Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Pro nastávající rodiče > Cvičení v těhotenství

Městské části:

Odkazy v kategorii Cvičení v těhotenství

  • Gravid yoga a poporodní terapie

    Lekcemi Vás provede zkušená certifikovaná lektorka Gravid yogy Jana Dvorská, která ráda předává ostatním co má sama na sobě vyzkoušeno a v čem se utvrdila během letité praxe s mnoha ostatními klientkami. Klidné, zdravé miminko a radost maminky je nejhezčí odměnou každé těhotné ženy po příchodu děťátka na svět. To nejdůležitější se však pro miminko odehrává již v prenatálním období, proto je přínosné naučit se relaxovat, správně dýchat, porozumět svému tělu i miminku již v období těhotenství. Gravid yogu i poporodní terapii doprovází v mém podání aromaterapie, která blahodárně působí nejen na emoce ženy, ale i miminka. Na lekce je nutné si předem rezervovat místo mailem či telefonicky. Aktuálně probíhající lekce i kontakt naleznete na www.pure4you.cz

    Odkaz: www.pure4you.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Relaxační Gravid Yoga víkend - Třídenní balzám pro nastávající maminky - 6.- 8.4. 2018

    Jóga pro rovnováhu těla v těhotenství - jógová filosofie pro klidnou mysl a práci s emocemi,naladění se na děťátko - aromaterapie - relaxační aroma masáže - sdílení zkušeností, ozdravné a léčivé mudry a mantry - zvuková terapie jogínskou hudbou a tibetskou mísou, knihovnička jógy, těhotenství, porodu, prenatální a dětské psychologie a rodičovství, výborná kuchyně s plnou penzí - ubytování v krásné, nové dřevostavbě uprostřed lesa, beseda s porodní asistentkou o pozitivním přínosu ženské podpory u porodu,naprosté soukromí, klid - váš čas být chvíli samy pro sebe tady a teď.

    Webhttp://gravidyoga.cz/

    Cena: 3,900,- Kč

    Odkaz: gravidyoga.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • LUZANKY - stredisko volneho casu, pracoviste LATA , Brno -Zabovresky

    LUZANKY - stredisko volneho casu, pracoviste LATA - Plovdivska 8, Brno - Zabovresky, tel: 602 751 385 - Bc. Ivana Frankova. Cviceni na velkych micich, s overbally, posilovani a protahovani vhodnych svalovych skupin. Nacvik dychani a cviceni panevniho dna. Soucasti lekce je i relaxace. Cviceni doporucujeme od 2. trimestru do 36. tydne. TERMIN: Pondeli 17-18 hod. CENA: 100 Kc / 1 lekce. LEKTORKA: fyzioterapeutka Mgr. Anna Zdarsova(zdarsovaanna(zavinac)gmail.com)

    Odkaz: lata.luzanky.cz/Akce/61857/Cviceni-pro-tehotne-od-6-1-2020

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Poradenství a fyzioterapie pro ženy a děti

    V příjemném a klidném prostředí v centru města nabízím individuální fyzioterapii a poradenství v oblasti volby pohybu pro děti a ženy (též pro těhotné a ženy po porodu). Věnuji se cvičení pánevního dna (relaxace/posílení), po zjištění příčiny navrhuji řešení potíží s bolestmi zad a pohybového aparátu v těhotenství, po porodu (včetně rozestupu břišních svalů) i mimo tato období. Kromě toho se specializuji na řešení neplodnosti páru neinvazivními metodami (nejen metodou Ludmily Mojžíšové). Pro děti nabízím návrh cvičení při vadném držení těla či plochých nohou, při sportovní zátěži navrhuji kompenzační cvičení na míru a učím rodiče jak masírovat své miminko již od narození (individuální či skupinovou formou). Těším se Vás! Kontakt: Mgr. Pavla Zachová, telefon: 774 502 466, web: www.fyziofemina.cz, www.fyziojunior.cz

    Odkaz: www.fyziofemina.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Studio Jóga Eva - jóga pro těhotné, poporodní cvičení pro maminky a miminka a jóga pro maminky s dětmi

    Studio Jóga Eva nabízí KURZY JÓGY PRO TĚHOTNÉ, POPORODNÍ CVIČENÍ PRO MAMINKY A MIMINKA a JÓGU PRO MAMINKY S DĚTMI v zrcadlovém sále KC Semilasso (Palackého třída 126, Brno-Královo Pole). Kurzy probíhají každé úterý dopoledne i večer. Lekce vede Eva Hrdličková, lektorka jógy a dvojnásobná maminka. Studio dále pořádá semináře zaměřené na jógu a cvičení v těhotenství a po porodu. Další aktivity: skupinové lekce jemně dynamické jógy, individuální lekce jógy, víkendové pobyty s jógou. Kontakt: Eva Hrdličková - 608 050449, efilipkova(zavináč)seznam.cz, www.facebook.com/jogaeva

    Odkaz: www.jogaeva.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum pro těhotné a rodinu Majka

    Hybešova 8, Brno. Pokud chcete zůstat v kondici, cítit se připravená a dobře naladěná, rádi Vám na našem cvičení pro těhotné budeme ku pomoci. Nemusíte se bát, že budou cviky pro Vás moc obtížné. Respektujeme individualitu každé ženy a jsme připraveni přizpůsobit cvičení ženám v různých stádiích těhotenství a naplnit tak představy každé z vás.

    Odkaz: www.majka-kurzy.cz/cviceni-pro-tehotne/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.33/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Cvičení pro těhotné ve Fyzio Balance a v Boby centru

    Lekce jsou vhodné pro všechny nastávající maminky, které se chtějí udržet kondici během těhotenství. Lekce jsou vedeny fyzioterapeutkou, jsou vhodné jako prevence bolestí zad, kyčelních kloubů, poporodní inkontinence. Zaměřujeme se na posílení a protažení celého těla, nácvik správného dýchání a držení těla. Využíváme rehabilitačních cviků, a gravidjógy cviční probíhá podle zásad konceptu Spiraldynamic®.

    Odkaz: www.fbbrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • namOMent

    Údolní 16, 602 00 BRNO – střed, kontakt: Lucie Chlubná, tel.: +420 604 506 082, e-mail: namoment@namoment.cz . Nabízí dopolední hernu pro děti, jógu pro těhotné, jógu pro maminky s dětmi v sále, individuální lekce pro 1-3 osoby (cvičení pro děti, cvičení pro těhotné, cvičení pro maminky s dětmi v sále, cvičení po porodu, kompenzační cvičení), konverzační angličtinu v přítomnosti dětí do 3 let. Herna je otevřena každý všední den 9.00 – 12.00. Součástí dětské dopolední herny v PO,ÚT,ČT je Jóga a Pilates pro maminky s dětmi v sále a ve středu konverzační angličtina pro maminky všech pokročilostí . Lekce probíhají také za přítomností dětí do 3 let . Nabízíme i zajímavé akce jako Muzikohrátky,Baby masáže, Terapie něhou apod. Chcete si u nás zarelaxovat při klasické masáži a nemáte nikoho na hlídání dětí? domluvte se 2 kamarádky na masáž a pohlídejte si navzájem děti u nás v herně .

    Odkaz: www.namoment.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 16 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Viktorie Sieczková

    Viktorie Sieczková nabízí individuální i skupinovou přípravu k porodu, doprovod u porodu, cvičení v těhotenství, plavání pro těhotné, cvičení po porodu, cvičení kojenců i batolat, masáže těhotných, kurzy baby masáží, cvičení SM systému (i v těhotenství a po porodu), cvičení a terapii dle Mojžíšové, míčkování, dále pomoc při kojení a v období šestinedělí. tel. 774300773.

    Odkaz: viktoriesieczkova.cz/kurzy/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.5/5) - hodnoceno 14 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • MAJDA AGENCY – POHYBOVÉ STUDIO

    Gorkého 8, Brno. e-mail: sarka(zavináč)majda–agency.cz , tel. : 543 240 222, 543 247 345. Pohybové studio s více než 15-ti letou tradicí nabízí příjemné prostory 3 cvičebních sálů v blízkosti centra města s bohatou nabídkou pro pro maminky i táty s dětmi. V letních měsících je k dispozici zahradní atrium pro venkovní pohybové aktivity , pro maminky ( táty) s dětmi je připraveno bezplatné parkování v prostorách pohybového studia ! Nabídka aktivit pro rodiče s dětmi : 1) kurzy gravidjógy pro nastávající maminky , 2) dopolední cvičení power yogy a pilates pro mámy + mimi ( cvičení probíhá společně s dětmi v sále) , 3) dopolední kurzy power yogy pro maminky ( táty) se zajištěným hlídáním dětí chůvičkou , které probíhá ve vedlejší dětské herně, 4) kurzy dětské jógy – společné pro maminky a děti již od 1 roku , Happy jóga pro děti již od 3 let , DANCE + JÓGA SMILE pro děti od 6 let , 5) souběžně probíhající odpolední kurzy dětské jógy a kurzy Power yogy pro mámy (táty) – rodiče mohou čas čekání na dítě strávit cvičením ! , 6) příměstské tábory v Brně s jógou , pohybovými aktivitami, tenisem , taneční průpravou i angličtinou pro děti ve věku 5 – 12 let , 7) víkendové i týdenní pobytové cvičební programy pro maminky ( táty) + speciální samostatný program pro děti - Jeseníky, Vysočina . !!! Těšíme se na všechny malé i velké !!!

    Odkaz: www.majda-agency.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Porodní asistentka Jarmila Kovaříková

    Úvoz 80 , Brno , tf. 608 767 639.Cvičení pro těhotné probíhá pod vedením zkušené fyzioterapeutky. Pomůže Vám zůstat v kondici a optimálním zdravotním stavu v době celého těhotenství a tím vytvoří předpoklady pro zdárný vývoj plodu. Současně Vás připraví k porodu, aby byl jeho průběh co nejlepší a zbytečně nevyčerpal Vás ani Vaše dítě. Cvičíme 1x týdně v průběhu celého těhotenství ve skupinkách maximálně 12 žen v přibližně stejném stadiu těhotenství. Noste si s sebou do cvičení vlastní ručník!
    Cvičení ve vodě vám pomůže zůstat v kondici počas celého těhotenství. Je velmi vhodné až do konce těhotenství, jestliže nemáte žádné specifické potíže (jako např. záněty, ekzémy). Cvičíme 1x týdně v průběhu celého těhotenství. Teplota vody v bazénu 26 - 28°C. Voda obsahuje jen malé množství chlóru a je pravidelně kontrolována hygienikem.

    Odkaz: jarmilakovarikova.webnode.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum Devítka Brno

    nabízí kompletní předporodní přípravu, cvičení pro těhotné, laktační poradenství, přípravu partnera k porodu, návštěvu duly, poradnu v šestinedělí, cvičení po porodu, cvičení na posílení pánevního dna, baby masáže, cvičení pro miminka, cvičení pro děti do 4 let, hudební, výtvarné a pohybové zaměření a tzv. Kočárkování - hit v Brně - cvičení venku, miminko máte s sebou v kočárku. Kontakt:Údolní 5, Brno, telefon: 776 141 060

    Odkaz: www.devitkabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.33/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum pro rodinu a sociální péči (CRSP)

    Josefská 1, Brno - kontakt: Dana Chaloupková, tf. 542 217 464, e-mail:dana.chaloupkova@centrum.cz

    Odkaz: www.crsp.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum naděje a pomoci (CENAP)

    Vodní 13, Brno-střed, kurz je zdarma od ledna 2009 po následující tři roky díky tomu, že CENAP je částečně financován ze sociálních fondů EU

    Odkaz: www.cenap.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Rodinné centrum MaTáTa

    Horácké nám. 12, Brno-Řečkovice Nabízíme pravidelný dopolední program v krásné prostorné herně, cvičení pro děti již od 3 měsíců, orientální tance pro maminky, předporodní kurzy, cvičení pro těhotné a maminky po porodu, vzdělávací semináře pro rodiče, odpolední kroužky pro děti. Prázdninový provoz! Podrobnější informace získáte na webových stránkách nebo na tel: 605 243 249

    Odkaz: www.matata.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jarmila Kovaříková - porodní asistentka

    koná se v klubovně YMCy, Kounicova 3, Brno, tf. 608 767 639,e-mail:info@jarmila.com

    Odkaz: http://www.jarmila.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3.2/5) - hodnoceno 5 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mamicentrum - centrum porodních asistentek

    Předporodní kurzy, Předporodní kurzy pro ženy, které už rodily, Cvičení v těhotenství, Těhotenská poradna, Masáže těhotných, Doprovod k porodu - první část porodu doma, Komplexní péče porodní asistentky v těhotenství, při porodu a po porodu, laktační poradkyně, kontaktní osoba: Ladislava Ryšavá, tel.: 731 78 26 78, rysava@mamicentrum.cz , Brno, Bakalovo nábřeží 1,

    Odkaz: www.mamicentrum.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub Pastelka o.s.

    nám. Karla IV. 4, Brno-Líšeň, klub navíc nabízí cvičení pro ženy po porodu, cvičení s kojenci a batolaty, kroužky pro maminky a miminka, předškoláky i školáky, večerní cvičení pro dospělé,

    Odkaz: www.pastelka.net

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské a mateřské centrum Duhový ráj

    Brno - Lesná na ulici Okružní 1: K dispozici je herna s možností občerstvení se zázemím, herna je otevřena Po-Ne 10- 17 hod. Pro miminka a batolata s maminkami, děti i dospělé se pořádají různé kroužky a přednášky: předporodní kurzy, cvičení pro těhotné, gravidjóga, cvičení pro ženy po porodu, cvičení s miminky, výtvarné hrátky pro děti ve věku 2-3 roky, zpívánky a hrátky pro děti ve věku 3-4 roky, keramika pro děti, angličtina pro děti, italština pro děti, pohádky pro děti ve věku 3-6 let hravou formou prostřednictvím loutkového divadla, italština a francouzština pro dospělé.
    www.facebook.com/duhovyraj

    Odkaz: www.duhovyraj.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kotlanka (Kulturní centrum Líšeň)

    Kotlanova 7, Brno-Líšeň, kontakt: tf. 544 210 182, 731 117 114

    Odkaz: www.kclisen.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (3/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Studio Muša

    Skřivanova 12a (v blízkosti Lužáneckého parku, areál tenisových kurtů Denny sport a relax), Brno, tel. 776 174 311

    Odkaz: www.studiomusa.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Agentura Větrník

    Nerudova 7 (6.patro), Brno, další informace , tf. 541 552 211, mobil: 606 837 536 (8:00 -12:00), e-mail:agentura.vetrnik@centrum.cz. Jde o ucelený blok cvičení (prvky gravidjógy, kalanetiky, aerobiku, zdravotní tělesné výchovy, břišních tanců, relaxační techniky a dechová cvičení).

    Odkaz: www.agenturavetrnik.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena