne postupy a standardy vychazejici z principu montessori pedagogiky, dite na prvnim mistr, podnetne prostredi a pomucky, podpora samostatnosti, nasledovani individualniho vyvoje ditete a respektujici pristup. Smisene tridy-starsi pomahaji mladsim a mladsi se uci od starsich deti. Dlouha oteviraci doba, provoz i o prazdninach, dlouholeta tradice a vyborny tym lektorek. Vyborna dopravni dostupnost autem i MHD, zajisteno stravovani Laksmana. Detska skupina, rodice maji moznost odpoctu skolneho od dani. Napiste si o vice informaci na email info(zavinac)vzdelavanipronejmensi.cz

    Odkaz: vzdelavanipronejmensi.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětská skupina a miniškolka ČLOVÍČEK, Brno - střed

    Lidická 28 - Dětská skupina, Letní školka, Víkendová, Večerní a Noční školka pro děti od 12 měsíců do 7 let, Miniškolka a programy Moje teta a Moje dobrá víla pro děti od 6 měsíců. Pravidelná i nepravidelná docházka, ceny dle zvoleného programu a pravidelnosti docházky. Kontakt: CAV(zavináč)alfadeck.cz, 608 608 011

    Odkaz: www.ALFADECK.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Elanek skolky a jesle

    Elanek je moderni koncept soukromych materskych skolek a jesli. K 1.9.2019 otevirame jiz 8. provozovnu v Brne (Bystrc I,Bystrc II, Kralovo Pole, Zabovresky, Reckovice, Bohunice, Sadova I a Sadova II) a tesime se na deti jiz od 12ti mesicu. V mikrojeslich ve Zline, ktere byly otevreny od 1.7. 2019, nabizime prostory pro deti od 6 mesicu do 4 let veku. Nase pobocky slibuji krasne prostory, moderni vybaveni, vlastni zahradku ci terasu vice nez 250m2, kazdodenni vyuku anglictiny a logopedie, zajmove krouzky a mnoho dalsiho. Nekrotte elan svych deti, rozvinte ho! Prihlasky prijimame po cely rok :-)Tesi se na Vas tym Elanku!

    Odkaz: www.elanek.eu

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.33/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jesle a školka SMART baby

    Jesle a školka SMARTbaby, Kuřimská 2, 621 00 Brno – Řečkovice.Jesle od 6 měsíců a mateřská školka all inclusive SMARTbaby v Brně – Řečkovicích přijímají děti celoročně. Výhodou je dobrá dostupnost MHD i autem včetně parkování, velká zahrada, nové, příjemné a moderní prostřední, malý počet dětí ve třídě (max. 15) a dlouhá provozní doba 7-19 hodin pondělí – pátek včetně prázdnin a státních svátků. Vzdělaný a zkušený personál se o umí postarat už o ty nejmenší děti. Pravidelné aktivity: sauna, plavání, solná jeskyně, canisterapie; odpolední kroužky: jóga, výtvarná dílna, angličtina, taneční kroužek, zpívánky s pohybem a možnost dalších dle zájmu rodičů Pravidelné návštěvy divadel, jízda na koni a další akce a výlety - toto vše v rámci školného. Pro předškoláky je samozřejmostí školní příprava. Nabízíme individuální docházku dle potřeb rodičů. Možné je také občasné nebo pravidelné hodinové, dopolední nebo odpolední hlídání. Naším cílem je spokojené, šťastné a šikovné dítě, které se rozvíjí přiměřeně svému věku, je kamarádské, sebevědomé a vnímavé ke svému okolí, zdravé a plné elánu a chuti objevovat svět a má radost z poznání. Více informací Vám poskytneme na tel. 606 666 483, na info(zavináč)smartbaby.cz Přijďte se k nám podívat a zeptat se na vše, co Vás zajímá.

    Odkaz: www.smartbaby.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Beránek

    Agentura Beránek byla založena s cílem poskytnout rodičům malých dětí alternativu ke klasickým mateřským školkám a jeslím. Soukromá školka a jesle se nachází na ulici Antonína Slavíka nedaleko parku Lužánky. Jesle nabízí rodičům hlídání dětí již od 6 měsíců do 2,5 let. Na jednu pečovatelku v jeslích připadají nejvýše 4 děti, maximální počet dětí v jeslích je 8. Hlavním cílem v jeslích je vyhovět základním potřebám svěřených dětí a zaručit jim plnohodnotný den podle rytmu každého dítěte. Hra zůstává v jeslích hlavním prostředkem, kterému přizpůsobujeme všechny naše aktivity a činnosti v bezpečném, přívětivém a tvořivém prostředí, s kvalifikovaným a laskavým personálem. Radost a rozvoj dětí nám udávají směr a přijmout dítě u nás do jeslí znamená přijmout i jeho rodinu.Od 2,5 let se o děti postará sousední školka.

    Odkaz: www.agentura-beranek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětská skupina Meteorka, Brno-Židenice

    Meteorka je dětská skupina s kapacitou 12 dětí od 1 do 6 let, která umožňuje individuální přístup. Nachází se v Brně-Židenicích na ulici Skorkovského 159 v příjemném prostředí rodinného domu s malou zahrádkou. Nabízíme široké sportovní vyžití přiměřené věku, výuku angličtiny hrou, aktivity na rozvoj komunikace, slovní zásoby a výslovnosti, součástí denního programu budou výtvarné a hudební aktivity a pobyt venku. Provozní doba zařízení je od 7.30 do 17.00 hod od pondělí do pátku. Docházku dětí si můžete zvolit podle sebe. Meteorka startuje v září 2017 a to v nově zrekonstruovaném a vybaveném domečku. Můžete nám napsat na meteorkaskolka(zavináč)seznam.cz, více informací naleznete na webových stránkách nebo na facebooku.

    Odkaz: www.meteorkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jesličky MIMI Kometka – nabídka pro rodiče nejmenších dětí

    Od ledna 2018 připravila MŠ KOMETKA novou šanci pro rodiče dětí od 1 roku. Kapacita nejmenší třídy s rodinnou atmosférou je 6 dětí a její provoz splňuje kritéria mikrojeslí. Vzhledem k tomu, že mnozí rodiče rádi využijí nabídky třeba jen dvoudenní docházky v rámci týdne, dětí může být zapsáno i více. O nejmenší děti pečuje kvalifikovaný 2 – 3členný personál. MIMI Kometka nabízí útulné kreativní prostředí v nově zrekonstruovaných prostorách na ulici Drobného 30, otevřenou náruč kvalifikovaných zkušených tet, hřejivou rodinnou atmosféru a přátelskou pozitivní energii.
    Jesličky MIMI Kometka dávají rodičům jedinečnou šanci seznámit se s kvalitou značky sportovní a anglické školky KOMETKA Brno od A do Z. V případě spokojenosti nabízí možnost absolvovat v dalších třídách nejkreativnější předškolní období včetně odborné sportovní průpravy.
    Kontakt: MŠ Kometka, Střední 26, 602 00 Brno, mskometka(zavináč)kometagroup.cz,
    tel.:739 219 156, ředitelka školy Mgr. Lenka Řeholová

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Veselá školka v Brně-Židenicích

    Milí rodiče, navštivte novou soukromou školku, umístěnou v příjemném prostředí moderně zařízeného objektu se zahradou, v klidné části Židenic, na ulici Kuklenská 38, Brno. Rádi Vám zodpovíme všechny otázky a ukážeme, v jakém prostředí mohou Vaše děti prožívat krásné a pohodové chvíle předškolního období. Školka je určena pro děti od 18 měsíců do 6 let a otevřena celoročně od 7:00 do 17.00 hod. Děti přijímáme v průběhu celého školního roku. Školné od 40 Kč/hod. Nabízíme nepřetržitý provoz i o víkendech, svátcích a nočních hodinách. Zaměřujeme se na zdravý životní styl a lásku k přírodě. Stravování je zajištěno pestrou a vyváženou stravou obohacenou o produkty zdravé výživy a biopotravin. Školka nabízí zájmové kroužky a další aktivity pro děti a rodiče. Kontakt: Kuklenská 38, Brno-Židenice, 615 00, e-mail: info(zavináč) veselaskolkabrno.cz, tel.:777 112 787, 733 512 061.

    Odkaz: www.veselaskolkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.25/5) - hodnoceno 12 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Nejkrásnější svět

    NEJKRÁSNĚJŠÍ SVĚT S.R.O., adresa: RYBNICKÁ 46,BRNO, NOVÝ LÍSKOVEC, tel.: 739426007, e-mail: nejkrasnejsisvet(zavináč)seznam.cz . Naše školka je určena dětem již od 1 roku a měla by prioritně pomoci maminkám, které se musí vracet brzy po narození dítěte zpět do práce. Předpokládáme nejvíce dětí kolem 2 let, které vytvoří spolu s ostatními dětmi věkově smíšenou skupinku 12 dětí. Základní myšlenkou a podstatou naší školky je respektující přístup k dítěti a jeho potřebám. Pro Vaše děti je u nás připraveno vlídné a bezpečné prostředí, ve kterém budou navazovat přátelství, poznávat nové věci a radovat se z maličkostí.

    Odkaz: www.nejkrasnejsisvet.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3.17/5) - hodnoceno 6 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školička Betty

    Školička Betty sídlí v Brně na ulici Svitavská 33, v domě s dvorkem se zahrádkou, v klidné části Husovic 5 minut od centra. Nově zrekonstruované prostory splňují veškeré hygienické normy, školka slouží pro děti od 2 let. Školka je nově vybavena velkým množstvím hraček a didaktických pomůcek. Našim záměrem je nastavit podmínky ve školce tak, aby pobyt u nás byl pro děti příjemným zážitkem, chceme je hravou formou vést k tvůrčí činnosti. V rámci denního programu máme pro děti připravené rozmanité kroužky: sportovní, hudební, kreativní, dramatický, přírodovědný, etiketa pro nejmenší. V druhém pololetí plánujeme výuku základů plavání na Kraví Hoře. Nabízíme hlídání dětí o víkendech a přes noc. Náš tým se skládá z vystudovaných pedagogů a zdravotníků. Preferujeme individuální a partnerský přístup. Podporujeme děti na jejich cestě k poznání. Kontakt Mgr. Alžběta Tobiášová – ředitelka školičky ,tel: 776119841 , e-mail: a.bourkova(zavináč)centrum.cz

    Odkaz: www.skolickabetty.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.25/5) - hodnoceno 4 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Anglická školka PONNY Brno

    Krondlova 1, Brno -Žabovřesky. Je určena pro děti od 2 do 7 let Učitelé mluví s dětmi pouze anglicky.Systém výuky je sestaven dle Early Years Foundation Stage. Hlavním způsobem práce anglické školky PONNY je tzv. projektová výuka a učení skrze hru. Každý měsíc je zvoleno téma, kterým jsou děti motivovány. Děti jsou při aktivitách rozděleny do dvou až tří skupin dle věku. Děti mají možnost využít aktivit jak v budově školky, tak na dvoře školky, popřípadě mimo školku. Aktivity mimo školku jako je plavání, tenis a jízda na koni vedou kvalifikovaní instruktoři.

    Odkaz: www.ponny-brno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Anglická mateřská škola Kindergarten Brno Campus

    Netroufalky 797/5 , 62500, Brno. Kindergarten Brno Campus je soukromou anglickou mateřskou školou, která má více jak 20 poboček po celé ČR a v samotném Brně je již druhou pobočkou. Je určena pro děti od 18 měsíců do 7 let. Celodenní výuka probíhá v anglickém jazyce a je vedena rodilými mluvčími. Školka má akreditaci MŠMT a splňuje tak všechny požadavky zajišťující bezpečnost a kvalitní péči o předškolní děti. Nejdůležitějším bodem v celém dni je ranní okruh, tzv.Circle time, což je edukativní program, během kterého se děti učí nová anglická slovíčka formou říkanek, básniček, písniček a pohybových činností. Pro děti nabízíme široký výběr mimoškolních aktivit – jízda na koni, fotbalová přípravka, spolupráce s Lidovou školou umění, tématické celky dle ročního období, letní a zimní školu v přírodě atd. Všechny aktivity jsou zahrnuty v ceně programu All inclusive. Stravování zajišťuje firma Lakšmanna, která je jedním z nejvyhlášenějších dodavatelů stravy pro předškolní děti. Od 1.7.2013 startuje Letní prázdninová školka, kde jsou srdečně zvány všechny děti, které si chtějí naplno užít prázdniny a zažít spoustu legrace. Zveme také rodiče a děti ke Dni otevřených dveří, který proběhne 18.5.2013 od 13-18 hodin. Pro děti je připravený bohatý program – soutěžení s klaunem, minidiskotéka, skákací hrad a spousta dobrot. Vše rádi sdělíme na tel.č.774 222 060 a emailu:campus(zavináč)kindergarten.cz

    Odkaz: www.kindergarten.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Česko-anglická školka Kinder-City

    Vybrat tu nejlepší školku pro Vaše malé zlobidlo není nic snadného, že? Měla by být moderní, ale zároveň bezpečná, zábavná a přitom i naučná, paní učitelky by měly být nejen hodné, milé a pozorné, ale i kvalifikované. Nezoufejte! My jsme ji pro Vás našli. Kinder-city nabízí vše a mnohem víc. Díky dvojjazyčné výuce ušetříte Vašemu zlatíčku roky trápení s angličtinou na škole. Navíc se společně s ním můžete zúčastnit slavností zaměřených na cestování po světě, které školka pořádá pro celou rodinu. Kinder-city = školka, kterou si Vy i Váš milovaný drobeček zamiluje! Školka sídlí na Černovické terase (na křižovatce ulic Těžební a Olomoucká). Je určena dětem od 2 do 6 let. Více informací se dozvíte na tel. 606 771 669 nebo na webu kinder-city.cz

    Odkaz: www.kinder-city.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.71/5) - hodnoceno 7 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Miniškolka Ententýky

    Miniškolka Ententýky - soukromá mateřská školka pro děti od 2 - 6 let. Školka je provozována v rodinném domě se zahradou a bazénem - Brno - Jundrov, Veslařská 90. Rodinné prostředí, individuální přístup, kreativní program. Možnost odpoledních kroužků.

    Odkaz: www.miniskolka-ententyky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské studio Žabka

    Studio nabízí školičku založenou na principech Montessori pedagogiky. Od září bude Školička probíhat na Charbulove 13. Provoz od září vždy v úterý a pátek. (při velkém zájmu také v pondělí) Je zde připravena jedna třída pro děti od (1 roku do 3,5 let). Od prosince nabízíme celodenní provoz Školičky (na Táborské). Budou připraveny dvě třídy, jedna od 1 roku do 2 let, druhá od 2 do 6 let. Dále studio nabízí Montessori dílničky pro rodiče a děti, pro děti od 3 do 6 let angličtinu s Go Kids !, kurzy znakování (baby signs) pro rodiče s batolaty, angličtinu s Go Kids pro miminka od 6 měsíců a pro batolata od 18 měsíců.

    Odkaz: www.studiozabka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Maloušci - jesličky pro Vaše dětičky

    Jesle Brno - Zábrdovice. U nás najdete individuální a profesionální přístup, děti pouze nehlídáme, ale učíme je zábavnou a hravou formou každodenním dovednostem. V programu nechybí ani angličtina a spousta pohybu nejen venku, ale i v kryté tělocvičně určené těm nejmenším. Pro děti 1-4 roky, pondělí - pátek 7:30 - 17:00. Více na webových stránkách, 723 367 829 (Ivana Procházková), info(zavináč)malousci.cz

    Odkaz: malousci.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Miniškolka Maceška

    Nejrozsáhlejší síť miniškolek pro předškolní děti v městě Brně a okolí. Jako jediný projekt tohoto druhu má vypracovány standardy a školní vzdělávací program. Rozvíjející program je určen pro děti od 2 let v dopoledních hodinách. Doba provozu je dopoledne 4 hodiny. Tématicky zaměřený program obsahuje pohybové cvičení, zážitkové učení, hudební a výtvarnou činnost. Program probíhá ve vyhrazené místnosti, která je vhodná k činnosti pro malé děti. V jedné skupině je vždy maximálně 15 dětí, o které se starají dvě lektorky, z nichž alespoň jedna má pedagogické vzdělání. S dětmi také chodíme pravidelně ven. Vstupné: 250Kč/ dopoledne. Maceška se nachází na 8 místech v Brně a blízkém okolí:
    · SVČ Lužánky - pracoviště Lata - Žabovřesky Plovdivská 8, 616 00 Brno
    · SVČ Lužánky - pracoviště Lány - Bohunice Lány 3, 625 00 Brno
    · SVČ Lužánky - pracoviště Legato - Kohoutovice Stamicova 7
    · SVČ Lužánky - pracoviště Louka - Vinohrady Bzenecká 23, 628 00 Brno
    · KCL Kotlanka - Líšeň Kotlanova 7, 628 00 Brno
    · CVČ Botanka - Brno-Střed Botanická 13, 602 00 Brno
    · MŠ Family - Juliánov Mazourova 2, 636 00, Brno
    · Fara - Šlapanice Římskokatolická farnost Šlapanice u Brna Masarykovo náměstí 546/9, Šlapanice
    Veškeré informace: Lužánky – středisko volného času Brno, příspěvková organizace Lidická 50, 658 12 Brno www.luzanky.cz tel.: 547 240 937 e-mail: petra(zavináč)luzanky.cz www.maceska.luzanky.cz FB/luzanky.maceska .

    Odkaz: www.maceska.luzanky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena