Internetový portál Na mateřské v Brně
Připravujete se na mateřskou dovolenou nebo už jste na mateřské
a hledáte dětské koutky, obchody, bazary, školky, hlídání dětí atd?
Spoustu odkazů na toto téma najdete právě zde.

Pro nastávající rodiče

Nalezené podkategorie:

Městské části:

Odkazy v kategorii Pro nastávající rodiče

  • Vikendovy kurz Cekame miminko

    Stredisko volneho casu Lata, Plovdivska 8, Brno-Zabovresky. Kdy: sobota od 9.00 do 18.00 a nedele od 9.00 do 16.30. Dozvite se: Vse o porodu, sestinedeli a kojeni. Zborime myty a probereme fakta.Jak dite nosit. Vyzkousite si ulevove polohy pro dite pri obtizich a take ulevove polohy pro vase zada. Jak dite uspavat. Prozradime vam jak vyzrat na kriklouny a nespavce.Jak prebalovat, oblekat a koupat. Poradime, jak zvysit komfort ditete pri manipulaci s nim. Cena: 2900 Kc (maminka nebo par).

    Odkaz: cekamemiminko.luzanky.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (2.04/5) - hodnoceno 140 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Kateřina Nečasová - kurzy předporodní přípravy pro páry

    Příprava k porodu pro páry Cesta za radostným porodem proběhne 8.6.2019 v Brně v jogovém centru ViaRa. Kurz je celodenní - 9.00-18:00

    Odkaz: www.katkanecas.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1.87/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Predporodni kurzy - Tehotenske centrum pro spokojeny porod - Priprava k porodu se zamerenim na porod s minimem bolesti

    Jsme jedine tehotenske centrum v Brne, ktere se specializuje na komplexni predporodni pripravu na porod s minimem bolesti. Nase predporodni kurzy pro budouci rodice neposkytuji obecne informace vseobecne zname, ktere casto maminka nijak nevyuzije. Ukazujeme a ucime veci, ktere se hodi konkretni mamince pro jeji individualni situaci. Zamerujeme se na individualni pripravu, protoze ta je zarukou porodu bez destruktivni bolesti. Zamereni na vyzivu v tehotenstvi, byliny a praci s mysli. Vychazime z 20 lete praxe. Je dulezite zacit s predporodni pripravou, co nejdrive, lze zacit uz od ukonceneho 3.mesice tehotenstvi. Cim drive totiz zacneme, tim lepsich vysledku u porodu muzeme dosahnout. Vyuku vede porodni asistentka pracujici na porodnim sale a tym zkusenych lektoru. Individualni pristup- max. 9 maminek v kurzu. 6 lekci po 3 hodinach. 2 skupinove volitelne lekce navic. Mail: pripravanaporod(zavinac)centrum.cz , mob.739 438 598

    Odkaz: https://www.iwcreplica.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Gravid yoga a poporodní terapie

    Lekcemi Vás provede zkušená certifikovaná lektorka Gravid yogy Jana Dvorská, která ráda předává ostatním co má sama na sobě vyzkoušeno a v čem se utvrdila během letité praxe s mnoha ostatními klientkami. Klidné, zdravé miminko a radost maminky je nejhezčí odměnou každé těhotné ženy po příchodu děťátka na svět. To nejdůležitější se však pro miminko odehrává již v prenatálním období, proto je přínosné naučit se relaxovat, správně dýchat, porozumět svému tělu i miminku již v období těhotenství. Gravid yogu i poporodní terapii doprovází v mém podání aromaterapie, která blahodárně působí nejen na emoce ženy, ale i miminka. Na lekce je nutné si předem rezervovat místo mailem či telefonicky. Aktuálně probíhající lekce i kontakt naleznete na www.pure4you.cz

    Odkaz: www.pure4you.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 3 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • PŘEDPORODNÍ RITUÁL S HENNOU

    Stát se mámou je veliká změna v našem životě. Dejte sama sebe na první místo a nechte pro sebe uspořádat předporodní rituál. V Hennérii v Řečkovicích s můžete nechat pomalovat své těhotenské bříško hennou.

    Odkaz: kristynapekarkova.cz/malovani-hennou/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Relaxační Gravid Yoga víkend - Třídenní balzám pro nastávající maminky - 6.- 8.4. 2018

    Jóga pro rovnováhu těla v těhotenství - jógová filosofie pro klidnou mysl a práci s emocemi,naladění se na děťátko - aromaterapie - relaxační aroma masáže - sdílení zkušeností, ozdravné a léčivé mudry a mantry - zvuková terapie jogínskou hudbou a tibetskou mísou, knihovnička jógy, těhotenství, porodu, prenatální a dětské psychologie a rodičovství, výborná kuchyně s plnou penzí - ubytování v krásné, nové dřevostavbě uprostřed lesa, beseda s porodní asistentkou o pozitivním přínosu ženské podpory u porodu,naprosté soukromí, klid - váš čas být chvíli samy pro sebe tady a teď.

    Webhttp://gravidyoga.cz/

    Cena: 3,900,- Kč

    Odkaz: gravidyoga.cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 1 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • „Sólo pro dva“: Taneční improvizací k vědomému těhotenství

    KDY? Na podzim 2023 se společně setkáme během 8 lekcí: 4.10. | 18.10. | 1.11. | 8.11. | 15.11. | 29.11. | 6.12. | 13.12.
    V KOLIK? 17:30 - 19:00
    KDE? CO.LABS, Kounicova 686/22, 602 00 Brno-střed
    CENA? 200CZK / lekce

    Lekce obnáší přípravu na porod skrz aktivní, ale respektující pohyb. Během workshopů budeme pracovat s technikami taneční improvizace, autentického pohybu, hlasového projevu a tzv. pohybovou improvizací generovanou myšlenkovým proudem. Dlouhodobá praxe vede k lepšímu vnímání vlastního těla a jeho vnitřních procesů a podpoře přirozeného porodu.

    Nejranějším prostředím, ve kterém se člověk pohybuje, je matčina děloha. V dnešní době je již dokázáno, že i zážitky z prenatálního období mají na pozdější život člověka vliv. V ideálním případě se tedy maminky mohou zaměřit na udržování vlastní nejen mentální, ale i fyzické kondice, aby tak vytvořily co nejpříznivější prostředí i pro prenatální život jejich potomka. Tanec je jedním z médií, které přispívají k rovnováze duše a těla. Není potřeba žádná předchozí taneční zkušenost. Lekce jsou určeny pro ženy s normálně probíhajícím těhotenstvím.

    ENG “A Solo for Two“: Dance Improvisation for a Conscious Pregnancy The earliest environment in which a person moves is the mother's womb. Nowadays, it is already proven that even the prenatal stage has a great influence on the following life. For expectant mothers, as bearers of responsibility for a newly evolving person, it can be a choice to focus on maintaining their own mental and physical well-being and thus creating a pleasant environment for the development of their offspring. One of the mediums which can contribute to this is dance.
    In our course, we will work with the technique of dance improvisation, authentic movement, vocal expression and the so-called “stream-of-consciousness-generated-movement- improvisation“. No previous dance experience is needed. For women with a normal pregnancy.
    WHEN? In autumn 2023, we will meet during 8 lessons: 4.10. | 18.10. | 1.11. | 8.11. | 15.11. | 29.11. | 6.12. | 13.12
    WHAT TIME? 17:30 - 19:00
    WHERE? CO.LABS, Kounicova 686/22, 602 00 Brno-střed, Czech Republic
    PRICE? 200CZK / session ??

    Odkaz: lenkapuzova.com/classes-lekce

    hodnoceni webuhodnoceni webu (1.87/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Mgr. Jana Krizova: Dula Brno

    • Provedu vas predporodni pripravou, doprovodim k porodu, pomohu v obdobi sestinedeli.
    • Jako laktacni poradkyne vas mohu podporit v zacatcich kojeni ci pri vzniklych komplikacich.
    • Konzultace poskytuji v pohodli vaseho domova ci u sebe doma.
    • Uvodni schuzka je nezavazna a zdarma. Na ni se seznamime a zjistime, zda by nam vzajemna spoluprace vyhovovala. Osobne ci online, dle vasich preferenci.
    • Kontakt: brnodula(zavinac)email.cz tel.: 733 121 232
    • Web www.brnodula.cz
    Detailnejsi nabidku mych sluzeb, jejich napln a cenik naleznete na www.brnodula.cz v sekci Sluzby Duly.

    Odkaz: www.brnodula.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Plavání těhotných Sedmikrásky v centru Brna

    Lázně Rašínova v centru Brna, Rašínova 12, Brno.

    • protahování a uvolňování svalů ve vodě
    • posilovací cvičení vhodné pro těhotné
    • stylové plavání k udržení kondice
    • práce s dechem jako příprava k porodu
    • plavání s nadlehčovacími pomůckami
    • závěrečná relaxace
    • vhodné od začátku těhotenství až do porodu
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100083669163443
    https://www.instagram.com/plavanisedmikrasky

    Na všechny se moc těší Hana Poledňová, porodní asistentka, instruktor plavání těhotných, instruktor plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku.

    Odkaz: plavanisedmikrasky.com

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • LUZANKY - stredisko volneho casu, pracoviste LATA , Brno -Zabovresky

    LUZANKY - stredisko volneho casu, pracoviste LATA - Plovdivska 8, Brno - Zabovresky, tel: 602 751 385 - Bc. Ivana Frankova. Cviceni na velkych micich, s overbally, posilovani a protahovani vhodnych svalovych skupin. Nacvik dychani a cviceni panevniho dna. Soucasti lekce je i relaxace. Cviceni doporucujeme od 2. trimestru do 36. tydne. TERMIN: Pondeli 17-18 hod. CENA: 100 Kc / 1 lekce. LEKTORKA: fyzioterapeutka Mgr. Anna Zdarsova(zdarsovaanna(zavinac)gmail.com)

    Odkaz: lata.luzanky.cz/Akce/61857/Cviceni-pro-tehotne-od-6-1-2020

    hodnoceni webuhodnoceni webu (5/5) - hodnoceno 2 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Viktorie Sieczková

    Viktorie Sieczková nabízí individuální i skupinovou přípravu k porodu, doprovod u porodu, cvičení v těhotenství, plavání pro těhotné, cvičení po porodu, cvičení kojenců i batolat, masáže těhotných, kurzy baby masáží, cvičení SM systému (i v těhotenství a po porodu), cvičení a terapii dle Mojžíšové, míčkování, dále pomoc při kojení a v období šestinedělí. tel. 774300773.

    Odkaz: viktoriesieczkova.cz/kurzy/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (4.5/5) - hodnoceno 14 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Porodní asistentka Jarmila Kovaříková

    Úvoz 80 , Brno , tf. 608 767 639.Cvičení pro těhotné probíhá pod vedením zkušené fyzioterapeutky. Pomůže Vám zůstat v kondici a optimálním zdravotním stavu v době celého těhotenství a tím vytvoří předpoklady pro zdárný vývoj plodu. Současně Vás připraví k porodu, aby byl jeho průběh co nejlepší a zbytečně nevyčerpal Vás ani Vaše dítě. Cvičíme 1x týdně v průběhu celého těhotenství ve skupinkách maximálně 12 žen v přibližně stejném stadiu těhotenství. Noste si s sebou do cvičení vlastní ručník!
    Cvičení ve vodě vám pomůže zůstat v kondici počas celého těhotenství. Je velmi vhodné až do konce těhotenství, jestliže nemáte žádné specifické potíže (jako např. záněty, ekzémy). Cvičíme 1x týdně v průběhu celého těhotenství. Teplota vody v bazénu 26 - 28°C. Voda obsahuje jen malé množství chlóru a je pravidelně kontrolována hygienikem.

    Odkaz: jarmilakovarikova.webnode.cz

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Majka shop

    Kamenný obchod Hybešova 14, Brno. E-shop viz odkaz dole. Nabízí oblečení značek My Tummy, Jožánek nebo Rialto. Zatímco My Tummy nabízí těhotenskou svěží a hravou módu, Rialto pracuje s tradičními střihy, elegantními barvami a Jožánek je skutečně oblíbený díky skvělým cenám a pohodlným střihům.

    Odkaz: www.majka-shop.cz/tehotenske-obleceni/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Lindex

    Na pobočkách Brno-střed (ul. Česká) a Olympia seženete také těhotenskou módu.

    Odkaz: www.lindex.com/cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Next

    Prodej těhotenské módy v pobočce Olympia Brno.

    Odkaz: www.nextdirect.com/cz/cs

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • H&M

    V pobočkách Olympia, Avion, Vaňkovka, Česká.

    Odkaz: www2.hm.com/cs_cz/index.html

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
  • Maks&Spencers

    Na pobočce Olympia Brno seženete také těhotenskou módu.

    Odkaz: www.marksandspencer.com/cz/

    hodnoceni webuhodnoceni webu (0/5) - hodnoceno 0 ×
    Ohodnoťte tento web Napsali jste o webu
     
OBR
ALMARA
Copyright © 2009 www.namaterskevbrne.cz | Všechna práva vyhrazena