Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Hlídání dětí

Městské části:

Odkazy v kategorii Hlídání dětí

  • Víkendové hlídání dětí a dětský koutek

    Naše dětská skupina Vědomá školka Dům pod hvězdami nabízí víkendové hlídání pro děti od 3 do 10 let. Sídlíme v krásném domě mezi zahrádkami na Kraví hoře v kousku přírody uprostřed Brna. Máme skvělou hernu se spoustou hraček a her, menší stěnou na lezení a klavírem. Dům obklopuje zahrada se skluzavkou, pískem, dřevěným domečkem a vláčkem a spoustou motorek, houpačkou nebo dětmi oblíbenými slackliny. Populární atrakcí dětí jsou také naše slepičky hedvábničky.
    Jsme otevření každou sobotu a neděli od 10.00 do 18.00 hodin. Hlídání je možné od 1 hodiny po celý den. O vaše děti budou pěčovat zkušené chůvičky, které budou mít vždy připraveny kreativní, pohybové a rozvojové aktivity tak, aby děti trávily co nejvíce času na čerstvém vzduchu.
    Více informací a registrace přes www.vedomaskolka.cz/nabizime
    Dětský koutek je přístupný pro děti za doprovodu rodičů ve stejné hodiny. Je k dispozici jak herna, tak venkovní prostory školky. Do dětského koutku není potřeba rezervace.

    Odkaz: www.vedomaskolka.cz/nabizime

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jazykova skola Light Point s r.o.-Jazykova skola pro deti: The adventures of Hocus and Lotus

    Jazykova skola se zameruje na cizojazycne vzdelavani deti od batolat a to diky metodice Hocus a Lotus, ktera je zpracovana v 5 jazycich (AJ, NJ, FR, SP, IT). Soucasne nabizime pro deti do 3 let English-DinoPlaygroup pod vedenim rodile mluvci, PO a ST 8:00-12:00 hod. V ramci anglicke miniskolky Dino Playgroup je mozne si domluvit individualni nebo skupinovou vyuku s rodilou mluvci, pripadne vyuzit prostory jazykove skoly jako coworkingove centrum pro splneni pracovnich ukolu. Jazykova skola sidli v Brne-Cernovicich a disponuje i krasnou zahradou v japonskem stylu, kde deti i rodice najdou misto pro relax i zabavu. Vice informaci vam radi sdelime osobne nebo na nasem webu. Kontaktni osoba:Veronika Kolbl,kolbl(zavinac)lightpoint.cz, Tel:603-848281

    Odkaz: www.brno.hocus-lotus.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Elanek skolky a jesle

    Elanek je moderni koncept soukromych materskych skolek a jesli. K 1.9.2019 otevirame jiz 8. provozovnu v Brne (Bystrc I,Bystrc II, Kralovo Pole, Zabovresky, Reckovice, Bohunice, Sadova I a Sadova II) a tesime se na deti jiz od 12ti mesicu. V mikrojeslich ve Zline, ktere byly otevreny od 1.7. 2019, nabizime prostory pro deti od 6 mesicu do 4 let veku. Nase pobocky slibuji krasne prostory, moderni vybaveni, vlastni zahradku ci terasu vice nez 250m2, kazdodenni vyuku anglictiny a logopedie, zajmove krouzky a mnoho dalsiho. Nekrotte elan svych deti, rozvinte ho! Prihlasky prijimame po cely rok :-)Tesi se na Vas tym Elanku!

    Odkaz: www.elanek.eu

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.33/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školička Happi kyds – Minská 4, Brno-Žabovřesky

    Naše dopolední školička nabízí pravidelnou, nepravidelnou i jednorázovou profesionální péči o děti od 2 let s bohatým programem. V odpoledních hodinách u nás probíhají rozmanité kurzy a kroužky pro školkáčky i školáky (angličtina, tvořeníčko, veselé pokusy pro malé vědce, kroužek předškoláka, háčkování, quilling, footbag freestyle) Více na našich stránkách. Těšíme se na Vás i Vaše děti :).

    Odkaz: www.happikyds.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jesle a školka SMART baby

    Jesle a školka SMARTbaby, Kuřimská 2, 621 00 Brno – Řečkovice.Jesle od 6 měsíců a mateřská školka all inclusive SMARTbaby v Brně – Řečkovicích přijímají děti celoročně. Výhodou je dobrá dostupnost MHD i autem včetně parkování, velká zahrada, nové, příjemné a moderní prostřední, malý počet dětí ve třídě (max. 15) a dlouhá provozní doba 7-19 hodin pondělí – pátek včetně prázdnin a státních svátků. Vzdělaný a zkušený personál se o umí postarat už o ty nejmenší děti. Pravidelné aktivity: sauna, plavání, solná jeskyně, canisterapie; odpolední kroužky: jóga, výtvarná dílna, angličtina, taneční kroužek, zpívánky s pohybem a možnost dalších dle zájmu rodičů Pravidelné návštěvy divadel, jízda na koni a další akce a výlety - toto vše v rámci školného. Pro předškoláky je samozřejmostí školní příprava. Nabízíme individuální docházku dle potřeb rodičů. Možné je také občasné nebo pravidelné hodinové, dopolední nebo odpolední hlídání. Naším cílem je spokojené, šťastné a šikovné dítě, které se rozvíjí přiměřeně svému věku, je kamarádské, sebevědomé a vnímavé ke svému okolí, zdravé a plné elánu a chuti objevovat svět a má radost z poznání. Více informací Vám poskytneme na tel. 606 666 483, na info(zavináč)smartbaby.cz Přijďte se k nám podívat a zeptat se na vše, co Vás zajímá.

    Odkaz: www.smartbaby.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Beránek

    Nabízí profesionální hlídání pro Brno a okolí. Zajišťuje pravidelné i nárazové profesionální hlídání dětí (Brno a okolí). Nejčastěji se pečovatelka stará o dítě u vás doma; pokud vám to z jakéhokoli důvodu nevyhovuje, je vám plně k dispozici soukromá školka a jesle rodinného typu, kterou provozuje agentura v Brně . Samozřejmostí je vyzvedávání dětí z jeslí, školek nebo škol a jejich doprovod do zájmových kroužků, stejně jako procházky s kočárkem s těmi nejmenšími. Služby jsou určeny pro děti bez věkového omezení, agentura zajišťuje i hlídání dětí nemocných nebo handicapovaných. Přidanou hodnotou způsobu péče o děti je skutečnost, že dítě není pouze hlídáno, ale je o něj skutečně odborně pečováno. Pečovatelka, která dítě hlídá, vytváří individuální program tak, aby především podporovala jeho osobnostní rozvoj, a přizpůsobuje se jeho aktuálním potřebám. V případě zájmu ze strany rodičů není problém se domluvit i na doučování dětí v Brně a jeho okolí.

    Odkaz: www.agentura-beranek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětská skupina Meteorka, Brno-Židenice

    Meteorka je dětská skupina s kapacitou 12 dětí od 1 do 6 let, která umožňuje individuální přístup. Nachází se v Brně-Židenicích na ulici Skorkovského 159 v příjemném prostředí rodinného domu s malou zahrádkou. Nabízíme široké sportovní vyžití přiměřené věku, výuku angličtiny hrou, aktivity na rozvoj komunikace, slovní zásoby a výslovnosti, součástí denního programu budou výtvarné a hudební aktivity a pobyt venku. Provozní doba zařízení je od 7.30 do 17.00 hod od pondělí do pátku. Docházku dětí si můžete zvolit podle sebe. Meteorka startuje v září 2017 a to v nově zrekonstruovaném a vybaveném domečku. Můžete nám napsat na meteorkaskolka(zavináč)seznam.cz, více informací naleznete na webových stránkách nebo na facebooku.

    Odkaz: www.meteorkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jesličky MIMI Kometka – nabídka pro rodiče nejmenších dětí

    Od ledna 2018 připravila MŠ KOMETKA novou šanci pro rodiče dětí od 1 roku. Kapacita nejmenší třídy s rodinnou atmosférou je 6 dětí a její provoz splňuje kritéria mikrojeslí. Vzhledem k tomu, že mnozí rodiče rádi využijí nabídky třeba jen dvoudenní docházky v rámci týdne, dětí může být zapsáno i více. O nejmenší děti pečuje kvalifikovaný 2 – 3členný personál. MIMI Kometka nabízí útulné kreativní prostředí v nově zrekonstruovaných prostorách na ulici Drobného 30, otevřenou náruč kvalifikovaných zkušených tet, hřejivou rodinnou atmosféru a přátelskou pozitivní energii.
    Jesličky MIMI Kometka dávají rodičům jedinečnou šanci seznámit se s kvalitou značky sportovní a anglické školky KOMETKA Brno od A do Z. V případě spokojenosti nabízí možnost absolvovat v dalších třídách nejkreativnější předškolní období včetně odborné sportovní průpravy.
    Kontakt: MŠ Kometka, Střední 26, 602 00 Brno, mskometka(zavináč)kometagroup.cz,
    tel.:739 219 156, ředitelka školy Mgr. Lenka Řeholová

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Denní centrum pro děti Vesněnka

    na Údolní ul. 10 vzniklo za finanční podpory MMB nové denní centrum pro děti od 1 do 5 let. Zařízení nabízí možnost pravidelného hlídání dětí v krátkodobém režimu a je určeno rpo rodiče, kteří nechtějí ztratiti po dobu rodičovské dovolené kontakt se zaměstnáním, studují , popř. se sami starají o děti a nemají možnost zajištění hlídání dětí. Kontakt: tel. 774 545 365, 606 729 929

    Odkaz: vesnenka.webnode.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Veselá školka v Brně-Židenicích

    Milí rodiče, navštivte novou soukromou školku, umístěnou v příjemném prostředí moderně zařízeného objektu se zahradou, v klidné části Židenic, na ulici Kuklenská 38, Brno. Rádi Vám zodpovíme všechny otázky a ukážeme, v jakém prostředí mohou Vaše děti prožívat krásné a pohodové chvíle předškolního období. Školka je určena pro děti od 18 měsíců do 6 let a otevřena celoročně od 7:00 do 17.00 hod. Děti přijímáme v průběhu celého školního roku. Školné od 40 Kč/hod. Nabízíme nepřetržitý provoz i o víkendech, svátcích a nočních hodinách. Zaměřujeme se na zdravý životní styl a lásku k přírodě. Stravování je zajištěno pestrou a vyváženou stravou obohacenou o produkty zdravé výživy a biopotravin. Školka nabízí zájmové kroužky a další aktivity pro děti a rodiče. Kontakt: Kuklenská 38, Brno-Židenice, 615 00, e-mail: info(zavináč) veselaskolkabrno.cz, tel.:777 112 787, 733 512 061.

    Odkaz: www.veselaskolkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.25/5) - hodnoceno 12 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské studio Žabka

    Studio nabízí školičku založenou na principech Montessori pedagogiky. Od září bude Školička probíhat na Charbulove 13. Provoz od září vždy v úterý a pátek. (při velkém zájmu také v pondělí) Je zde připravena jedna třída pro děti od (1 roku do 3,5 let). Od prosince nabízíme celodenní provoz Školičky (na Táborské). Budou připraveny dvě třídy, jedna od 1 roku do 2 let, druhá od 2 do 6 let. Dále studio nabízí Montessori dílničky pro rodiče a děti, pro děti od 3 do 6 let angličtinu s Go Kids !, kurzy znakování (baby signs) pro rodiče s batolaty, angličtinu s Go Kids pro miminka od 6 měsíců a pro batolata od 18 měsíců.

    Odkaz: www.studiozabka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hlídačky.cz

    Hlídačky.cz jsou portál, kde každý rodič může najít hlídání dětí a domluvit se na hlídání přímo s chůvou - hlídačkou. Hlídačky dostávají komentáře od rodičů, doporučení od vašich přátel a ověřují si telefon, bydliště a totožnost.

    Odkaz: www.hlidacky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětská skupina a miniškolka ČLOVÍČEK, Brno - střed

    Lidická 28 - Dětská skupina, Letní školka, Víkendová, Večerní a Noční školka pro děti od 12 měsíců do 7 let, Miniškolka a programy Moje teta a Moje dobrá víla pro děti od 6 měsíců. Pravidelná i nepravidelná docházka, ceny dle zvoleného programu a pravidelnosti docházky. Kontakt: CAV(zavináč)alfadeck.cz, 608 608 011

    Odkaz: www.ALFADECK.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • GoKids! Centrum Brno

    GoKids! Centrum, Zábrdovická 2 , Brno,kontakt : Ivana Procházková, tel.723 367 829, brno(zavináč)gokids.cz Nabízíme kvalitní certifikované kurzy a semináře pro rodiče a děti (0-6 let). V centru probíhá i celodenní Montessori školička/jesle pro děti od 1 roku do 4 let. Během celého dne si pak můžete vybrat z kurzů jako Znakování BabySigns, GoKids! English pro děti už od 6ti měsíců do 6ti let, dále se specializujeme na výuku francouzštiny jak pro děti, tak pro dospělé všech pokročilostí. Dále nabízí hudební kroužky pro děti Yamaha, kroužek Poznáváme svět pro děti od 1,5 roku do 3 let s rodičem. Nechybí ani vzdělávací přednášky či semináře na různá témata týkající se převážně výchovy a rodiny.

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Maloušci - jesličky pro Vaše dětičky

    Jesle Brno - Zábrdovice. U nás najdete individuální a profesionální přístup, děti pouze nehlídáme, ale učíme je zábavnou a hravou formou každodenním dovednostem. V programu nechybí ani angličtina a spousta pohybu nejen venku, ale i v kryté tělocvičně určené těm nejmenším. Pro děti 1-4 roky, pondělí - pátek 7:30 - 17:00. Více na webových stránkách, 723 367 829 (Ivana Procházková), info(zavináč)malousci.cz

    Odkaz: malousci.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Miniškolka Maceška

    Nejrozsáhlejší síť miniškolek pro předškolní děti v městě Brně a okolí. Jako jediný projekt tohoto druhu má vypracovány standardy a školní vzdělávací program. Rozvíjející program je určen pro děti od 2 let v dopoledních hodinách. Doba provozu je dopoledne 4 hodiny. Tématicky zaměřený program obsahuje pohybové cvičení, zážitkové učení, hudební a výtvarnou činnost. Program probíhá ve vyhrazené místnosti, která je vhodná k činnosti pro malé děti. V jedné skupině je vždy maximálně 15 dětí, o které se starají dvě lektorky, z nichž alespoň jedna má pedagogické vzdělání. S dětmi také chodíme pravidelně ven. Vstupné: 250Kč/ dopoledne. Maceška se nachází na 8 místech v Brně a blízkém okolí:
    · SVČ Lužánky - pracoviště Lata - Žabovřesky Plovdivská 8, 616 00 Brno
    · SVČ Lužánky - pracoviště Lány - Bohunice Lány 3, 625 00 Brno
    · SVČ Lužánky - pracoviště Legato - Kohoutovice Stamicova 7
    · SVČ Lužánky - pracoviště Louka - Vinohrady Bzenecká 23, 628 00 Brno
    · KCL Kotlanka - Líšeň Kotlanova 7, 628 00 Brno
    · CVČ Botanka - Brno-Střed Botanická 13, 602 00 Brno
    · MŠ Family - Juliánov Mazourova 2, 636 00, Brno
    · Fara - Šlapanice Římskokatolická farnost Šlapanice u Brna Masarykovo náměstí 546/9, Šlapanice
    Veškeré informace: Lužánky – středisko volného času Brno, příspěvková organizace Lidická 50, 658 12 Brno www.luzanky.cz tel.: 547 240 937 e-mail: petra(zavináč)luzanky.cz www.maceska.luzanky.cz FB/luzanky.maceska .

    Odkaz: www.maceska.luzanky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Viki Kids Club

    Centrum Viktoria, Vodařská 2, Brno- Komárov Nadstandardní soukromá školka, která má 4 třídy: jesličkovou třídu pro děti ve věku 2-3 roky, českou třídu pro děti od 3 do 6 let ( školné 5000,-, což je jedna z nejlevnějších soukromých školek v Brně), anglickou třídu s celodenní angličtinou od 2 do 6 let, Montessori třídu pro děti od 3 do 6 let, ve všech třídách kvalifikované pedagožky. Provoz od 7.00 do 18h i v létě o prázdninách, nabízí prázdninovou školku pro děti z jiných školek, když mají zavřeno. Školka se nachází kousek od centra Brna, s velmi dobrou dostupností a pohodlným parkováním. Zájmové kroužky přímo v místě : tenis, squash, sportíček, wellness (sauna, pára, vířivka), výtvarná a kreativní dílna, taneční kroužek, hudebně-dramatický kroužek s logopedickými provky, další jazyky, na přání rodičů zorganizujeme i další kroužky v rámci možností areálu. V létě: sportovně-jazykový příměstský tábor i pro školní děti. Krédem provozovatele školky je spokojenost dětí a rodičů. Bohatá fotogalerie na facebooku : Viki Kids Club

    Odkaz: www.vikikidsclub.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský klub Medlánci

    Hudcova 239/7, 621 00 Brno, číslo: 607 185 537, medlanci(zavináč)gmail.com, http://www.medlanci.cz/ Občanské sdružení Dětský klub „ Medlánci“ slouží jako centrum, kde si mohou děti a rodiče na rodičovské dovolené najít nové přátele, smysluplně trávit volný čas a v neposlední řadě se vzdělávat, vyměňovat si cenné zkušenosti, ale také zapojit se do společenského života a vyhnout se tak problémům, které rodiče na rodičovské dovolené občas provázejí – pocity odcizení, izolace. Programová náplň: 1)Klubík Rosnička – pobyt dětí bez rodičů (každý všední den od 8:30 – 12:30) 2)Klubíky pro děti s rodiči – cílem je, aby se rodiče a děti měli možnost blíže seznámit, pohrát si, zacvičit a získat tak sociální vazby přímo v místě svého bydliště. 3)Kroužky a další volnočasové aktivity pro děti a dospělé – např. výtvarné dílny, zpívánky, ozdravné pobyty, závody, mikulášské besídky apod.

    Odkaz: www.medlanci.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Devítka Brno - Montessori dílničky

    Brno, Údolní 5, pro děti od 1,5 roku do 4 let, od 24.1. 2011 každé pondělí dopoledne (8-12 hod.)

    Odkaz: www.devitkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mamicentrum - centrum porodních asistentek

    Nabízí noční i denní hlídání kojenců, kromě toho také předporodní kurzy, předporodní kurzy pro ženy, které už rodily, cvičení v těhotenství, těhotenská poradna, masáže těhotných, doprovod k porodu - první část porodu doma, komplexní péče porodní asistentky v těhotenství, při porodu a po porodu, laktační poradkyně, kontaktní osoba: Ladislava Ryšavá, tel.: 731 78 26 78, rysava@mamicentrum.cz , Brno, Bakalovo nábřeží 1

    Odkaz: www.mamicentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Pastelka o.s.

    nám. Karla IV. 4, Brno-Líšeň, hlídání dětí od 2,5 do 4 let,pondělí-pátek 8:00 -13:00

    Odkaz: www.pastelka.net

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský lesní klub SÝKORKA

    Mokrá Hora 77, Brno – Řečkovice, Mokrá Hora. Dětský lesní klub SÝKORKA je první dětský klub v Brně inspirovaný lesní mateřskou školkou (více o lesních školách na našem webu). Nabízíme vzdělávací a výchovnou péči dětem ve věku 2.5-7 let zaměřenou na zdravý tělesný i duševní rozvoj pobytem v přírodě. Provozujeme jednu třídu pro 15 dětí, každý pracovní den od 8.00 do 16.30 hodin. Pestrý a vyvážený program probíhá na velké zahradě s vytápěnou zděnou chatou a v blízkém lese. V út, st, čtv odpolední zájmové kroužky.Téměř tříletý provoz za každého počasí, zkušení pedagogové a POZOR, ve školním roce 2014/2015 více volných míst (v roce 2014 nám končí houf předškoláčkú)!

    Odkaz: www.skolka.eps.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska Brno o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti, cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena