Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Doučování

Městské části:

Odkazy v kategorii Doučování

  • Predskolacci.cz

    Pokud Vaše děti potřebují pomoci s probíranou látkou ve škole, něco vysvětlit, procvičit či naučit se, nabízím doučování pro děti v rozsahu 1. stupně ZŠ. Lekce lze dle domluvy uskutečnit v učebně Předškoláčků (v Králově Poli na ulici Tererova), či u Vás doma (v tomto případě nutno připočítat dopravu 5 Kč/km). Ceník doučování 250 Kč / 60 min za 1 dítě. Pokud by se na stejné doučování domluvilo více dětí 150 Kč/ 60 min za 1 dítě. V případě dlouhodobé spolupráce cena dohodou - výhodnější cena. V cenách lekcí jsou zahrnuty studijní materiály.

    Odkaz: www.predskolacci.cz/component/content/article/2-uncategorised/23-doucovani

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Beránek

    Nabízí profesionální doučování dětí pro Brno a okolí. Agentura zajišťuje doučování dětí v Brně a okolí v rozsahu učební látky základní školy. V rámci výuky agentura klade důraz na individuální přístup, motivaci a potřeby každého žáka. Doučování zabezpečují pečovatelky s pedagogickým vzděláním a bohatými zkušenostmi, které pravidelně prověřujeme a testujeme. Kromě doučování předmětů ZŠ lektorky pomáhají dětem s domácí přípravou na vyučování, pilováním cizích jazyků a tréninkem hry na hudební nástroj. Máte dítě se specifickou poruchou učení? Není problém, lektorky agentury jsou plně vyškoleny i na práci s dětmi s poruchami učení. Vedle doučování zajišťuje agentura i hlídání dětí v Brně a okolí. Součástí služby doučování tedy může být i vyzvednutí dítěte ze školy a doprovod domů s následným doučováním.

    Odkaz: www.agentura-beranek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • GoKids! Centrum Brno

    Aktuálně nabízíme: Go Kids! English 0-3 roky (36 lekcí) od čt 18.9. 9:30 - 10:15 , Go Kids! English 0-3 roky (36 lekcí), od pá 19.9. 11:00 - 11:45, Go Kids! English s prvky Montessori (36 lekcí), od st 17.9. 16:00 - 17:00 nebo od čt 18.9. 17:00 - 18:00, Francouzština - pro děti 3 - 6 let (36 lekcí) út 2.9. 16:00 - 16:45 nebo dle domluvy . Nabízíme kvalitní certifikované kurzy a semináře pro rodiče a děti (0-6 let). V centru probíhá i celodenní Montessori školička/jesle pro děti od 1 roku do 4 let. Během celého dne si pak můžete vybrat z kurzů jako Znakování BabySigns, GoKids! English pro děti už od 6ti měsíců do 6ti let, dále se specializujeme na výuku francouzštiny jak pro děti, tak pro dospělé všech pokročilostí. Nechybí ani vzdělávací přednášky či semináře na různá témata týkající se převážně výchovy a rodiny. Více informací na webových stránkách www.gokids.cz/brno, brno(zavináč)gokids.cz, 723 367 829 (Ivana Procházková)

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena