Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Kam na dovolenou? > Organizované pobyty

Městské části:

Odkazy v kategorii Organizované pobyty

  • Relaxační Gravid Yoga víkend - Třídenní balzám pro nastávající maminky - 6.- 8.4. 2018

    Jóga pro rovnováhu těla v těhotenství - jógová filosofie pro klidnou mysl a práci s emocemi,naladění se na děťátko - aromaterapie - relaxační aroma masáže - sdílení zkušeností, ozdravné a léčivé mudry a mantry - zvuková terapie jogínskou hudbou a tibetskou mísou, knihovnička jógy, těhotenství, porodu, prenatální a dětské psychologie a rodičovství, výborná kuchyně s plnou penzí - ubytování v krásné, nové dřevostavbě uprostřed lesa, beseda s porodní asistentkou o pozitivním přínosu ženské podpory u porodu,naprosté soukromí, klid - váš čas být chvíli samy pro sebe tady a teď.

    Webhttp://gravidyoga.cz/

    Cena: 3,900,- Kč

    Odkaz: gravidyoga.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Fit & Wellness pobyt Jaro 2018 – Plavaní kojenců v bazénu s mořskou vodou - 14.3. -18.3.

    Pětidenní pobyt pro rodiče s děti s lekcemi plavání a cvičení | 4 noci ve 3* hotelu + 16 vedených lekcí pro rodiče a děti.
    Termín pro Jaro 2018: od 14.3.2018 do 18.3.2018 ( Středa až Neděle )
    Čeká vás:

    • plavání KOJENCŮ i starších DĚTÍ v bazénu s mořskou vodou
    • vývojové cvičení pro děti – Bobath koncept
    • pro DOSPĚLÉ kompenzační a relaxační cvičení na míči (Gym-ball pilates)
    • latino-dance, výuka společenských tanců.
    Díky naší metodice rozvoje psychomotoriky dětí a ideálním podmínkám v hotelu, třetí den výuky většina dětí zvládne bezpečný pobyt pod vodou.
    Cena celkem za pobyt: 4 840,- Kč. Cena za pobyt se rozumí cena za PROGRAM a UBYTOVÁNÍ se snídaní pro matku + dítě do 4 let na samostatném pokoji, včetně DPH.

    Odkaz: www.studiobianca.cz/fit-wellness-pobyt-plavani-kojencu-v-bazenu-s-morskou-vodou/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavecký klub Rosnička

    SVĚT WELLNESS INFINIT, Majdalenky 10, Brno-Lesná, tel.: +420 734 692 474 . Otevírací doba: Po-Pá : 8:00 -15:00 hod. Plavecký klub Rosnička vznikl současně s otevřením brněnského wellness a fitness centra společnosti INFINIT, jehož součástí je i zážitkový a relaxační bazén a parní solná lázeň s eukalyptovými esencemi. Nabízí unikátní prostředí, které splňuje nejnáročnější požadavky pro plavání dětí s rodiči a poskytuje plně přizpůsobené a vybavené prostory tak, aby plavecké kurzy byly příjemným zážitkem. Plavecký klub poskytuje kurzy plavání kojenců, batolat a dětí do předškolního věku. Kurzy probíhají v relaxačním bazénu se speciální úpravou vody a teplotou 32 a 34 °C. Jako bonus můžete využít 25 minut zdarma k návštěvě parní sauny s přísadou eukalyptové esence a mořské soli. Pro děti jsou připraveny speciální plavecké pomůcky - hadice, balonky, pásy, plavací desky a útulný dětský koutek plný hraček, kde si děti mohou po plavání odpočinout a aklimatizovat se. Kurzy vedou zkušené a milé instruktorky, které vytvářejí přátelskou atmosféru. Kromě pravidelného plavání pořádáme také letní intenzivní kurzy plavání a pobyty pro rodiny s dětmi s plaváním, cvičením, tvořením, hrou na hudební nástroje a spoustou zábavných her, soutěží a netradičních večerníčků.

    Odkaz: www.plavani-rosnicka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 17 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • MAJDA AGENCY – POHYBOVÉ STUDIO

    Gorkého 8, Brno. e-mail: sarka(zavináč)majda–agency.cz , tel. : 543 240 222, 543 247 345. Pohybové studio s více než 15-ti letou tradicí nabízí příjemné prostory 3 cvičebních sálů v blízkosti centra města s bohatou nabídkou pro pro maminky i táty s dětmi. V letních měsících je k dispozici zahradní atrium pro venkovní pohybové aktivity , pro maminky ( táty) s dětmi je připraveno bezplatné parkování v prostorách pohybového studia ! Nabídka aktivit pro rodiče s dětmi : 1) kurzy gravidjógy pro nastávající maminky , 2) dopolední cvičení power yogy a pilates pro mámy + mimi ( cvičení probíhá společně s dětmi v sále) , 3) dopolední kurzy power yogy pro maminky ( táty) se zajištěným hlídáním dětí chůvičkou , které probíhá ve vedlejší dětské herně, 4) kurzy dětské jógy – společné pro maminky a děti již od 1 roku , Happy jóga pro děti již od 3 let , DANCE + JÓGA SMILE pro děti od 6 let , 5) souběžně probíhající odpolední kurzy dětské jógy a kurzy Power yogy pro mámy (táty) – rodiče mohou čas čekání na dítě strávit cvičením ! , 6) příměstské tábory v Brně s jógou , pohybovými aktivitami, tenisem , taneční průpravou i angličtinou pro děti ve věku 5 – 12 let , 7) víkendové i týdenní pobytové cvičební programy pro maminky ( táty) + speciální samostatný program pro děti - Jeseníky, Vysočina . !!! Těšíme se na všechny malé i velké !!!

    Odkaz: www.majda-agency.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Cvičeníčko

    Prázdninový pobyt se sportovním programem (Cvičeníčko - veselé cvičení pro děti, aerobik pro maminky, sportovně turistický program pro všechny) pro rodiče (prarodiče) s dětmi v krásném penzionu s krytým bazénem „U tří volů“. Termín: 24. – 30.7.2011 . Ceny na stránkách Cvičeníčka pod tábor 2011. Každý den s Vámi Vaše děti prožijí dobrodružství naší celotáborové hry, najdete nové přátele a Vaše děti kamarády.

    Odkaz: cvicenicko.gymnet.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Filia klub

    Dovolená s plaváním dětí od 6 měsíců

    Odkaz: www.filia.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Rodinné centrum MaTáTa

    Horácké nám. 12, Brno-Řečkovice Nabízíme pravidelný dopolední program v krásné prostorné herně, cvičení pro děti již od 3 měsíců, orientální tance pro maminky, předporodní kurzy, cvičení pro těhotné a maminky po porodu, vzdělávací semináře pro rodiče, odpolední kroužky pro děti. Prázdninový provoz! Podrobnější informace získáte na webových stránkách nebo na tel: 605 243 249

    Odkaz: www.matata.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum pro rodinu a sociální péči Brno

    nabízí pobyty pro rodiče s děttmi, pro prarodiče s vnoučaty a pro maminky (ovdovělé, rozvedené, svobodné i samostatně vychovávají své děti) panerai replica s dětmi

    abelevatorshoes.com

    Odkaz: www.crsp.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • CK Špuntík

    cestovní kancelář pro děti i celou rodinu, organizují pobyty pro rodiče s dětmi, pro matky s dětmi v Čechách či na Moravě. Kontakt: Dáša Žďárková, Sladová 12, Brno, 602 00, tel.543 217 314, 739 573 598

    Odkaz: www.ckspuntik.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena