Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Kam za zábavou či na výlet

Nalezené podkategorie:

Městské části:

Odkazy v kategorii Kam za zábavou či na výlet

  • DRFG aréna (Rondo)

    Křídlovická 34, Brno - Staré Brno. V DRFG Areně si můžete zajít na veřejné bruslení a naživo si vyzkoušet, jak se na ledové ploše cítí hráči prvního týmu Komety při domácích zápasech. Podrobnější informace o termínech najdete na webových stránkách níže. Ceny veřejného bruslení: 60,- Kč dospělí, 40,- Kč senioři, 40,- Kč děti 6 – 14 let. Možnost broušení bruslí, brusle nyní bohužel nelze zapůjčit.

    Odkaz: drfgarena.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Rodinný lezecký kurz

    Sportovní areál Komec od nového roku nově nabízí individuální kurzy lezení pro rodiny s dětmi. Instruktor se věnuje výhradně Vám, absolvujete tak výuku v soukromí a natrénujete jistící techniku sami na sobě. Určeno pro dva dospělé a až tři děti. SUPER ZÁBAVA NA VÍKEND. Kontakt: www.komec.cz / 727 952 768

    Odkaz: www.komec.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Zetor Gallery

    Zetor Gallery, Trnkova 111, Brno-Lisen. Oteviraci doba: Po-Ne 10:00-17:00. Zetor Gallery je netradicni muzeum, ve kterem tradicni vyrobce zemedelske techniky predstavuje nejen pohled do bohate historie traktoru Zetor, ale i prehlidku techniky moderni. Od soucasne produkce mate moznost cestovat zpatky casem pres radu Crystal, radu Supru az po legendarni Zetor 25. Rada audiovizualnich prvku, multi-dotykove displeje, soucastky a obchod pro fanousky firmy Zetor dokresluji atmosferu galerie.

    Odkaz: www.zetorgallery.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Koupaliste BIOTOP Brno-Jih

    Areal prirodniho koupaliste o celkove plose pres 20 000 m2 se nachazi na klidnem miste u reky Svratky mezi ulicemi Ksirovou, Hnevkovskeho a Sokolovou na ulici K Lavce. Biotop nabizi jednu lagunu pro plavani rozdelenou na plaveckou cast (780 m2) o hloubce 3 metry a neplaveckou cast (480 m2) o hloubce 1-1, 5 metru. K dispozici je i detske brouzdaliste o plose 200 m2. Brouzdaliste doplnuji detske herni prvky (klouzacka, houpacka, hribek) a pro nase nejmladsi navstevniky je k dispozici piskoviste. Parkoviste u arealu nabizi kapacitu 86 mist.

    Odkaz: biotopbrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kluziste Salesko v Brne-Lisni

    Salesianske stredisko mladeze, Kotlanova 13, Brno-Lisen. Provozni doba:Sobota-nedele:12:00-13:30, 14:00-15:30, 16:00-17:30, 18:00-19:30. AKTUALNI HYGIENICKA OPATRENI UMOZNUJICI VSTUP DO AREALU KLUZISTE SALESKA: NAVSTEVNIK NEVYKAZUJE KLINICKE PRIZNAKY ONEMOCNENI COVID-19. VE VNITRNICH PROSTORACH (PUJCOVNA, TOALETY) JE NUTNE NOSIT RESPIRATOR / ROUSKU, POUZIVAT DESINFEKCI RUKOU. V CELEM AREALU JE TREBA DODRZOVAT ROZESTUPY 1,5 METRU (POKUD NAVSTEVNICI NEPATRI DO JEDNE DOMACNOSTI).

    Odkaz: www.salesko.cz/kluziste/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Muzeum modelu auticek Brno - kazdy tyden - utery -nedele

    Tabor 14, Brno-Zabovresky, tel. 725 924 228. Otevreno: Ut-Pa: 15:00-19:00 So-Ne, svatky: 10:00-18:00. Vstupne: Dospeli - 80 Kc, deti do 12 let - 50 Kc, rodinne 2+2 - 200 Kc + kazde dalsi dite 30 Kc, duchodci/Studenti ISIC -60 Kc, pronajem celeho muzea pro soukromou akci - 250 Kc/hod. Unikatni vystava soukrome sbirky modelu aut 1:18 se nachazi kousek od centra Brna. Najdete na ni vice nez 1 100 modelu aut vsech generaci a typu zamereni. Od standardnich vozu, pres policejni, hasicske, az po nakladni vozy a traktory. Kdyz k nam prijdete, zacne se vam venovat nase obsluha. Po zaplaceni vstupneho si muzete celou expozici prohlednout sami nebo pripadne pozadat o informace a vyklad naseho pruvodce. Po prohlidce si muzete posedet a vychutnat si kavu nebo si dat neco dobreho na zub. Deti urcite oceni detsky koutek, ktery jsme pro ne pripravili.

    Odkaz: www.minigaragebrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Výstava Leonardovy stroje

    Kapucínské náměstí 5 , Brno- střed. Otevřeno celoročně PO - NE od 9:00 - 18:00 hod. Vstupné: Dospělí 140 Kč, studenti VŠ, SŠ, ZŠ 70 Kč, senioři, ZTP 70 Kč, rodinné 350 Kč. Výstava 70 funkčních maket strojů Leonarda da Vinciho.

    Odkaz: www.leonardovystroje.eu

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Zahradní železnice v Brně-Bystrci

    V provozu od května do září vždy první neděli v měsíci od 13 do 17 hodin. Termíny jízd pro rok 2018: 6.5.2018, 3.6.2018, 1.7.2018, 5.8.2018, 2.9.2018. Platí se vstupné:děti 15 Kč, dospělí 30 Kč. Zahrada se zahradní železnicí v Brně - Bystrci poblíž Brněnské přehrady se nachází na ulici Ruda č.p. 140. Jedete-li k nám autem, je dobré jej zanechat zaparkované na parkovišti restaurantu Rybářská Bašta na Rakovecké ulici nebo cca. o 200 m dál na vyhlídce. Zahradní dráha je modelem úzkokolejek v měřítku 1:22,5 "G" a rozchodem 45 mm. Modely představují velké předlohy, které jezdily a jezdí na našich i zahraničních úzkokolejných tratích. Celková délka kolejí je cca. 80 m. Počet výhybek na trati je 21. Stoupání železnice je pak 50 promile.

    Odkaz: www.zahradni-zeleznice.eu

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Vědecká stezka u Hvězdárny a planetária Brno

    Hvězdárna a planetárium Brna počátkem září otevřelo novou vědeckou stezku. Od rána do večera, od soumraku do úsvitu, od pondělí do neděle mohou návštěvníci jakéhokoli věku na vlastní oči, sluch i hmat poznávat svět kolem sebe. Expozice je volně přístupná, zdarma jsou k ní připraveny i nejrůznější doplňky. Jednotlivé exponáty vědecké stezky budou mechanické s intuitivním ovládáním s textovými návody a grafickými ikonami. Pro vážné zájemce budou k dispozici video návody identifikované QR kódy, které využijí především vážní anebo talentovaní zájemci. Elektronická verze průvodce expozicí bude ke stažení zdarma, za úplatu pak v tištěné podobě v pokladně Hvězdárny a planetária Brno. Na ploše v okolí bývalého vodojemu z 30. let minulého století vzniklo několik volně přístupných podest s následujícími interaktivními exponáty: model planetárního roveru, zvukovod, 3D skener, kaleidoskop, astronomický dalekohled, polární dalekohled, spektroskop, meteorologická stanice, pixelová stěna, planetární siloměr.

    Odkaz: www.hvezdarna.cz/?p=4994

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Volné plavání s Plaváčky

    Volné plavání je 30 minut v bazénku bez instruktora, můžete využít naše plavací pomůcky a hračky, počet osob v bazénu je omezen. Na toto plavání se můžete hlásit telefonicky. CENY: Pokud aktuálně navštěvujete náš kurz plavání: 50,- Kč dítě+rodič, pokud k nám do kurzu nechodíte: 100,- Kč dítě+rodič. KDY: Na třídě Generála Píky 11: v pondělí 14:00, středu 10:00 a ve čtvrtek 15:00. Na Kraví hoře v prostředním bazénu v pondělí v 16:00. Termíny se mění každých pět týdnů, sledujte je prosím na našich stránkách v aktualitách: http://plavacci.com/aktuality.php

    Odkaz: plavacci.com/aktuality.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Rodinné zábavní centrum WIKYLAND Brno

    Wikyland Brno, Svratecká 845 (za Sconto nábytkem), Modřice. Hledáte skvělou zábavu a dobrodružství pro celou rodinu nebo chcete společně se svými dětmi zažít jen něco netradičního? Bude mít vaše dítě narozeniny či jinou příležitost k oslavě a chtěli byste mu ji uspořádat na místě, na které dlouho nezapomene? Nebo chcete svým dětem udělat zkrátka jen radost? Rodinné zábavní centrum WIKYLAND je správná odpověď na všechny předešlé otázky. Na ploše více než 3 000 m2 jsou vám (včetně dospělých) k dispozici trampolíny, tobogány, skluzavky, kolotoče, autíčka, rodeový býk, nafukovací atrakce, horolezecká stěna, dětská diskotéka s laser show, ale i restaurace, kavárna, dětský bar, pro ženy kosmetika a kadeřnictví či obchod plný hraček a specializované dětské obuvi. O vaše děti se profesionálně postará proškolený personál animátorů a vy si zatím můžete užít volný čas v klidové zóně kavárny či restaurace s přímým výhledem na vaše děti. Wi-Fi, bezbariérový přístup včetně výtahu a řada dalších výhod jsou u nás samozřejmostí a navíc vstupné platí jen ti, kdo chtějí být přímo na hrací ploše s dětmi. Ostatní prostory jsou přístupné ZDARMA. Pro vás a vaše děti máme otevřeno 7 dní v týdnu, vždy od 9:00 do 20:00 hodin. Neváhejte a přijďte prožít něco nového. Kontakty info(zavináč)wikyland.cz / tel.:702 292 759

    Odkaz: www.wikyland.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Zábavní vědecký park VIDA Brno

    Pavilon D brněnského výstaviště, ale z areálu BVV se tam nedostanete, existuje vlastní vchod z ulice Křížkovského (naproti hotelu Voroněž) Křížkovského 12, Brno. Otevírací doba: každý den od 10 :00 do 18:00. Vstupné: Běžné vstupné 190 Kč, snížené vstupné 110 Kč (děti 3-15 let, studenti senioři, ZTP), rodinné vstupné A ( 2 dospělí + 2-3 děti) - 490 Kč, rodinné vstupné B (1 dospělí, 2-3 děti) - 360 Kč.Na ploše téměř 5 000 m2 tady na hravé objevitele bez rozdílu věku čeká přes 150 interaktivních exponátů, díky kterým mohou lépe porozumět světu kolem nás. Unikátní expozice je rozdělena do čtyř hlavních tematických sekcí: Planeta, Civilizace, Člověk a Mikrosvět. Samostatná část, Dětské science centrum, je věnována dětem od 2 do 6 let. Zemětřesná deska, oceán v lahvi, kolo na laně, rotující místnost, simulátor povodně, model lidského srdce v nadţivotní velikosti, společenství mravenců Atta, archeologické pískoviště, vodní tiskárna – to jsou ukázky exponátů VIDA! science centra. Dotýkat se exponátů je tu více neţ doporučeno.

    Odkaz: www.vida.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Technická herna v Technickém muzeu je doplněna o dřevěnné didaktické hračky - od 12.2. do 30.8. (úterý -neděle)

    Technické muzeum, Purkyňova 105 , Brno. Termín: 12.2.-30.8.2015 / otevřeno: úterý–neděle 9–17 hodin. Nejnavštěvovanější expozici Technického muzea v Brně čeká velice zajímavé zpestření. Oblíbenou technickou hernu doplní didaktické hračky a modely, které svojí formou i zpracováním odkazují na technické dědictví i dobré vlastnosti dřeva jako takového. Díla studentů vznikla během spolupráce Lesnické a dřevařské fakulty Mendlovy univerzity v Brně a Technického muzea v Brně. Radost z těchto modelů na výstavě budou mít určitě i ti nejmenší. Didaktické hračky Gotický krov a Roubená chaloupka jsou totiž plně k dispozici dětským návštěvníkům technické herny, kterou naleznou ve třetím patře muzea. Snahou výstavy je ukázat dětem postupné kroky vedoucí ke vzniku i náročných objektů. Malí i velcí návštěvníci tak mají možnost stát se na chvíli tesařem a postavit si roubenku nebo středověký krov. Poslední skupinu těchto modelů tvoří i didaktické hračky určené například pro procvičování logického uvažování či názorné vysvětlení určité muzejní tématiky. Užitečné návody a postupy, jak tyto modely vznikaly a na jakém principu tyto technické konstrukce fungují, budou uvedeny na doplňujících informačních panelech.

    Odkaz: www,technicalmuseum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kde lze hrát stolní tenis

    1) Stolní tenis a Hravý bar, Václavská 6, Brno-střed (www.stolnitenisbrno.cz)- otevřeno denně 14-22 hod., 2) Herna stolního tenisu , Táborská 93, Brno-Židenice (www.pingpongbrno.cz) - otevřeno 16-22 hod., je nutné si tam zavolat dopředu a o dalších hernách nemám jisté informace.

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hala Bongo (zábavní centrum pro děti)

    Pražákova 51, Brno- Horní Heršpice, otevírací doba: úterý až pátek 14.00-19.00, sobota až neděle 9.00-19.00, v pondělí zavřeno,Vstupné: Celodenní vstup (děti 3-12 let, pátek-neděle) 179 Kč, celodenní vstup (děti 3-12 let, úterý -čvrtek) 139 Kč, celodenní (dospělí, pátek -neděle) ) 119 Kč, celodenní (dospělí, úterý-čvrtek) 89 Kč, důchodci 59 Kč, Vstupné 17-19.00 (děti) 99 Kč, Vstupné 17-19.00 (dospělí) 59 Kč, rodinné celodenní vstupné (oba rodiče a neomezený počet vlastních dětí) 490 Kč . Všechny informace jsou na webových stránkách Bonga:

    Odkaz: www.bongobrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské hřiště Mraveniště

    se nachází u přístaviště na Brněnské přehradě (přesně je to popsáno na jejich internetovýcdh stránkách), duben - červen: PO-ČT 13:00 - 19:00, PÁ-NE 10:00 - 19:00, červen -srpen otevřeno denně 10-20 hod., celodenní vstupné na dítě je 70 Kč, dospělí vstup zdarma, v areálu se nachází nafukovací atrakce, dřevěná sestava, minihřiště pro nejmenší, trampolíny, občerstvení.

    Odkaz: www.detske-hriste.eu/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Areál s dětskými atrakcemi Eldorádo

    Mariánské údolí 1a, Brno-Líšeň, je to u stejnomenné restaurace, vhodné navštívit od jara do podzimu, atrakce pro děti: houpačky, trampolíny, pískoviště, autíčka, domácí zvířata, otevřeno Po-Pá 11 - 23 hod., So-Ne 10-23 hod

    Odkaz: www.eldorado-brno.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lanové centrum Jungle park Brno-Pisárky

    Jungle park je lanové centrum nacházející v krásném prostředí lesa kolem řeky Svratky v bezprostřední blízkosti městského koupaliště Riviéra.V současné době nabízí již 4 lezecké trasy s 83 překážkami (v nabídce je i trasa pro nejmenší - od 4 let, se speciálním samojistícím systémem). Každoročně pořádá lanové centrum zábavné akce pro děti - Hon na velikonoční vajíčka a Magic Halloween. Otvírací doba: Duben, květen, červen, září, říjen, listopad - so,ne a svátky. Červenec, srpen - denně.

    Odkaz: www.junglepark.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 4 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jízdy historickou tramvají na lince č. 10

    pouze v nepracovní dny ( soboty, neděle, státní svátky), odjezdy ze zastávky Nové sady v časech 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 a ze zastávky Stránská skála v 11:37, 12:37, 13:37, 14:37, 15:37, 16:37, 17:37, sezónní provoz přes léto do 28. října, na lince platí běžné jízdné stejné jako na normálních linkách

    Odkaz: www.dpmb.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Modelový svět

    Josefská 7, Brno, 1.patro, o prázdninách otevřeno po - ne, vstupné pro dospělé zhruba 45 Kč, největší digitální modelové kolejiště v ČR, navíc je tam ještě autodráha a dráha s autíčky na dálkové ovládání, vhodné i pro malé děti kolem dvou let

    Odkaz: www.modelovysvet.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Zahradní železnice v Obřanech

    netřeba komentáře, děti se mohou podívat nebo i povozit, vstupné dobrovolné, Mlýnské nábřeží 35 a, Brno-Obřany, tel.: 603 279 177, otevřeno: duben - prosinec neděle 11-18 hodin

    Odkaz: www.zahradnizeleznice.net

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Muzeum polních a průmyslových železnic Drásov

    otevřeno vždy první neděli v měsíci od 12 do 18 hodin, v zimních měsících pouze do 16 hodin,tel. 606 333066, 549424296

    Odkaz: www.feldbahn-museum.eu

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Muzeum průmyslových železnic ve Zbýšově u Brna (areál MPŽ Důl Jindřich)

    jízdy historických vlaků vždy od 10 do 18 hodin každou celou hodinu v následujících termínech : 27.6, 11.7, 25.7, 8.8, 29.8, 26.9. 2009 , v těchto termínech si lze prohlédnout i expozici lokomotiv, vozů a techniky Muzea průmyslových železnic. Mimo tyto termíny je muzeum otevřeno pouze po dohodě.

    Odkaz: www.mpz.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • ZOO Park a Dinopark Vyškov

    Cukrovarská 9, Vyškov- v dubnu je vhodná doba pro návštěvu, protože je zavřený Dinopark. Od května do září si nelze koupit samostatnou vstupenku pouze do ZOO. V ZOO jsou i prolézačky a houpačky. Otevírací doba: denně 9-18 hodin, od října do března 9-16 hod.

    Odkaz: www.zoo-vyskov.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • ZOO Brno

    i když je to do kopce, tak díky vláčku (s golfáčem tam lze nastoupit) je to přístupné i rodinám s malými dětmi. Otevírací doba: květen-září denně 9-18 hodin, říjen, duben 9-17 hod. ,od listopadu do března 9-16 hod.

    Odkaz: www.zoobrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • ZOO Hodonín

    U Červených domků 3529, Hodonín (čtvrt Bažantnice): Součástí zahrady je i dětská ZOO, areál s několika druhy zvířat na pohlazení, kam mají přístup i děti, navíc si lze na pokladně zakoupit krmení pro zvířata z dětské ZOO. Nejlákavější na této je pro malé návštěvníky dětský koutek, v němž jsou skákací hrad, motorky, vláček a kolotoče. Otevírací doba: duben-říjen denně 9-19 hodin, od listopadu do března 9-16 hod.

    Odkaz: www.zoo-hodonin.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • ZOO Jihlava

    Březinovy sady 10- pro děti je tu připraven netradičně řešený dětský koutek (prolézačky, tobogán, model lodi-korábu na prolézání, motorky), dále kontaktní dětská zoo, motorový vláček. Navíc je to ZOO bez mříží. Otevírací doba: květen-září denně 9-18 hodin, říjen, duben 9-17 hod. , od listopadu do března 9-16 hod.

    Odkaz: www.zoojihlava.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské muzeum v Moravském zemském muzeu

    Palác šlechtičen (pobočka Moravského zemského muzea), Kobližná 1 , Brno.

    Odkaz: www.mzm.cz/mzm/program/detske_muzeum_program.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Muzeum města Brna - expozice hrad Špilberk

    Odkaz: www.spilberk.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hvězdárna a planetárium Mikoláše Koperníka v Brně

    Sobotní pohádky pro děti, dále pohádky o prázdninách.

    Odkaz: www.hvezdarna.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Naučné stezky vhodné pro kočárek

    1) Brněnská přehrada, jak ji neznáte - začátek na parkovišti u přístaviště, tramvaj č. 1,3,11, web: http://nesehnuti.ecn.cz/cz/stezka/stezka.htm 2) Kamenný vrch, začátek stezky - ze zastávky trolejbusu č. 26 a 29 a po asfaltovém chodníku vystoupat nahrou do kopce až k rezervaci, www.kamenak.rezekvitek.cz 3) Hrad Veveří (délka pouze 1,2 km)

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Technické muzeum v Brně

    Purkyňova 105, Brno, tel.: 541 421 411 Trvalé expozice: Vodní motory, Parní motory, Historická vozidla, Salon mechanické hudby, Ulička řemesel, Letecká historie a plastikové modelářství, Technická herna atd.

    Odkaz: www.technicalmuseum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lamacentrum Hády

    Se nachází v prostoru bývalého vápencového lomu Džungle na Hádech u Brna. Chová zde několik lam alpak a nabízí školám, školkám, zájmovým skupinám či kroužkům, ale i široké veřejnosti programy s tímto krásným a inteligentním tvorem. Smyslem naší činnosti je umožnit především městským dětem i dospělým kontakt se živými hospodářskými zvířaty, který je v současné společnosti tak vzácný. Lamy můžete pohladit, zkusit je vyčesat nebo nakrmit. Také se s nimi a našimi průvodci můžete vypravit na výlet do krásného okolí. Na program je třeba se předem objednat.

    Odkaz: www.lamacentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Parková dráha Olympia

    První část Parkové dráhy Olympia (parková dráha s provozem železničních modelů velikosti 5\\\\\\\" a 7\\\\\\\" ) byla slavnostně otevřena 22. května 2010. V současné době je zprovozněný okruh ze stanice Amfiteátr, který měří přibližně 420m. Stanice Amfiteátr se nachází v zadní části biocentra u lezecké stěny. Vzhledem k probíhající výstavbě centrálního nádraží je Parková dráha Olympia zatím v \\\\\\\"provizorním\\\\\\\" provozu. Tomu jsou přizpůsobeny i provozní dny pro veřejnost, přibližně dva víkendy v měsíci. Sledujte kalendář akcí, kde jsou termíny vždy včas oznamovány.Parkova draha bude v provozu v letní sezóně v období (předpokládaně) od dubna do října. Pro vyjímečné příležitosti bude možný provoz i mimo toto období.

    Odkaz: www.smpd.cz/olympia/olympia.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Akvárium Malawi, Lednice

    stálá expozice mořských a sladkovodních živočichů se nachází v bývalých konírnách zámků, otevírací doba: duben - říjen 9-17 hod.,listopad-březen 9-16 hod.,vstupné: dospělí 40 Kč, děti 20 Kč,

    Odkaz: www.akvariummalawi.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Aquapark Vyškov

    Sportovní ul. 752/5, Vyškov

    Odkaz: www.bazenvyskov.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Aquapark Kohoutovice

    nachází se na adrese Brno Kohoutovice, Chalabalova 2.Provozní doba : Po - Pá: 06:00 - 22:00 , So, Ne, Sv: 08:00 - 20:00

    Odkaz: www.aquapark-kohoutovice.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské koupaliště Juliánov

    Jediné koupaliště v Brně s nechlorovanou vodou (vhodné i pro alergiky a lidi s citlivou pokožkou), maximální hloubka velkého bazénu 1,20 m, je tam i brouzdaliště se skluzavkou.

    Odkaz: www.koupalistejulianov.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavecký bazén v Sportareálu Družstevní

    Ve Sportaareálu Družstevní je k dispozici bazén o velikosti 25 x 12,5 metru, s hloubkou od 1,15 do 1,45 metru a s teplotou vody 28 C. Přímo u bazénu je k dispozici regenerační bazének (5,5x 2m) s vodou teplou 33 C, ve kterém se mohou návštěvníci ohřát, děti si mohou pohrát si a odpočinout si během návštěvy bazénu. K dispozici jsou pro všechny návštěvníky bazénu plavecké pomůcky (plavecké desky, nudle apod.).

    Odkaz: www.druzstevni.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Termální lázně Laa an der Thaya, Rakousko

    Celý komplex tvoří venkovní bazén s termální vodou, vnitřní bazény s vířivkami. Je zde také 90 m dlouhý tobogán se světelným a zvukovými efekty. Pro děti je k dispozici mělký bazén s pohádkovými postavamia miniskluzavkou.

    Odkaz: www.therme-laa.at

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Aquapark Hustopeče

    Brněnská 526/50, Hustopeče, otevřeno denně 9-21 hod.

    Odkaz: www.hustopece-city.cz/sport/sportovni-zarizeni-mesta/sportovni-zarizeni-mesta.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Areál MHD v Brně- Líšni

    Holzova 4, Brno-Líšeň, veřejně přístupný depozitář, otevírací doba: květen-červen a září- říjen pouze na objednávku – 10 dnů předem tel 541 421 480, ale jakou mají otevírací dobu o prázdninách netuším

    Odkaz: www.technicalmuseum.cz/content/view/120/162/lang,cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Muzeum letecké a pozemní techniky Vyškov

    Letiště Vyškov, tel.: 604 789 651 otevřeno denně 9-17 hod. Letecká technika, která byla vyřazena z výzbroje AČR, pozemní zabezpečovací technika, dělostřelecká technika a mnoho dalšího

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Baron Trenck Gallery

    Kapucínský klášter, Kapucínské nám. 5, Brno. Vstup uličkou směrem ke kapucínské hrobce - tj. od kostela vlevo a dozadu. Pořádají výstavy zaměřené na děti i dospělé návštěvníky.

    Odkaz: www.barontrenckgallery.cz/?idm=2

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Wellness Kuřim

    Blanenská 1082, 664 34 Kuřim ,tel.: 541 420 240. Vodní ráj s několika bazény, tobogánem, posilovnou, aerobním sálem, bohatou nabídkou relaxačních a regeneračních procedur, dětským koutkem a restaurací se nachází na celkové ploše 4 000 m2, jen 14 km od Brna, ve městě Kuřim. Parkování je přímo před areálem.

    Odkaz: www.wellnesskurim.cz/o-nas/kontaktni-informace

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Galerie modelů

    v areálu Hlubna naproti Vojenské nemocnici, Zábrdovická 10 , Brno, nachází se tam obří funkční modely lodí, letadel a ponorek z akcí Bitva MIDWAY , lze si vyzkoušet řízení tanku. Otevřeno je každý týden od středy do neděle od 11 do 18 hodin.

    Odkaz: www.galeriemodelu.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Letohrádek Mitrovských

    Veletržní 19, Brno, otevřeno: denně od 10 do 16 hodin kromě pondělí . Pořádají výstavy zaměřené na děti i dospělé návštěvníky. Výstavy v roce 2013 : Krajina her Stanislava Holého aneb Kde si hrají Jů a Hele: březen - červen 2013, Nekonečný příběh bižuterie: říjen - listopad 2013 , Adventní výstava betlémů: prosinec - leden 2014.

    Odkaz: www.letohradekbrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské zábavní centrum FunParkBrno

    bylo otevřeno dne 1.6.2009 u koupaliště na Dobrovského ulici v Brně, otevřeno denně od května do října, vstupné 80 Kč na dítě, v době, kdy je otevřeno koupaliště se platí vstupné i za dospělý doprovod. Atrakce: trampolíny, nafukovací skákací hrad, nafukovací skluzavka, nafukovací opičí dráha, lanové centrum, autíčkárna.

    Odkaz: www.funparkbrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Koupaliště Riviéra

    Bauerova 7, Brno-Pisárky- je tam i dětské hřiště .Hloubka v dětském brouzdališti je 40 cm, v dětském bazénu 60 cm.

    Odkaz: www.rivec.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Vymalováno ! (cyklus výtvarných dílen pro děti od 2 do 6let)

    se koná v dětském ateliéru v Uměleckoprůmyslovém muzeu, Husova 14, Brno. Z důvodu omezené kapacity je třeba se předem objednat na da@moravska-galerie.cz nebo 532 169 146.

    Odkaz: www.moravska-galerie.cz/cs/detsky-atelier/vymalovano/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Koupaliště Kraví hora

    Krytý i venkovní bazén.

    Odkaz: www.kravihora-brno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Koupaliště Starý Lískovec

    Klobásova 79, Brno- Starý Lískovec, otevřeno Po- Ne 9-18 hod. (denní koupání), 19- 24 hod. (večerní koupání)

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Koupaliště Brno, Dobrovského 29

    Je tam i brouzdaliště se skluzavkou. Po rekonstrukci otevřeno od 1.8. 2014.

    Odkaz: www.koupalistebrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Koupaliště Brno-Královo Pole

    Adresa: Křižíkova 9d, Brno-Královo Pole Atrakce: - 25m bazén se skluzavkou a chrličem pro děti a neplavce - 25m plavecký bazén i pro kondiční plavání s drahami - brouzdaliště pro nejmenší prcky s vodou přihřívanou solárními kolektory - velké dětské pískoviště se dvěma houpačkami a prolézačkami ve tvaru korábu - multifunkční hřiště s umělým povrchem na volejbal, basketbal, nohejbal a badminton - bazénové nafukovací atrakce - trampolína a houpačka

    Odkaz: www.koupalistekrpole.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Koupaliště Zábrdovice

    Zábrdovická 13, Brno, otevřeno denně 9-19 hod.

    Odkaz: www.lazne-brno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Amaterské loutkové divadlo Bedruňka

    účinkuje v Salaesiánském středisku mládeže , Foerstrova2, Brno.

    Odkaz: www.divadlobedrunka.wz.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • ARMY PARK, Ořechov u Brna

    Největší zábavní park ve stylu military, celodenní interaktivní programy pro celou rodinu, muzeum vojenské historie, otevřeno od května do října od 9 do 17 hodin

    Odkaz: www.armypark.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kluziště na Bzzzukotu (Brno-Juliánov)

    Adresa: Sportovní areál Bzzzukot Brno, ul. Líšeňská, Brno. Zastávky MHD - Juliánov - tramvaj č. 9, autobus č. 58, 78, N97. Tel: 771127970 Mail: info@kluzistenabzukotu.cz Otevřeno od 1.12.2023 v čase: 8-21h.

    Odkaz: www.facebook.com/groups/1373279269983962

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Muzeum loutek

    Muzeum loutek, Divadlo Radost , Cejl 29, Brno . Otevřeno: ÚT-PÁ 8:00 – 18:00 ,SO-NE, svátky 9:00 – 18:00 . Vstupné: dítě (student, důchodce, ZTP) 30,- Kč , dospělí 50,- Kč , rodinné vstupné 2 dospělí + 1-3 děti pouze muzeum 100,- Kč .

    Odkaz: www.divadlo-radost.cz/muzeum-loutek.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Divadlo Radost

    Bratislavská 32, Brno, nedělní pohádky pro nejmenší (většinou od 3 nebo 4 let)

    Odkaz: www.divadlo-radost.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Divadlo Polárka

    Tučkova 34 ,Brno , divadelní představení pro děti od 3 let i pro starší děti a mládež

    Odkaz: www.divadlopolarka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Divadelní studio V

    Veveří 133 , Brno

    Odkaz: www.divadlov.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hospůdka pod Novým hradem (mezi Adamovem a Blanskem)

    chov oslů, houpačky a minipískoviště. Je to asi 1,5 -2 km za Adamovem na turistické cestě směr Nový hrad, Blansko.

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kluziste Vodova

    Vodova 108, Brno - Kralovo Pole, tel.: +420 515 800 518 . Provozni doba kluziste: Pracovni dny: 15:30 - 17:30, 18:30 - 20:30. Vikendy, svatky a prazdniny: 9:00 - 12:00, 13:00 - 16:00, 17:00 - 20:00 .

    Odkaz: kluzistevodova.starez.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kluziště Za Lužánkami

    V místě slavného hokejového stadionu se dnes nachází ledová plocha s rozměry 40 x 28 metrů včetně potřebného zázemí. Bruslení na kluzišti za Lužánkami je již téměř 15 let určeno zejména pro bruslení veřejnosti, ve vyhrazených časech je však možné si jej pronajmout pro školní výuku nebo jako hřiště pro hobby hokej. Bruslení pro veřejnost: 9:00–11:00 | 12:00–14:00 | 15:00–17:00 | 18:00–20:00.
    Základní Vstupné: 120 Kč /96 Kč (při použití čipu)
    Děti do 5 let včetně zdarma
    Děti 6-14 let včetně 70 Kč /56 Kč(při použití čipu)
    Senioři od 65 let včetně 70 Kč /56 Kč*

    Odkaz: www.bruslenizaluzankami.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kluziště na Moraváku

    Brno, Moravské náměstí V parku vedle vyhlídkového kola. Pokud počasí dovolí, je provoz plánován až do konce února 2024. Brusle, pomůcky pro nejmenší děti a začátečníky je možné zapůjčit na místě.
    Provozní doba kluziště:
    po–ne (podle počasí)
    I. BLOK 10:00 – 12:00 h
    II. BLOK 13:00 – 15:00 h
    III. BLOK 16:00 – 18:00 h
    IV. BLOK 19:00 – 21:00 h
    Provozní doba během vánočních svátků a Silvestra: 24. 12. | 10:00 – 14:00 h (nonstop bez údržbových přestávek), 25. 12. | zavřeno, 26. 12. | běžný provoz, 31. 12. | běžný provoz + poslední blok prodloužen do 22:00 h. 1. 1. 2024 – Nový rok bude zavřeno.

    Odkaz: www.kravihora-brno.cz/kluziste-na-moravaku

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hokejova hala deti a mladeze

    Stredni 595 / 26, Brno - Ponava,602 00, tel./fax: +420 549 439 283, terminy verejneho brusleni byvaji uvedeny na strankach haly.

    Odkaz: www.sportcentrumluzanky.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kluziště Ice Arena Olympia

    Otevřeno od 5 .12.Provozní doba: Pondělí - Pátek 09 - 12 hod. rezervace školy, 13 - 15 hod. veřejné bruslení, 16 - 18 hod. veřejné bruslení, 19 - 22 hod. veřejné bruslení, sobota - neděle 09 - 12 hod. veřejné bruslení, 13 - 15 hod. veřejné bruslení, 16 - 18 hod. veřejné bruslení, 19 - 22 hod. veřejné bruslení. Cena vstupného: Děti: 30 Kč, dospělí: 50 Kč,rodinné vstupné: 100 Kč,půjčovné bruslí: 30 Kč.

    Odkaz: www.olympia-centrum.cz/zabava/kluziste/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jezdecký areál Podskalní mlýn

    Podskalní mlýn, Ostopovice 68, Brno. Areál „Podskalní mlýn“ se nachází na západním okraji Brna – Ostopovicích, 1km od hlavní silnice. Rozprostírá se v malebném údolí, kterým protéká Troubský potok. Je umístěn přímo u lesa, kterým začíná Přírodní park Bobrava. Nabízíme výuku jízdy a svezení na poníku nebo středně velkém koni. Výuka jízdy probíhá individuálně, lekce jsou stanoveny po domluvě. Svezení dětí lze i ve skupině, maximálně však tři děti v jedné hodině. Naši koníci jsou velice hodní a vhodní k výuce dětí. Jde o kvalitní výuku s kvalifikovaným cvičitelem. Děti se také učí jak se o koně postarat, jak jej vyčistit, nasedlat a připravit k lekci ježdění. Škaredé počasí není žádnou překážkou, lekce mohou probíhat v kryté a osvětlené hale, tudíž trénujeme i v zimě. Stylová restaurace se nachází v jezdeckém areálu„Podskalní mlýn“ s výhledem na trénující koníky nebo relaxující koně ve výběhu.

    Odkaz: www.podskalnimlyn.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • HOKEJOVÁ HALA ÚVOZ

    Úvoz 55, Brno, tel.: 724 337 661

    Odkaz: www.kravihora-brno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Ohrada s divokými prasaty mezi Kohoutovicemi a Žebětínem

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3.5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Měnínská brána - Muzeum hraček

    Měnínská 7, Brno, otevírací doba: pondělí – neděle 10 – 18 hodin , stálá expozice historických hraček ze sbírky Milady Kollárové

    Odkaz: www.spilberk.cz/index.php?pg=zobraz&co=muzeum-hracek

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Bukovanský mlýn, Bukovany u Kyjova

    sice je tam malá expozice muzea slovácké vesnice a nádherná vyhlídka do okolí, ale to povedené dětské hřiště stejně bude naše děti zajímat asi nejvíc.Otevírací doba: Sobota-neděle 10-19 hod.

    Odkaz: www.bukovansky-mlyn.cz/mlyn

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Sportland Babylon, Strážovice u Kyjova

    dětský koutek a atrakce (prolézačky, trampolíny, pískoviště)

    Odkaz: www.sportlandbabylon.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský koutek Time out, Avion Shopping Park

    nabízí v Po-Pá mezi 10 a 13 hodinou vstup dětem 0-3 roky v doprovodu rodičů

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský koutek v Olympii v 1. patře (do 3 let)

    pod dohledem rodičů

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Sportcentrum Ivanovice

    Nedělní hraní před obědem - program pro děti (předškolní a školní tuším) od 9:30 do 11:30

    Odkaz: www.sportcentrum-ivanovice.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena