Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Vaše komentáře k webu International School of Brno (ISB)

  • Výjimečná základní škola s úžasným přístupem ke vzdělávání. Výuka probíhá pouze v angličtině formou hravých cvičení. Dcera školu miluje!

    Hodnotil: Katka Mléčková

  • Obě naše děti momentálně studují na základní škole ISB. Máme velkou radost z nízkého počtu studentů v jednotlivých třídách a i z celkového prostředí, ve kterém se děti učí. Všichni učitelé ve škole jsou rodilí mluvčí. Třídy jsou prostorné a studenti se podílí na výzdobě a spoluvytváří tak své prostředí pro výuku. Díky nízkému počtu studentů ve třídě mají učitelé čas i prostor věnovat se individuálně všem studentům a přizpůsobit výuku jejich vlastnímu tempu. ISB si klade za cíl vychovat zodpovědné a angažované světoobčany a nadchnout své studenty k celoživotnímu učení. Školní den začíná v 8,30 a končí v 15:00. Oběd je zajišťován externí školní kuchyní, ale děti si mohou donést i vlastní oběd, jak to komu vyhovuje.

    Hodnotil: rodiče dvou dětí z ISB

  • Máme tři děti a na ISB přicházeli postupně a každé s jiným úmyslem. První nastupovala prostřední dcera do šesté třídy. Chtěli jsme zkusit výzvu studia v anglickém jazyce. Ve škole se jí moc líbilo a chtěla tam mít i mladší sestru. Ta nastupovala do předškoláků do školky, protože jsme chtěli, aby byla připravená do první třídy. Jsou tam o proti české škole napřed. Jako poslední přestupoval nejstarší syn a to v pololetí deváté třídy. Dali nám naději, že ho škola opět začne bavit. Naše důvody proč zvolit tuto školu se posunuli z atraktivní anglické výuky na osobní přístup ke každému dítěti.

    Hodnotil: Lenka

Zpět na kategorii odkazů

OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena