Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Kam na dovolenou?

Nalezené podkategorie:

Městské části:

Odkazy v kategorii Kam na dovolenou?

  • Nově postavená chalupa Jůlinčino údolí u Rokytnice v Orlických horách

    Nově postavená chalupa Jůlinčino údolí se nachází cca 1,5 km od Rokytnice v Orlických horách na úplné samotě. Ubytování až pro 20 osob. Nabízíme skvělé ubytování pro rodiny s dětmi, party přátel i firemní akce. Chalupa je vybavena dětskou hernou s tobogánem z podkroví, když děti vstanou rovnou se sklouznou do herny. Zahrada nabízí také plno zábavy pro děti, prolézačky, skluzavka, atd. Ubytování na chalupě: Chalupa nabízí ubytování ve 4 ložnicích pro celkem až 20 osob. Ložnice a pokoje: dva čtyřlůžkové, dva třílůžkové, pokoje jsou mezonetového typu, ve zvýšeném podkroví se vyspí komfortně další osoby. Dostatečná kapacita plně vybavené kuchyně ( trouba, mikrovlnná trouba, 2ks lednice, myčka, var. konvice, toustovač atd. dostatek nádobí) nabízí komfort při vaření, bezpečnost zaručuje indukční systém varné desky. Sociální zařízení: celkem 3 koupelny, v přízemí sprchový kout s vanou a WC, podkroví dále dvě koupelny se sprch. koutem a WC. Vytápění: Krb s teplovodním výměníkem, v celém přízemí podlahové topení, v podkroví radiátory. Pro nejmenší máme k dispozici k zapůjčení dětské postýlky, jídelní židličky a další. U chalupy je dále lyžárna - kolárna. Celá chalupa a zahrada jsou pokryty wifi signálem. Doprava, parkování: parkování u chalupy s dostatečnou kapacitou. Pronajímáme celoročně, více na našich www stránkách. TĚŠÍME SE NA VÁS! Další informace na: Tel.: 777 230 144

    Odkaz: www.julincino-udoli.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Relaxační Gravid Yoga víkend - Třídenní balzám pro nastávající maminky - 6.- 8.4. 2018

    Jóga pro rovnováhu těla v těhotenství - jógová filosofie pro klidnou mysl a práci s emocemi,naladění se na děťátko - aromaterapie - relaxační aroma masáže - sdílení zkušeností, ozdravné a léčivé mudry a mantry - zvuková terapie jogínskou hudbou a tibetskou mísou, knihovnička jógy, těhotenství, porodu, prenatální a dětské psychologie a rodičovství, výborná kuchyně s plnou penzí - ubytování v krásné, nové dřevostavbě uprostřed lesa, beseda s porodní asistentkou o pozitivním přínosu ženské podpory u porodu,naprosté soukromí, klid - váš čas být chvíli samy pro sebe tady a teď.

    Webhttp://gravidyoga.cz/

    Cena: 3,900,- Kč

    Odkaz: gravidyoga.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Chalupa Stachy, Šumava

    Prožijte nezapomenutelnou a příjemnou dovolenou s rodinou, dětmi a přáteli přímo v srdci Šumavy. Naše nově postavená chalupa ve Stachách na Šumavě nabízí absolutní soukromí a vše, co potřebujete Vaši dovolenou. Pokud chcete strávit rodinnou dovolenou, tak jsme pro vás ideální volba. Chalupa se nachází ve Stachách, přímo v nádherném prostředí šumavské přírody. Dovolenou u nás si užijete. Chatu využívají rodiny a zejména rodiny s dětmi. U nás najdete bezpečný kout, kde se o děti nemusíte bát a máte je stále v dohledu. V dosahu jsou všechny přírodní atrakce a zajímavosti Šumavy. Když náš prvorozený syn trochu povyrostl a my se jako rodiče probudili z prvotního šoku jsme se začali koukat kam vyrazit na výlety s přáteli a jejich dětmi. Zjistili jsme, že najít ubytování pro partu rodičů s dětmi v batolecím věku není jen tak. Chtěli jsme místo, kde bude pro naše děti natolik bezpečno, abychom jim nemuseli být neustále za zadečkem. Kde si budeme moci uvařit, protože na stravování jsme byli zejména v období do dvou let náročnější. Místo, kde budeme mít oddělenou spací a zábavní vnitřní zónu, kde budeme mít soukromí a kde bude oplocená zahrada. To abychom nemuseli trnout, že nám děcka sjedou na motorce do silnice, vyběhnou kamsi a tak podobně. Rodiče vědí…. Takové místo se moc špatně hledalo. Tak jsme se rozhodli, že jej vytvoříme sami! Postavili jsme chalupu. Takovou, na kterou sami s naším dítětem a přáteli s dětmi jezdíme. Vybavili jsme ji tak, jak jsme ji chtěli vybavit pro vlastní pohodový pobyt. Naši přátelé mají děti různých věkových kategorií a tak jsme mysleli na miminka, batolata, předškoláky, školáky i puberťáky. Chalupa se nachází přímo v nádherném prostředí šumavské přírody. Toužíte-li po pohodové dovolené, tak tady pro ni máte perfektní místo.

    Odkaz: www.sumava-dovolena.eu/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Fit & Wellness pobyt Jaro 2018 – Plavaní kojenců v bazénu s mořskou vodou - 14.3. -18.3.

    Pětidenní pobyt pro rodiče s děti s lekcemi plavání a cvičení | 4 noci ve 3* hotelu + 16 vedených lekcí pro rodiče a děti.
    Termín pro Jaro 2018: od 14.3.2018 do 18.3.2018 ( Středa až Neděle )
    Čeká vás:

    • plavání KOJENCŮ i starších DĚTÍ v bazénu s mořskou vodou
    • vývojové cvičení pro děti – Bobath koncept
    • pro DOSPĚLÉ kompenzační a relaxační cvičení na míči (Gym-ball pilates)
    • latino-dance, výuka společenských tanců.
    Díky naší metodice rozvoje psychomotoriky dětí a ideálním podmínkám v hotelu, třetí den výuky většina dětí zvládne bezpečný pobyt pod vodou.
    Cena celkem za pobyt: 4 840,- Kč. Cena za pobyt se rozumí cena za PROGRAM a UBYTOVÁNÍ se snídaní pro matku + dítě do 4 let na samostatném pokoji, včetně DPH.

    Odkaz: www.studiobianca.cz/fit-wellness-pobyt-plavani-kojencu-v-bazenu-s-morskou-vodou/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Chalupa Hedeč, Dolní Hedeč, Králíky

    Ubytování v nově zrekonstruované chalupě pro 19 osob ve 5 ložnicích. Díky podlahovému vytápění a kachlovému krbu si užijete teplo v každém ročním období. Na děti čeká herna a velká zahrada s prolézačkami, pískovištěm a trampolínou. K zapůjčení nabízíme 4 dětské postýlky, židličky a veškeré potřebné vybavení pro děti. V zimních měsících je zdarma k dispozici kompletní dětské lyžařské vybavení.

    Odkaz: www.chalupakraliky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Penzion Baurů Dvůr, Nový Dvůr (Zdíkov), Šumava

    Klidný rodinný penzion na šumavské samotě (nedaleko Zadova) uprostřed lesů a luk s uzavřeným dvorem a perfektním zázemím pro rodiny s dětmi (hřiště, pískoviště, trampolína, dětský koutek přímo v jídelně, postýlky, židličky, vanička, odsávačka atd.). Celý penzion je nekuřácký a samozřejmostí jsou i dětská menu. K dispozici jsou volně přístupné ledničky, mikrovlnné trouby a rychlovarné konvice po celý den. Tel.: 776 357 884

    Odkaz: www.baurudvur.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavecký klub Rosnička

    SVĚT WELLNESS INFINIT, Majdalenky 10, Brno-Lesná, tel.: +420 734 692 474 . Otevírací doba: Po-Pá : 8:00 -15:00 hod. Plavecký klub Rosnička vznikl současně s otevřením brněnského wellness a fitness centra společnosti INFINIT, jehož součástí je i zážitkový a relaxační bazén a parní solná lázeň s eukalyptovými esencemi. Nabízí unikátní prostředí, které splňuje nejnáročnější požadavky pro plavání dětí s rodiči a poskytuje plně přizpůsobené a vybavené prostory tak, aby plavecké kurzy byly příjemným zážitkem. Plavecký klub poskytuje kurzy plavání kojenců, batolat a dětí do předškolního věku. Kurzy probíhají v relaxačním bazénu se speciální úpravou vody a teplotou 32 a 34 °C. Jako bonus můžete využít 25 minut zdarma k návštěvě parní sauny s přísadou eukalyptové esence a mořské soli. Pro děti jsou připraveny speciální plavecké pomůcky - hadice, balonky, pásy, plavací desky a útulný dětský koutek plný hraček, kde si děti mohou po plavání odpočinout a aklimatizovat se. Kurzy vedou zkušené a milé instruktorky, které vytvářejí přátelskou atmosféru. Kromě pravidelného plavání pořádáme také letní intenzivní kurzy plavání a pobyty pro rodiny s dětmi s plaváním, cvičením, tvořením, hrou na hudební nástroje a spoustou zábavných her, soutěží a netradičních večerníčků.

    Odkaz: www.plavani-rosnicka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 17 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Chalupa KRÁLÍKY, Dolní Orlice, Orlické hory

    Děti vítány - baby friendly ubytování v novém luxusním srubu, ideálním pro rodinné dovolené nebo skupiny přátel. Kapacita 16 lůžek (4 ložnice po 4 lůžkách) + 3 dětské postýlky. Vybavení - společenská místnost s krbem a zápecím, dětský koutek, plně vybavena kuchyň, jídelní židličky, houpačky a houpací křesla, přebalovací pulty, nočníky, vanička, 2x koupelna (vana, sprchový kout), 3x WC, podlahové topení v celém objektu. Sluneční terasa, zahrada, prolízky, pískoviště, ohniště, parkoviště. Tel.: 72403971

    Odkaz: www.chalupakraliky.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 6 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Chalupa Moravský Karlov u Červené Vody

    Kontakt.: Jiří Václavík, tel: 608 742 942, info(zavináč)MoravskyKarlov.cz . Jedná se o nově postavenou a nadstandardně vybavenou chalupu s parametry nízkoenergetické stavby,pro 8-11 dospělých osob, případně 8 dospělých plus děti. Objekt chalupy se nachází ve vesnici Moravský Karlov, blízko obce Červená Voda. K dispozici máte plně vybavenou kuchyň,vlastní hřiště na volejbal, zvlášť hřiště na kroket a petanque. Vlastní parkoviště, skvělé zázemí pro děti jak vně (pískoviště, prolézačky), tak i uvnitř (dětský koutek, HERNA), systém domácího kina s velkou plazmovou televizí, počítač s internetem, WiFi po celém objektu, bezdrátový telefon, krb a samozřejmě i saunu přímo v objektu. Okolí nabízí kromě sjezdového lyžování a běžeckých tras i možnost cyklistiky, sportovního rybaření, turistiky, koupání v termálních koupalištích. Za zmínku stojí i nově postavené zahradní sezení, které je koncipováno pro téměř celoroční provoz a bude brzy kompletně doděláno.

    Odkaz: www.MoravskyKarlov.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Chalupa na Vysočině vybavená pro rodiny s dětmi

    Nízkoenergetická chalupa se nachází v menší klidné obci, na konci slepé ulice. Chalupa nabízí ubytování pro 6 osob v celkem 3 pokojích. Kuchyně je plně vybavená, mikrovlnka a lednička s 5l mrazákem a nově také myčkou. V obyváku je televize, krb. Koupelna s vyhřívanou podlahou v přízemí se sprchovým koutem, bidetem, umyvadlem a pračkou. WC v přízemí samostatné. Koupelna v patře s vanou a wc. Pro děti jsou k dispozici dvě jídelní židličky a dvě postýlky s matrací a lůžkovinami, hračky, nočníky. Okolo domu je oplocená zahrada s pískovištěm a dětským domečkem se skluzavkou a houpačkami. Po celou dobu pobytu jsou k dispozici dvě kola. V obci je tenisový kurt. Dům se nachází 300 m od lesa, do obchodu je to také 300 m. V blízkosti je také westernové městečko Šiklův mlýn, nebo strašidelný zámek v Dolní Rožínce. V zimě možnost běžkování, nejbližší sjezdovka ve Velkém Meziříčím nebo v Novém Městě na Moravě.

    Odkaz: www.e-chalupy.cz/vysocina/rekreacni-dum-orechov-ubytovani-5597.php

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hotel Kamzík, Karlov pod Pradědem, Jeseníky

    Přemýšlíte, kam na letní dovolenou s dětmi v Česku? Hotel Kamzík vám nabízí ubytování v Karlově pod Pradědem v prostředí moravských hor s širokým volnočasovým vyžitím. Součástí venkovního areálu je lanové centrum pro děti i dospělé i dětské hřiště. Workout hřiště je správné místo, kde si vyzkoušíte cvičení vlastní vahou těla. Sportovní zázemí dále čítá: posilovnu, tenisové a badmintonové kurty, vybavení pro stolní tenis, velkou tělocvičnu se sportovními pomůckami, bowlingovou dráhu, a v neposlední řadě plavecký bazén. Hned vedle bazénu najdete volně přístupný whirpool. Pokud přece jen počasí zazlobí, přijde vám vhod dětská herna, kterou využijete zejména na dovolené s menšími dětmi.

    Odkaz: www.hotelkamzik.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Filiánek, z.s.

    Nabízí pro děti Baletní školu Filiánek, Baletní školku Filiánek, příměstské tábory, výukové programy pro mateřské školy, vzdělávací kurzy pro dospělé i programy pro seniory. Najdete nás na Antonínská ul 18 v Brně. http://www.filianek.cz , http://www.skolka-filianek.cz, http://www.balet-filianek.cz

    Odkaz: www.filianek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • MAJDA AGENCY – POHYBOVÉ STUDIO

    Gorkého 8, Brno. e-mail: sarka(zavináč)majda–agency.cz , tel. : 543 240 222, 543 247 345. Pohybové studio s více než 15-ti letou tradicí nabízí příjemné prostory 3 cvičebních sálů v blízkosti centra města s bohatou nabídkou pro pro maminky i táty s dětmi. V letních měsících je k dispozici zahradní atrium pro venkovní pohybové aktivity , pro maminky ( táty) s dětmi je připraveno bezplatné parkování v prostorách pohybového studia ! Nabídka aktivit pro rodiče s dětmi : 1) kurzy gravidjógy pro nastávající maminky , 2) dopolední cvičení power yogy a pilates pro mámy + mimi ( cvičení probíhá společně s dětmi v sále) , 3) dopolední kurzy power yogy pro maminky ( táty) se zajištěným hlídáním dětí chůvičkou , které probíhá ve vedlejší dětské herně, 4) kurzy dětské jógy – společné pro maminky a děti již od 1 roku , Happy jóga pro děti již od 3 let , DANCE + JÓGA SMILE pro děti od 6 let , 5) souběžně probíhající odpolední kurzy dětské jógy a kurzy Power yogy pro mámy (táty) – rodiče mohou čas čekání na dítě strávit cvičením ! , 6) příměstské tábory v Brně s jógou , pohybovými aktivitami, tenisem , taneční průpravou i angličtinou pro děti ve věku 5 – 12 let , 7) víkendové i týdenní pobytové cvičební programy pro maminky ( táty) + speciální samostatný program pro děti - Jeseníky, Vysočina . !!! Těšíme se na všechny malé i velké !!!

    Odkaz: www.majda-agency.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Cvičeníčko

    Prázdninový pobyt se sportovním programem (Cvičeníčko - veselé cvičení pro děti, aerobik pro maminky, sportovně turistický program pro všechny) pro rodiče (prarodiče) s dětmi v krásném penzionu s krytým bazénem „U tří volů“. Termín: 24. – 30.7.2011 . Ceny na stránkách Cvičeníčka pod tábor 2011. Každý den s Vámi Vaše děti prožijí dobrodružství naší celotáborové hry, najdete nové přátele a Vaše děti kamarády.

    Odkaz: cvicenicko.gymnet.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Filia klub

    Dovolená s plaváním dětí od 6 měsíců

    Odkaz: www.filia.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Rodinné centrum MaTáTa

    Horácké nám. 12, Brno-Řečkovice Nabízíme pravidelný dopolední program v krásné prostorné herně, cvičení pro děti již od 3 měsíců, orientální tance pro maminky, předporodní kurzy, cvičení pro těhotné a maminky po porodu, vzdělávací semináře pro rodiče, odpolední kroužky pro děti. Prázdninový provoz! Podrobnější informace získáte na webových stránkách nebo na tel: 605 243 249

    Odkaz: www.matata.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum pro rodinu a sociální péči Brno

    nabízí pobyty pro rodiče s děttmi, pro prarodiče s vnoučaty a pro maminky (ovdovělé, rozvedené, svobodné i samostatně vychovávají své děti) panerai replica s dětmi

    abelevatorshoes.com

    Odkaz: www.crsp.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hotel Bystré, Na podkově 84, Bystré u Poličky

    dvou a třílůžkové pokoje se sociálním zařízením, v hotelu je bazén s mořskou vodou, na dvorku pískoviště

    Odkaz: www.napodkove.hotel-cz.com.

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Penzion na Vysočině, Hartmanice 8, (u Bystrého u Poličky)

    ubytování v dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlek. Všechny pokoje jsou včetně sociálního zařízení a TV. Parkování v areálu penzionu zdarma. Termální bazén s mořskou vodou, venkovní bazén a dětské brouzdaliště, prolézačky, houpačky, pískoviště.Kontakt: Tel./Fax: 461 742 108 Mobil: 736 177 256.

    Odkaz: www.navysocine.penzion.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Penzion Monika, Svojanov

    2-4 lůžkové pokoje se sociálním zařízením, někdy mají dva pokoje společné sociální zařízení, možnost zapůjčení dětské postýlky, dětská jídelní židlička k dispozici, pískoviště u hotelu, v jídelně k dispozici hračky tel. 461 744 116, 775 702 441

    Odkaz: www.hotelmonika.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agrocentrum Ohrada, Vísky u Letovic

    2-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, možnost zapůjčení postýlky, venkovní dětský koutek se skluzavkou a houpačkami, možnost ježdění na koni, vození děti od 2 let na koni, tel.605 298 420, 516 475 830

    Odkaz: www.ohrada.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Rekreační areál Ondrášův dvůr,Bílá-Mezivodí (Beskydy)

    ubytování ve dvoupodlažních nově zrekonstruovaných chatách s vlastním sociálním zařízením, TV a elektrickými přímotopy

    Odkaz: www.ondrasuvdvur.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Penzión Holenský dvůr, Ratiboř 52, okr. Jindřichův Hradec

    ubytovaní pro rodiny s dětmi, Ratiboř č.p. 52, okr. Jindřichův Hradec, Tel.: +420 384 382 376, penzion je vybaven zázemím pro rodiny s malými dětmi v podobě kuchyňky, pokojů s postýlkou a vaničkou, dětským koutkem ve dvoraně.

    Odkaz: www.holenskydvur.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Aparthotel Šumava 2000, Kašperské Hory, Šumava

    Náměstí 8, Kašperské Hory, Šumava, e-mail: info(zavináč)sumava2000.cz,telefon: 379 738 340. Na historickém náměstí malého horského městečka Kašperské Hory, ale přitom v přímém kontaktu s krásnou okolní přírodou, je Vám k dispozici rodinný 4* Aparthotel Šumava 2000. Služby pro rodiny s dětmi: vybavení pro děti ZDARMA, ubytování pro děti do 10 let ZDARMA, NOVÁ dětská herna v hotelu, oplocená zahrada (pískoviště, trampolína a spousta hraček), hlídání dětí (i miminek), programy pro děti od 3 let, programy pro rodiče s dětmi, rodinné pobyty a akce.

    Odkaz: www.sumava2000.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětský penzión Permoník, Malá Úpa, Krkonoše

    pokoje se sociální zařízením, možnost zapůjčení postýlky, jídelní stoličky k dispozici, je přítomna i dětská herna. Více informací naleznete na webu, tel. 603 264 422, 499 828 076

    Odkaz: www.permonik.eu

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Chata Sněženka, Dolní Malá Úpa, Krkonoše

    2-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, dětský koutek, zapůjčení nočníků, postýlek, dětských židliček na krmení (v omezeném počtu), malé dětské hřiště (pískoviště, houpačka,prolézačky, ...), tel. 491 110 144, 777 571 575

    Odkaz: www.snezenka.com/sluzby.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Apartmány Maxi, Strážný, Krkonoše

    1 x dvoulůžkový a 2 x čtyřlůžkový pokoj, možnost zapůjčení dětské postýlky, dětské hřiště v blízkosti, k dispozici různé venkovní i vnitřní hračky i hry - viz web www.apartmaxi.com, tel. 606 264 508

    Odkaz: www.apartmaxi.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Penzión Uko, Bedřichov u Jablonce nad Nisou

    typy pokojů: Studio, apartmán, 2-lůžkový,3-lůžkový, 4-lůžkový pokoj. Vybavení pro děti: Na zahradě penzionu dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami a skluzavkami, ve společenské místnosti je k dispozici koš s hračkami, dětskými knížkami, deskové hry a DVD s pohádkami,k zapůjčení dětská postýlka, dětské židličky, snídaně formou švédských stolů - vhodné pro děti od 2 let, po zbytek dne lze využívat kuchňku. Kontakt- objednávky : ing. Olga Vojtíšková, tel.: +420 482 732 187,mob.: +420 602 438 579,

    Odkaz: www.uko.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Hotel Peklo, Josefův důl v Jizerských horách

    k dispozici jsou dětské židličky, lze zajistit vaničku, přebalovací pult, postýlku, pro děti je volně přístupná herna s hračkami, velké dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami a skluzavkou, dětské mini hřiště s pískovištěm, malou klouzačkou a domečkem

    Odkaz: www.hotelpeklo.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Penzión U řeky, Karlovice, Jeseníky

    2 třílůžkové pokoje, 1 čtyřlůžkový pokoj s koupelnou a WC, možnost zapůjčení dětské postýlky, bezbariérový přístup, velká prostorná zahrada s houpačkami, kolotočem, pískovištěm, skluzavkou, trampolínou, kontakt:PENSION U ŘEKY, Darja a Libor Pavézkovi,793 23 Karlovice 209,Tel.: 00420 554 744 115, Mobil: 606 225 081

    Odkaz: www.pensionureky.wbs.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Wellness hotel Maxant, Frymburk, Šumava

    Nabízí mj. 6 rodinných apatmá se 2 ložnicemi, zapůječní dětské postýlky. V hotelu je nekuřácká resturace s velkým výběrem dětských jídel, nabízí přihřátí přineseného dětského jídla. K dispozici jsou dětské židličky, stoleček na malování i herní koutek v zimní zahradě. V hotelu je bazén.

    Odkaz: www.hotelmaxant.cz/cz_rodice.htm

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Horský hotel Bára, Benecko, Krkonoše

    rodinný hotel nabízí nekuřáckou resturaci, dětský koutek. Nechybí dětské jídelní židličky, postýlky, koutek na malování, pískoviště trampolína či venkovní bazén. Na jídelním lístku nechybí dětská jídla.

    Odkaz: www.hotelbara.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Pension Rut, Staré Splavy, Máchovo jezero

    V pensionu je herna pro děti, u peniosnu je venkovní pískoviště se skluzavkou a houpačkou.

    Odkaz: www.pensionrut.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Rajská bouda, úpatí Lysé hory, Beskydy

    Hotel má nekuřáckou restauraci a velký koutek s hračkami pro děti (tabule, kuchyňka, kostky, bazén s kuličkami, dětské hry). Děti do 5 let neplatí.

    Odkaz: www.rajskabouda.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Sporthotel Zátoň u Českého Krumlova, jižní Čechy

    Děti do deseti let mají ubytování zdarma. Kromě toho je tu pro ně připraven pestrý program, hrací koutek, dětské menu s dětským dezertem. Hostům je k dispozici vnitřní bazén se slanou vodou.

    Odkaz: www.sporthotel-zaton.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Zámecký mlýn, Lomnice u Tišnova (u Brna)

    Pension nabízí venkovní dětské hřiště, možnost hlídání dětí, v nabídce restaurace jsou i biopříkrmy, kašičky a zdravé mlsání.

    Odkaz: www.novy-svet.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Vinický dvůr, Výnězda, Novohradské hory

    Rodinný pension (vede ho manželský pár se 4 dětmi) na statku, nabízí domácí stravu , na nádvoří pensionu je pískoviště, skluzavka, mělký bazén.

    Odkaz: www.andrs.cz/vinickydvur

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Penzion U Novotných, Špindlerův Mlýn, Krkonoše

    U NOVOTNÝCH najdete v klidnější části Špindlerova Mlýna na Labské (2,5km od centra města). Nacházíme se ve výšce 800 m.n.m. Turistické cesty, cyklotrasy i běžkařské tratě jsou přímo u chalupy. K dispozici jsou dětské postýlky, dětské židličky, na chodbě malá společná kuchyňka, venkovní dětské hřiště (houpačka , skluzavka, pískoviště), lze zapůjčit stolní hry , karty i hračky pro malé děti.

    Odkaz: www.unovotnych24.cz/cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • CK Špuntík

    cestovní kancelář pro děti i celou rodinu, organizují pobyty pro rodiče s dětmi, pro matky s dětmi v Čechách či na Moravě. Kontakt: Dáša Žďárková, Sladová 12, Brno, 602 00, tel.543 217 314, 739 573 598

    Odkaz: www.ckspuntik.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena