Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Kroužky pro kojence, batolata, děti a dospívající > Cizí jazyky

Městské části:

Odkazy v kategorii Cizí jazyky

  • Krouzek anglictiny pri ZS Eduard

    ZS Eduard, Terezy Novakove 64, Brno-Reckovice. Kazde utery 14:00-14:45. Krouzek je urcen pro zaky prvni az treti tridy. Hrava a kreativni forma. Duraz je kladen na prohloubeni zajmu o jazyk a jeho prirozene zkoumani. Krouzek je otevren i zakum z jinych skol . Kontakt: Marie Havlisova, marie.havlisova(zavinac)zseduard.cz.

    Odkaz: zseduard.cz/o-skole/krouzky-2019-2020/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Jazykova skola Light Point s r.o.-Jazykova skola pro deti: The adventures of Hocus and Lotus

    Jazykova skola se zameruje na cizojazycne vzdelavani deti od batolat a to diky metodice Hocus a Lotus, ktera je zpracovana v 5 jazycich (AJ, NJ, FR, SP, IT). Soucasne nabizime pro deti do 3 let English-DinoPlaygroup pod vedenim rodile mluvci, PO a ST 8:00-12:00 hod. V ramci anglicke miniskolky Dino Playgroup je mozne si domluvit individualni nebo skupinovou vyuku s rodilou mluvci, pripadne vyuzit prostory jazykove skoly jako coworkingove centrum pro splneni pracovnich ukolu. Jazykova skola sidli v Brne-Cernovicich a disponuje i krasnou zahradou v japonskem stylu, kde deti i rodice najdou misto pro relax i zabavu. Vice informaci vam radi sdelime osobne nebo na nasem webu. Kontaktni osoba:Veronika Kolbl,kolbl(zavinac)lightpoint.cz, Tel:603-848281

    Odkaz: www.brno.hocus-lotus.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • RED HILL LANGUAGES – angličtina pro nejmenší

    Red Hill Languages nabízí kurzy angličtiny pro nejmenší děti (od 2 let) – výuka formou hry na principu poznávání mateřského jazyka, vlastní propracovaná metodika, kvalifikovaní lektoři, dopolední i odpolední kurzy v malých skupinkách v doprovodu rodičů. Vyučujeme na Červeném kopci (Brno-Štýřice) a v Brně na Lesné. Využijte možnosti ukázkové hodiny zdarma. Dále nabízí výuku angličtiny a španělštiny pro dospělé a překlady z/do angličtiny a španělštiny.

    Odkaz: red-hill-languages.webnode.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum pro těhotné a rodinu Majka

    Hybešova 8, Brno. Nabízíme angličtinu pro děti od 3 do 5 let a pro děti od 5 let. Ve spolupráci s jazykovou školou SMAJL Vám nabízíme kurzy angličtiny pro nejmenší děti v malých skupinkách, v příjemném prostředí, se zkušenými a vstřícnými pedagogy. Děti tak již v útlém věku získají v cizím jazyce sebedůvěru a současně si i upevní sociální schopnosti a vazby při práci v kolektivu.

    Odkaz: www.majka-kurzy.cz/anglictina-pro-deti-od-3-let

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Polština pro děti od narození do 14 let- Szkółka Języka Polskiego w Brnie

    Místo: Naše hřiště, Zábrdovická 2, Brno. Organizuje POLONUS - polský klub v Brně. Hodiny polštiny umožní dětem vstřebávat polský jazyk a kulturu formou básniček, písniček, her a výtvarných aktivit. Důležitý je také kontakt s vrstevníky. Hodiny vedou zkušené maminky s pedagogickým vzděláním nebo zkušenostmi. Hodiny probíhají jednou týdně. Děti jsou rozděleny podle věku: Maloušci do 1/1,5 roku, Batolata od 1,5-3/3,5 let, Předškoláci 4-5 let, Žáci 6-14 let. Kontakt: szkolkapolskiegobrno(zavináč)gmail.com, http://www.polonusbrno.org/szkolka.htm. Přihlášení na lekce: http://goo.gl/m162oe Organizujemy dla dzieci cotygodniowe zajęcia w języku polskim. Zajęcia są prowadzone tak, aby dziecko w formie zabawy, za pośrednictwem piosenek, tańców, wierszyków, gier ruchowych i zajęć plastycznych chłonęło język polski i kulturę. Lekcje prowadzą cztery doświadczone mamy z wykształceniem lub doświadczeniem pedagogicznym. Maluszki do 1/1,5 roku, Brzdące od 1,5-3/3,5 lat ,Przedszkolaki 4-5 lat, Uczniowie 6-14 lat. Miejsce: www.nasehriste.cz, Zábrdovická 2, Brno. Kontakt: http://www.polonusbrno.org/szkolka.htm . Zgłoszenie na lekcje: http://goo.gl/m162oe

    Odkaz: www.polonusbrno.org/szkolka.htm

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Školička Happi kyds – Minská 4, Brno-Žabovřesky

    Naše dopolední školička nabízí pravidelnou, nepravidelnou i jednorázovou profesionální péči o děti od 2 let s bohatým programem. V odpoledních hodinách u nás probíhají rozmanité kurzy a kroužky pro školkáčky i školáky (angličtina, tvořeníčko, veselé pokusy pro malé vědce, kroužek předškoláka, háčkování, quilling, footbag freestyle) Více na našich stránkách. Těšíme se na Vás i Vaše děti :).

    Odkaz: www.happikyds.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • KROUZEK ANGLICTINY PRO DETI OD DVOU LET

    Krouzek anglictiny pro deti od dvou let probiha v nasi skolce kazde utery a ctvrtek od 14:30-15:30. Cilem krouzku je seznamit dite nenasilnou formou s anglickym jazykem a prirozenym zpusobem v nem vytvorit schopnost v cizim jazyce komunikovat, tak jako k tomu dochazi ve vicejazycnych rodinach, kde kazdy z rodicu komunikuje s ditetem v jinem jazyce. Krouzek neni vyukou anglictiny. Ucitel deti neuci, ale hraje si s nimi, zpiva a vypravi jim pribehy v anglickem jazyce. Nikdy na deti nemluvi cesky. Diteti tak do zivota vstoupi osoba, se kterou musi komunikovat jinym zpusobem. Behem vyuky je pritomna i ceska pruvodkyne, ktera s detmi komunikuje v cestine, aby se u deti predeslo neporozumeni. Behem vyuky muzete byt pobliz sveho ditete, dat si caj nebo kavu v nasi kuchynce. Vase pritomnost v arealu skolky vsak neni nutna. Rodice by nemeli do hodiny vstupovat a narusovat ji. Veskere informace, cenik a fotogalerii najdete na facebookovych strankach.

    Odkaz: www.facebook.com/podhvezdami/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Klub maminek Salesianskeho strediska mladeze v Brne-Zabovreskach

    nabizi cviceni, vytvarne hratky, hudebni klub, anglictinu pro rodice s detmi, volne dopoledni hrani pro nejmensi, pohadkove dopoledne atd. Krouzky se konaji v Salesianskem stredisku mladeze, Foerstrova 2, Brno-Zabovresky, tf. 541 213 110

    Odkaz: brno.sdb.cz/stredisko/aktivity/klub-maminek

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Dětské studio Žabka

    Studio nabízí angličtinu s Go Kids pro miminka od 6 měsíců a pro batolata od 18 měsíců s rodiči a pro děti od 3 do 6 let bez rodičů. Program Go Kids je inspirován metodou Montessori, která využívá senzitivní období ve vývoji dítěte k prohloubení jeho schopností, které se v tomto období rozvíjí. Angličtina pro miminka a batolata: prostřednictvím znaků a úplného ponoření se do jazyka děti získají základ pro celý život! 36-ti hodinový kurz probíhající v angličtině se zábavnými písničkami, učením se znaků, hrami a hlavně medvídkem Beebo. Dále studio nabízí školičku založenou na principech Montessori pedagogiky, Montessori dílničky pro rodiče a děti, angličtinu s Go Kids pro miminka od 6 měsíců a pro batolata od 18 měsíců.

    Odkaz: www.studiozabka.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • GoKids! Centrum Brno

    Aktuálně nabízíme: Go Kids! English 0-3 roky (36 lekcí) od čt 18.9. 9:30 - 10:15 , Go Kids! English 0-3 roky (36 lekcí), od pá 19.9. 11:00 - 11:45, Go Kids! English s prvky Montessori (36 lekcí), od st 17.9. 16:00 - 17:00 nebo od čt 18.9. 17:00 - 18:00, Francouzština - pro děti 3 - 6 let (36 lekcí) út 2.9. 16:00 - 16:45 nebo dle domluvy . Nabízíme kvalitní certifikované kurzy a semináře pro rodiče a děti (0-6 let). V centru probíhá i celodenní Montessori školička/jesle pro děti od 1 roku do 4 let. Během celého dne si pak můžete vybrat z kurzů jako Znakování BabySigns, GoKids! English pro děti už od 6ti měsíců do 6ti let, dále se specializujeme na výuku francouzštiny jak pro děti, tak pro dospělé všech pokročilostí. Nechybí ani vzdělávací přednášky či semináře na různá témata týkající se převážně výchovy a rodiny. Více informací na webových stránkách www.gokids.cz/brno, brno(zavináč)gokids.cz, 723 367 829 (Ivana Procházková)

    Odkaz: www.gokids.cz/brno

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • English Education – angličtina pro děti s rodilým mluvčím

    Kurzy jsou rozděleny podle věku a určeny pro děti od jednoho roku až po teenagery. Nedílnou součástí lekcí angličtiny pro nejmenší, ve věku od jednoho do tří let, je jeden z rodičů. Lektory jsou rodilí mluvčí a děti se tak skutečně učí mluvit a rozumět anglicky. Výuka probíhá jak v sídle školy, tak přímo na brněnských základních školách. Mnoha rodičům tím odpadají starosti o přesun dítěte.

    Odkaz: www.englisheducation.cz/kurzy-pro-deti

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Aspena | Jazyková škola

    V naší jazykové škole vyučujeme angličtinu pro děti od 3 měsíců do 14 let moderní metodou Helen Doron. Kurzy jsou založeny na stejném principu, na jakém se děti učí svůj rodný jazyk. Díky opakovanému poslechu a pozitivní podpoře při upevňování svých jazykových znalostí se děti učí anglicky stejně přirozeně, jako se učí svou mateřštinu.

    Odkaz: www.jazykovka.cz/sluzby/kurzy-pro-deti-helen-doron/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Centrum moudrého hraní PLAYWISELY BRNO

    Nabízíme jedinečný program pro správný a přirozený rozvoj dětského mozku a pohybové obratnosti dětí od 4 měsíců do 3 let. Zábavnou a inovativní formou trénujeme soustředění, pozornost, fyzickou zdatnost, hrubou a jemnou motoriku. Ukázková hodina ZDARMA! Více informací na Tel.: +420 608 959 020 nebo na emailu: dany.hartlova(zavináč)gmail.com.

    Odkaz: www.playwiselybrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Filiánek, z.s.

    Nabízí pro děti Baletní školu Filiánek, Baletní školku Filiánek, příměstské tábory, výukové programy pro mateřské školy, vzdělávací kurzy pro dospělé i programy pro seniory. Najdete nás na Antonínská ul 18 v Brně. http://www.filianek.cz , http://www.skolka-filianek.cz, http://www.balet-filianek.cz

    Odkaz: www.filianek.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Helen Doron

    Kurzy angličtiny pro děti od 3 měsíců do cca 13 let. V Brně se kurzy konají na následujících adresách: Brno-sever - Nejedlého 5 , 638 00 Brno-Lesná Brno-stred - ASPENA jazyková škola s.r.o, Jana Pokorná, Obilní trh 4 , 602 00 Brno Brno-jihozápad - Mgr. Blanka OMalley, Svah 18 , 625 00 Brno Brno - východ - ASPENA jazyková škola s.r.o, Ing. Helena Zdráhalová, Čelakovského 9 , 615 00 Brno – Židenice

    Odkaz: www.helendoron.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mateřské centrum Sedmikráska Brno o.s.

    nabízí hlídání dětí, volnou hernu pro rodiče a děti (možnost dát si kávu, popovídat si s ostatními maminkami, podívat se na internet), angličtinu pro rodiče s hlídáním dětí, hudebně-pohybové kroužky pro rodiče s dětmi, angličtina pro děti (JŠ Astra), cvičení rodičů s dětmi, Křesťanský Klub maminek Rybička, předporodní kurzy, ve Fitku na Oblé 51c je indoor cycling a kondiční cvičení s možnosti hlídání děti v MC Sedmikráska, Místo konání: Oblá 51, Brno-Nový Lískovec, kontakt: Šárka Trkanová, tf. 774 149 339

    Odkaz: www.mcsedmikraskabrno.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena