Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Kavárny s dětským koutkem

Městské části:

Odkazy v kategorii Kavárny s dětským koutkem

  • Mezi stromy - detska kavarna a cajovna

    Josefska 1 (OD Klaster), Brno. Detska cajovna Mezi stromy je klidnym mistem v centru Brna, kde si dospeli odpocinou a deti maji dostatek prostoru pro sve hry. Muzete vybirat z nasi bohate nabidky sypanych caju, cerstve kavy a denne pripravovanych dezertu a mnoho dalsiho vcetne neceho dobreho k zakousnuti. Najdete nas v pasazi obchodniho domu klaster Josefska 1. Pokud mate jakekoliv dotazy nevahejte nas kontaktovat na emailove adrese info(zavinac)detskacajovna.cz nebo na telefonnim cisle 731 904 627.

    Odkaz: www.detskacajovna.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Detska kavarna Hradek plny hratek

    Volejnikova 2 , Brno - Cerna Pole. Detsky koutek, venkovni posezeni, jidlo s sebou , bezplatna wifi, bezbarierove, moznost poradani akci.

    Odkaz: kavarnahradek.eatbu.com/?lang=cs

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětská kavárna SAMPALERO

    Jezuitská 4 , Brno. Otevírací doba kavárny: Po-Pá 9-19hod, So-Ne 14-19hod. SAMPALERO je nekuřácká kavárna s hernou (dětskými koutky). Samozřejmostí je free Wi-fi, přebalovací pult, mikrovlná trouba (pro ohřátí příkrmů pro děti) a vysoké krmící židle. Přijďte si vychutnat tradiční italskou kávu Pascucci a ochutnat dezerty, toasty či italské panini. Domácí palačinky jsou připravovány ze špaldové mouky a BIO surovin.Dětský koutek o celkové velikosti 30m2 je patrový, se skluzavkou do polstrovaného bazénku s kuličkami. Dětská kuchyňka a řada interaktivních, dřevěných a plyšových hraček jsou nové, pravidelně kontrolované a desinfikované.Nový patrový koutek o velikosti 33m2, který nahradil bazar, poskytuje více zábavy pro větší děti!

    Odkaz: www.sampalero.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kavárna Park Lane

    Lužánecká 4a, Brno ( u Lužáneckého parku). Otevírací doba kavárny Brno ParkLane: Po - Pá: 7:30 - 23:00 So: 8:00 - 23:00 Ne: zavřeno. Tato nekuřácká kavárna v Brně Vás vždy příjemně překvapí různorodým snídaňovým menu kavárny, které pro Vás připravujeme na každý nový den. Kavárna rovněž poskytne v Brně milé útočiště maminkám s dětmi v nekuřáckém prostředí, zahrádkou i dětským koutkem. Park Lane Cafe - Kavárna Brno Vás umí hýčkat nejen lahodnou kávou, jedinečnými dezerty, čaji, fresh džusy, rozlévanými víny či optimálně vychlazeným pivem.

    Odkaz: www.parklanecafe.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.25/5) - hodnoceno 8 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena